בילוי משותף

שלומפי76

New member
בילוי משותף

יש לי בעיה והייתי שמח לקבל דעות נוספות חברים הציעו ללכת לעשות יחד על האש ,חברתי אינה מעוניינת להצטרף כיוון שלטענתה אינה מרגישה נוח בחברת החברים שלי,אציין רק שחברתי פגשה רק פעם אחת את חבריי,אחד מחבריי נשוי וחברתי לא התלהבה מאשתו של חברי,טוענת שהיא לטשה בה עיניים כשהגענו לביתם ולכן אינה מרגישה בנוח בחברת הבחורה מה עליי לעשות? האם ללכת עם החברים או לוותר על הרעיון? אגב כאשר הצעתי את רעיון המפגש חברתי אמרה שאינה מעוניינת ושאלך לבדי. תודה מראש על תגובות.

Oיון

New member
לדבר..

אני לא יודעת מה טיב היחסים בינכם, אבל זה בטח חשוב לך ולכן אני אמליץ לך... לדבר איתה.. להבהיר לה שאלו החברים שלך ושבשבילך תנסה, יכול להיות שזה משהו מעבר.. שווה לבדוק..

Tully Is Here

New member
מה אתה רוצה לעשות?

אתה נמצא במצב לא קל בכלל. לפי איך שאתה מתאר את זה אתה צריך לבחור בין החברה לחברים. נראה לי שיש לך בעיה הרבה יותר גדולה מ"האם ללכת לעשות על האש?". יש לך חברה שלא מוכנה לעשות מאמצים בשבילך ולהכיר או לפחות לנסות להסתדר עם החברים שלך. בין אם תלך ובין אם תשאר הבעיה לא תפתר. אתה צריך לדבר איתה שתבין שהחברים שלך הם חלק מהחיים שלך והיא צריכה לנסות בשבילך ולהסתדר איתם. וזה שהיא לא אוהבת את אישתו של החבר שלך זה בכלל לא רלוונטי, היא לא בעיה שלה, היא בעיה שלו. קודם כל תברר אם היא רצינית ובאמת לא אכפת לה שתלך או שאם תלך היא תעשה פרצופים למה הלכת. ובלי שם קשר נראה לי שאתה צריך ללכת. זה שהיא לא רוצה להיות איתם לא צריך למנוע ממך להנות.

למעלה