בילויים לסופ"ש

esunshine

New member
../images/Emo65.gifוואו נחלת בנימין

מתגעגעת לאווירה! יום יפה?! היה עד עכשיו, אצלנו רוחות עם גשמים. איכס

תשוקית

New member
בהחלט ביום שמשי שכזה אנ בעד!!

אני דווקא כיוון שנותרתי כבר שבוע נטולת רכב...וזו זוגיה כואבת וחדשה... הלכתי ברגל כמעט חצי עיר הלוך ושוב...והיה ממש כיף....הייתי צריכה להיות בבוקר איפה שהו ואיך שסיימתיחזרתי את כל הדרך ברגל הפעם כבר הכל היה פתוח וזהיה ממש נחמד עם אוטו לא עצרתיאף פעם בדרך בגל בעיות חניה וכאלה... אני גם אוהבת את נחלת בנימין ואת שנקין....ביום שישי היום החופשי...או סתם לטייל במרינה והכל בתנאי שיש יום שמשי כמו שהיה היום...

shelly1975

New member
אני חולה על שווקים וחולה על מציאות

דברים מהממים שעולים גרושים. הריחות של הירקות והפירות וכל האוירה. אחלה. אבל קניונים לעומת זאת אני לא סובלת. את נחלת בנימין בכלל אוהבת, רק להסתובב ולראות ת'אמנים עם היצירות השימושיות המדהימות שלהם, זה מראה מרהיב. אני מקנאה באנשים שיש להם ידיים יצירתיות כאלה, לי יש ידיים שמאליות. כשאני תופרת כפתור אני גאה בעצמי כאילו יצרתי את יצירת המאה

תגיד יובלי,

לפעמים אני מכנה את מג'נטה..."חומץ". אתה חושב שהיא נעלבת מזה? כי הרי אנחנו לא רוצים לפגוע במישהו...נכון?

magenta73

New member
תגיד, מרגרינה....

לא הבנת שהרומן נגמר? אני מוחמאת... באמת... אבל, יקירי, יש עוד כ"כ הרבה בחורות אחרות בחוץ... (שעברו את גיל 12)... לך על זה... :)

את יודעת,

הדיעות שלי לגבייך, חלוקות. הן נחלקות בין: בחורה אינטליגנטית ונבונה לבין: אחת חמוצה שלוקה בהבנת הנקרא אני מצדד באפשרות השניה...

magenta73

New member
ברור שאתה מצדד בשניה

כי אם אני אינטליגנטית ונבונה, וקולטת אותך יופי טופי ולא ממש אוהבת מה שאני קולטת, מה זה אומר עליך??? תלך על החמיצות... תהנה. אני לא הולכת לפתח את זה יותר. זה לא המקום וזה לא מתאים. בוא נשאר בזה שאתה חושב שאני חמוצה ואני חושבת שאתה ... לא משנה. ונסגור עיניין.

מה כולם ישנים?

אני חזרתי מהעקירה עם כאבים רבים הלכתי לישון ... ישנתי מלאןןןןן התעוררתי רק ב-2 בלילה אף 1 לא פה?

למעלה