גם אני... סתםםםםם... ערב טוב נייטי.
J Jen74 New member 19/1/06 #15 אני לא בטוחה שאגיע היום ../images/Emo4.gif מעדיפה לצאת מחר למסיבה בהרצליה, אין לי תקציב לשתי מסיבות בשבוע. אין ליתקציב, נקודה. אבל שווה להשקיע במסיבת שוקולד תמיד רציתי לראות איך זה נראה מסיבה כזאת.
אני לא בטוחה שאגיע היום ../images/Emo4.gif מעדיפה לצאת מחר למסיבה בהרצליה, אין לי תקציב לשתי מסיבות בשבוע. אין ליתקציב, נקודה. אבל שווה להשקיע במסיבת שוקולד תמיד רציתי לראות איך זה נראה מסיבה כזאת.
מ מכשפונת מהרהרת New member 19/1/06 #16 במסיבת שוקולד תהיה האבקות נשים באמבט של שוקולד נוזלי??? בחורים ילקקו שוקולד מחזה של בחורות שיסתובבו שם??? או שזה לא כזה מעניין... או שאני באמת צריכה גבר!
במסיבת שוקולד תהיה האבקות נשים באמבט של שוקולד נוזלי??? בחורים ילקקו שוקולד מחזה של בחורות שיסתובבו שם??? או שזה לא כזה מעניין... או שאני באמת צריכה גבר!
J Jen74 New member 19/1/06 #33 ../images/Emo6.gif דווקא לא חשבתי בכלל לכיוון הזה חשבתי שיחלקו שוקולד ואולי גם ליקר שוקולד ויהיה הרבה שוקולד ממממממ.... אני אוהבת שוקולד.
../images/Emo6.gif דווקא לא חשבתי בכלל לכיוון הזה חשבתי שיחלקו שוקולד ואולי גם ליקר שוקולד ויהיה הרבה שוקולד ממממממ.... אני אוהבת שוקולד.
S shelly1975 New member 19/1/06 #38 חחחח אם כבר אז לטבול גבר בשוקולד וללקק אותו מכף רגל עד ראש, המממממ..יאמיייי בעצם, לא! אני לא צריכה ת'שוקולד כדי ללקק גבר מכף רגל עד ראש
חחחח אם כבר אז לטבול גבר בשוקולד וללקק אותו מכף רגל עד ראש, המממממ..יאמיייי בעצם, לא! אני לא צריכה ת'שוקולד כדי ללקק גבר מכף רגל עד ראש
D dd חזקה ומאושרת New member 19/1/06 #52 נו אז מה קורה היום? מאד בא לי לבלות היום וזאת כי יום חמישי הגיע והסופ"ש בפתח ו...יש לי עקירה כירורגית על הבוקר - 11 בבוקר ואשמח להשתכר קצת היום ולא להיות בלחץ לקראת מחר ומשום מה לא מש מסתדר עם החברות _(דייטים, מחלה ,חוסר כסף u name it ( נו אז מי מגיע אני אשמח לטרמפ מתל אביב
נו אז מה קורה היום? מאד בא לי לבלות היום וזאת כי יום חמישי הגיע והסופ"ש בפתח ו...יש לי עקירה כירורגית על הבוקר - 11 בבוקר ואשמח להשתכר קצת היום ולא להיות בלחץ לקראת מחר ומשום מה לא מש מסתדר עם החברות _(דייטים, מחלה ,חוסר כסף u name it ( נו אז מי מגיע אני אשמח לטרמפ מתל אביב
D dd חזקה ומאושרת New member 19/1/06 #55 אין לי איך להגיע , מי מגיע ? ומה עם ברכה פשוטה לגבי מחר : "דידי , חזקי ואמצי" "דידי האל יהיה איתך" "דידי , שאי ברכה " דידי דידי משהו ? חחח מישהו פה "צומי" .....
אין לי איך להגיע , מי מגיע ? ומה עם ברכה פשוטה לגבי מחר : "דידי , חזקי ואמצי" "דידי האל יהיה איתך" "דידי , שאי ברכה " דידי דידי משהו ? חחח מישהו פה "צומי" .....