בילוי בחוף אולגה

בילוי בחוף אולגה

כן, אני ערבי ואני לא מתבייש ולא מתנצל ולא מתכוון להתחנף אליכם. אני פשוט אביא לכם עובדות איך ערבים חיים בארץ הזאת תחת שלטון מדינת ישראל, ערבים שהם אזרחי מדינת ישראל וערבים שגרים בשטחים הכבושים, זה הבדל לא כל כך גדול. יש לי הרבה חברים והרבה מכירים ואני אביא לכם כל מיני סיפורים על מה שקורה. תרצו - תקראו, לא תרצו - אל תקראו. אם תרצו תתקיפו ותקללו אותי בכל מיני עלבונות, או שפשוט תמחקו את המסרים שלי מהפורום אם זה ירגיז אותכם יותר מדי. אבל רק תזכרו שכל מה שאני מביא לכם זאת האמת ורק האמת. אז קריאה נעימה לכם. סיפור מספר 1: בילוי בחוף אולגה שלום חברים? טוב אני חייבת לספר לכם על הגזענות המשתוללת ונהיית נפוצה בימינו אלה.. טוב במקרה זה סיפור אישי שקרה עמי ועם משפחתי הפעם : אז ביום שישי החלטנו המשפחה שלי ועוד 3 משפחות שהם החברים שלנו לצאת לעשות פיקניק בחוף הים וזה היה בחוף גבעת אולגה ליד חדרה והגענו לשם בשעה 3:00 ועשינו ברביקיו והיה מאוד נחמד ונהנינו מאוד נשארנו שם עד מאוחר בלילה והנה בשעה 23:00 מגיעים 15 עד 20 פרחחים משוגעים שהם סתם צעירים יהודים ועמודים מולנו ופתאום אחד מהם שואל " אתם ערבים " ?! וכמובן ענינו שכן אנחנו ערבים. אז אחד מהם נתן בעיטה לחבר שלנו על החזה שלו ואחרי זה גם לאבא שלי ואז התחילה מהומה ושהמשיכה רק ל2 דקות לא יותר אבל בסוף אנחנו רואים שאבא מדמם ובסוף מבינים שדקרו אותו בסכין והזעקנו אמבולנס וגם משטרה והמשכנו את כל הלילה בבית החולים ובמרכז המשטרה בשביל העידיות עם ילדים קטנים בני שנתיים ושלוש ילדים מאוד קטנים ...... עכשיו אחרי המקרה הזה אני מבינה מאוד מה זה גזענות באמת ומאוד כועסת לא יכולה לסבול את המצב הזה המצב המגעיל הזה..... טוב חברים זה אחד הסיפורים שמראים את הגזענות בעיניים אמיתיות אז בבקשה תפיצו את הסיפור ותראו לאנשים את הגזענות האמיתית ביי ביי

ים ושמש

New member
מערבי נהפכת תוך מס´ שורות,לערביה,,

או שזה סיפור בתוך סיפור? או שאתה פשוט שמאלן בתחפושת"-היו לנו כבר כאלה,,,,, תהיה אמיתי-ואולי,יותר משכנע,,,,,

LSD-J

New member
אם לא הבנת...

מקריאת הפתיח, הוא מביא סיפורים של אחרים. ומשום מה לא קשה לי להאמין לסיפורים האלה.

סילבן

New member
אדוני אוהב סיפורי פנטסיה?

הכתיבה עלובה ומראה בברור על נסיון לחיקוי כתיבה ערבית (משום מה כל אותם אנשי שמאל-קיצוני חושבים שערבים לא יודעים לכתוב בעברית, מעניין). הסיפור, אותו הקשקוש של אדם קלר מהשבוע שעבר. הם חושבים שאם הם יחזרו על זה הרבה פעמים בסוף מישהו יאמין להם (ונראה שהם הצליחו). אגב, יש בעיה אחת בסיפור הזה: איך 20 יהודים התגברו על 4 משפחות ערביות, הרי זה יוצא 40 איש. עליונות הכח היהודי?

