בילוי בפארק ´ימין משה´ בירושלים
כן, אני ישראלית (ציונית כמובן), ואיני מתביישת ואיני מתנצלת ואיני מתכוונת להתחנף אליכם. אני פשוט אביא לכם עובדות איך כל מיני ישראליים שהם ציוניים - אם בעלי הדת היהודית או בעלי כל דת אחרת, החיים בארץ הזאת, בשמחה רבה תחת שלטון מדינת ישראל בו הם בחרו, וכן ישראלים שגרים בשטחים שבהם השתלטו ערבים (אם זה יהודה ושומרון, ואם זה הגליל ועוד מקומות רבים) - ההבדל אינו כה גדול. יש לי הרבה חברים והרבה מכרים, ואביא לכם כל מיני סיפורים על מה שקורה. תרצו - תקראו, לא תרצו - לא תקראו. אם תרצו - אתם יכולים לתקוף ולקלל אותי בכל מיני עלבונות וכו´ וכו´. אבל זכרו, כי כל מה שאני מביאה לכם זאת האמת לאמיתה. אז קריאה נעימה. סיפור מספר 1: בילוי בפארק ´ימין משה´ בירושלים שלום חברים, טוב. אני חייבת לספר לכם על הגזענות המשתוללת ונהיית נפוצה בימינו אלה. הפעם זה סיפור אישי שקרה לחברתי: אז ביום שישי היא החליטה, כפי שהיא עושה בכל יום, ללכת לטייל עם כלבתה הקטנה והחמודה בפארק "ימין משה" בירושלים, הנמצא מול לביתה. בתחילה הכל היה נחמד ורגוע, עד שהגיעו כמה פרחחים משוגעים שהם צעירים ערביים, עמדו מולה, ופתאום אחד מהם שאל "את ישראלית"? וכמובן שהיא ענתה שהיא ישראלית. אז אחד מהם החל להציק לכלבתה הקטנה, האחר החל לזרוק אבנים על הכלבה והשלישי החל לרדוף אחריהן. חברתי נאלצה לעזוב במהרה את המקום, כי הם החלו להתנפל עליה. חברתי היא אשה עדינה - ואיך תוכל לעמוד בפני כמה פרחחים ערביים, אשר "דתם קבעה כי הכלבים הם טומאה" (אם כי לפי דעתי התנהגותם - היא הטומאה ולא כלבתה הקטנטונת של חברתי!) כעת, לאחר המקרה הזה אני מבינה מאוד מה זו אכן גזענות, ואני ומאוד כועסת ואיני יכולה לסבול את המצב המגעיל הזה... טוב חברים, זה אחד הסיפורים שמראים את הגזענות בעיניים אמיתיות. אז בבקשה הפיצו את הסיפור ותראו לאנשים את הגזענות האמיתית. ביי ביי הערה: בשבוע הבא - אביא את הסיפור על מכרה שלי שנרצחה בקו 32 מגילה (ירושלים) למרכז העיר בגלל ´פרחח ערבי אחד´ - אשר דתו קבע כי היהודים הם טומאה, ולכן החליט להתפוצץ באוטובוס ולעלות לגן העדן כדי ל... 70 בתולות, ולכן הוא רצח עשרים ישראלים.