בילוי לילי בבית חולים

hagit2000

New member
בילוי לילי בבית חולים

אתמול שני שוב התחילה להשתעל, ואחה"צ עלה לה החום ולא רצה לרדת. הלכנו לראות רופאה, והיא שלחה אותנו לצילום חזה. כיון שהיה שבת אחה"צ מצאנו את עצמנו נוסעים לביה"ח כרמל. אז צילום החזה היה דווקא תקין, וגם בדיקות הדם יצאו בסדר (רק כאב לי הלב עד שהדם יצא...), אבל אז החליטו לבדוק לה שוב סטורציה. שני ישנה (נרדמה סופסוף...), והסטורציה ירדה לה ל- 92. כל תקופת הפגיה לא היו לנו בעיות עם הסטורציה, מה קורה פה???? הקיצר, החליטו לאשפז אותנו. שמו לשני קצת חמצן במיטה. כל שעתיים היא קבלה אינהלציה, שאני עשיתי לה כי היא לא נתנה לאחות להתקרב אליה. הרבה לא ישנתי בלילה כפי שאתם יכולים להבין. היום שחררו אותנו, והאבחנה היא כנראה שיש לשני אסטמה. אסטמה קלה שאמורה לעבוד עד גיל 3-4. עכשיו אנחנו צריכים לתת טיפול מונע עם משאף מיוחד. וכל שבוע נבקר אצל הרופאה, כדי לעקוב ולראות אם הדברים משתפרים. אי אפשר להגיד שמשעמם לנו....

הייתי ממליץ לכם

ללכת פרטי לד"ר בנטור ברחוב זרובבל. היא מומחית ריאות אצל ילדים והיא תוכל לאבחן ביתר דיוק, או לאשר את האבחנה. היינו אצלה כמה פעמים עקב בעיות הנשימה של איה. הלוואי שיהיה משעמם, הא?

קרן פ

New member
איך אפשר להגיע אליה?

בן כבר שבוע עם ברונכיט, שלא משתפרת. היום הרופא נתן לו סטרואידים - בשום אופן אני לא נותנת לו את זה !! ברל אופן, נאי אשמח לקבל את הטלפון שלה, תודה קרן

תשמעי

נתנו סטרואידים במינון נמוך וזה עזר. ברגע שרצו לתת כל הזמן כמונע- סירבתי. לפחות חלקית. אני כמעט בטוח שזהו הטלפון 04-8241129 זו מרפאה פרטית שלה. תמסרו לה דש...היא באמת רופאה שאיכפת לה, אבל היא רופאה, והגיוני שגם ממנה תשמעו על הסטרואידים...

קרן פ

New member
הוא רצה שניתן לו את הכדורים הורודים

( לא זוכרת את השם ) שלוש פעמים ביום.. הפחד שלי הוא שהגוף שלו יסתגל לחומרים כבדים ואח"כ נהיה בבעיה - אחותי קיבלה כמויות אנטיביוטיקה מגיל קטן והיום שום דבר לא עובד עליה. אה, והיא אסמטית כבדה..
מאד מקווה שאנחנו לא מתקדמים לשם, תודה על הטלפון קאן

../images/Emo65.gifאחלה בילוי ארגנה לכם שני

גם מאור היה אסמטי בהתחלה , כל שיעול קטן היה גורם לקוצר נשימה והיה מלווה באנלציות 3 פעמים ביום. היום, ממרומי גיל 4 וחצי הדברים נראים הרבה יותר טוב ובאמת זה מתחיל להסתדר ולהעלם
. שנושקה תרגישי טוב במהרה, וחגית , יש תקווה המצב באמת מסתדר לקראת גיל 3-4 .
ים ו
ות <סבלנות> גלי כל שנבקש לו יהי...

למעלה