בילוי אירלנד

ALIZ58

New member
בילוי אירלנד

ערב טוב רציתי לספר לכן ,,שטילתי עם בנותי בטיול מאוורגן לאירלד בהתחלה יללנו כמו ישראלים על הגשם ,,מזג אויר קריר היה לנו יום אחד סער במיוחד,,וזה נקרא אצלם קייץ אבל כאשר חזרתי הבוקר לישראל החום הלחות מיד נזכרתי באויר הנעים והקריר,,שלדעתי עדיף,, נופים משגעים ,,והכל ירוק ,,מרחבים ירוקים..

ברוכה השבה

ראירלנד היא מדינה נפלאה המים שבנחלים והמוסיקה שבו את לבי פה מקווה שראיתם ושמעתם מוסיקה גם שם האם הייתם בדאבלין?

שמחה לשמוע שבילתם

ששם מתגעגעים לארץ ושפה ....הטבע הישראלי.. ואני מאד אוהבת קיץ ..יש מזגן לפתרון הלחות והחום ... אבל כייף אפשר ללכת לים ....לא רטוב ...יש אבטיחיםםםםם

ALIZ58

New member
ארלנד

נכון כששם מתגעגעים לפה אבל כשחוזרים מתגעגעים לשם האויר הצח ,,הנופים היפים,,כאשר חוזרים מבינים יותר מה ראינו ואני עצמי ,,לא כלכך הרגשתי את ההויי שלהם אולי מאחר ולא הספקתי

ALIZ58

New member
אירלנד

תודה רבה האמת מוסיקה הרבה לא שמענו כי הינו אמורים לראות מופע אוטנטית וזה בוטל ככה נאמר לנו ע"י המדריכה

כמה שאלות אלייך

האם את ממליצה על טיול מאורגן? גם אני רוצה לסוע עם הבן ומתלבטת עם לקחת טיול מאורגן או לשכור רכב ולבנות מסלול ..יש לי חברה שם שיכולה לעזור לי ...מה דעתך לאחר שטילת שם?

ALIZ58

New member
אירלנד

קשה לי לענות לך מאחר ובטיול מאורגן אין לך את הפנאי לעצור במקומות שהאהובים לך מעבר לזמן שניתן לכל הקבוצה אבל יש יתרון שאת רואה את כל המקומות הכי מענינים.. וחלק אולי לא כל כך מענינים (אבל הם גם בטיול) להזכירך הנהיגה היא משמאל כמו באנגליה בן כמה הבן אני לקחתי את בנותיי כאשר שעמם להם הם היו יחדיו ,, הם גם הלכן בערב לבלות יחדיו ,,כאשר הקבוצה לא רצתה לצאת בערב... עם תרצי לקבל עוד פרטים אשמח לשוחח איתך ,,פלפון -0508313843

למעלה