LSD-J

New member
דווקא זה הז´אנר האהוב עליי

לא הלכתי לאמת את המקרה הספציפי הזה, אבל מכיוון שבתוך עמי אני יושב, אני מאמין שהסיטואציה הזאת בהחלט אפשרית. לא קבעתי שזה נכון. עד שאני לא אראה הוכחה לכך אני גם לא מתכוון להתייחס לזה בתור מקרה אמיתי. מה שכתבתי הוא שאני לא אופתע אם זה יתברר כנכון, כמו שלא הופתעתי כשתקפו קצין דרוזי ואת משפחתו במעלית בקניון. ובאמת שלא חסרים מקרים נוספים...

סילבן

New member
אינך יכול שלא לגנות את הסיפור

אם כך, אולי גם תגיד שאינך מופתע מ-"אונס 89 פלשתינאיות בידי חיילי צה"ל בג´נין", כפי שפורסם בתקשורת הבריטית. ברגע שאתה אומר שאתה לא מופתע מסיפורים כאלה, אתה מצהיר שיהודי ישראל הם גזענים אלימים, מה שבברור אינו נכון. פרט לכך, לאנשים כמו אדם קלר יש עוד הרבה סיפורים לספר, ואני לא בטוח אם גם להם תגיד שאינך מופתע אם הם נכונים.

LSD-J

New member
לא הבנת אותי

אתה כנראה מניח שאני מן סוג של רובוט שקונה בהתלהבות כל פיסת מידע אנטי-ישראלית. אתה טועה. ממקרה כמו שהצגת, אני כן אהיה מופתע ואתייחס אליו בחשד רב מאוד, משום שאני יודע שדברים כאלה פשוט לא יכולים להיות. אין שום סיכוי שדבר כזה יתכן. אני חי בישראל, לא בדרום קמצ´טקה. מאותה הסיבה אני גם יודע שלא חסרים קופים בדמות אדם בקרב עם הסגולה, ולכן אני מניח שמקרה כמו המקרה בגבעת אולגה יכול בהחלט לקרות. לא אמרתי שהמקרה הוא אמיתי, כי לא ראיתי הוכחה לכך. העובדה שאני מאמין שהדבר יכול לקרות, לא מעידה על כך שאני מחשיב את כל יהודי ישראל כגזענים אלימים. איך הגעת לזה? נניח שמישהו יכתוב על כך שהוא טייל בירושלים עם חברתו ביום שבת, כאשר לפתע הושלכו לעברם שקיות זבל תוך כדי קריאות :"פריצות", "גויים" ו"אתם תגיעו לגיהנום". האם תתייחס לדבר בתור המצאה פרועה וחסרת כל קשר למציאות, או שמא יתעורר בליבך הזעם הגואה בכל פעם שאתה קורא על דברים כאלה?

סילבן

New member
הטיעון שלך רופף

אין ספק שבכל עם ובכל מידה ישנם "קופים בדמות אדם", לכן מעשה שכזשה יכול להתקיי בכל מדינה, ונגד כל אשם בלי קשר לערביותו (אולי הערבים הכלו מכות על סמים עם סוחרים יהודיים? יש לנו רק את המילה שלהם). מה שאני רוצה להגיד, זה שלמרות כולנו יודעים שלא ניתן להסיק מן הפרט אל הכלל, כולנו עושים זאת במידה זו או אחרת, וכאשר אנו מוצפים בסיפורים כאלה ואתה אומר שאינך מופתע מהם אנשים אוביקטיבים כן יתחילו לחשוב רעות על החברה הישראלית בכללותה.

huey

New member
אני מבין את התסכול... אבל

מה היה קורה למשפחה יהודית בכפר ערבי בשעות שציינת? וזה מקרה מצער, מה לעשות, יש כאן בארץ עבריינים, אנחנו לא נטולי פשיעה (וגם אתם לא) תחשוב שחבורת העבריינים הזו רצתה (ואני לא מצדיק אותם כלל) להוציא את תיסכולה על המפגעים במשפחה שמזלה לא שפר עליה...(וזה ההסבר, לדעתי, למעשיהם)

ים ושמש

New member
גם אני מבינה את התסכול של היהודים

לראות כיצד הערבים נהנים להם מחופש פעולה בארץ-בעוד אחיהם מרצחים בנו. ובריונות היא בריונות-ואסור לפגוע באנשים שלווים! וחוץ מזה-לא מאמינה שהכותב ערבי.נקודה!

יריב ב

New member
למשפחה יהודית בכפר ערבי

לא היה קורה כלום. מקסימום היו יוצאים עם בטן מלאה (תנסה, יש להם אוכל טוב).

huey

New member
בחורצ´יק, אני מדבר על שעות הלילה

לא על שעות היום... גם אני נהגתי לעצור לארוחה בכפרים ערביים בדרכי לצפון, אבל לעומת זאת, בלילה לא הייתי מעיז להיות בכפר ערבי... קצת לפני שהתחילה האינתיפדה הנוכחית הייתי בטיול אופניים שעבר בכפר ערבי בצפון (לא זוכר מה שמו, אבל אני זוכר שהיה שם פסל של מישהו חשוב, אולי עם חרב בידו), אז קיצר, היה שם איזה ילד בן 7 שנסע על קטנוע דיאלים, וברגע שהוא הבחין בנו הוא התחיל לצעוק "אל-יהוד!" ונסע בכל הכפר הלוך ושוב... אני מניח שהוא לא עשה את זה מתוך כוונה לתת לנו קבלת פנים נעימה...

יריב ב

New member
מודה ועוזב

לא הייתי בשעות הלילה בכפרים ערביים (לא כבילוי) יחד עם זאת, לא שמעתי על יהודי שהותקף בשל בילויו בכפר ערבי (אם כי אני לא שולל מראש מקרה כזה, להפך, סביר להניח שיווצר בעתיד) .

הטעות שלך היא לא...

שזה גיזענות או משהו כזה כי זה כן הטעות שלך הייתה להסתובב בגיבעת אולגה באחת עשרה בערב כל מי שמכיר את גיבעת אולגה יודע שזה לא מקום להסתובב בו אם אין לך אנשים משם ולא משנה מאיזה גזה אתה

מצטער אבל הבאתם את זה על עצמכם

בהנחה שזה נכון זה בהחלט עצוב ומצער אבל מה את מצפה כשצעירים יהודים רואים את החכ הערבי בשארה יושב ליד אנשי טרור בלבנון ביניהם נסראללה? מה את מצפה כשהחכים הערבים אומרים שהם מבינים את המתאבדים ורואים בהתנגדות המזויינת דרך לגיטימית? מה את מצפה כשערביי ישראל נתפסו עוזרים למחבלים? מה את מצפה כשהתנועה האיסלאמית הפכה ליותר קיצונית מהתנזים? מה את מצפה כשערבי ישראל ואחמד טיבי באים אל עראפת ושרים מיליון שהידים לירושלים?? מי שמתנהג ככה שלא יעז לבוא בתלונות

אני מאמין שהסיפור אמיתי

ידוע שגבעת אולגה כשכונת מצוקה היא לא מקום שכדאי להסתבך בו עם כנופיות הרחוב. יש לציין שלא כל האולגתיים הם כאלה. כנראה שהסתבכתם עם חבורת ערסים מקומיים מהכנופיות הידועות.אני מאמין שהסיפור אמיתי כי כבר היו מקרים באיזור העיר חדרה.דרך אגב יכולתם להזעיק את משטרת חדרה. יש בה הרבה ערבים שעובדים שם, חלקם אפילו בתפקידים פיקודיים. כל זה וכל הגינויים שהבאתי לא שוללים את העובדה שערביי ישראל לא נאמנים למדינת היהודים, לא מקבלים אותה ככזאת.עד אז לא אתפלא על אפליות מסוימות, אך אני נגד אלימות. מי שהתחיל אלימות באוקטובר היו הערבים שסגרו כבישים במדינה, ולכן אני אומר משהו שישמע אולי גזעני ואולי לא:מגיע לכם שנהרגו לכם 13 אנשים, אתם התחלתם. נ.ב חוף ג´יסר א-זרקא יפה ומטופח. יתכן ושם לא תסבול מגילויי אלימות אך זוהי גטואיזציה של ערביי ישראל אם תלך רק לשם

למעלה