בילדינג 2008

בילדינג 2008

מישהו היה בשנים קודמות ? שווה ? יש לי שבוע עמוס במיוחד ואני מתלבטת. אתר התערוכה לא עוזר כ"כ, ואפילו לא הצלחתי לברר בו כמה עולה הכניסה - כבר לא עושה לי חשק לבוא. אשמח לשמוע את דעתכם המלומדת.

fireman

New member
אני דווקא השנה לא אוכל להגיע לתערוכה

מאחר ואשהה בחו"ל. עניין ה"בניה" בתערוכה פחות מעניין אותי....אני דווקא רציתי לבקר בתצוגות הצמ"ה שלראשונה הולכות לתפוס חלק משמעותי מהתערוכה....

efratcn

New member
כמוני כמוך. אם לא באים לכל היום

זה נראה לי בזבוז. כניסה עולה כ-60 ש"ח לאדם.

איריסג

New member
הייתי בתערוכה הקודמת

בקיץ 2005. האמת - אני אפילו שוקלת ללכת שוב השנה, למרות מחיר הכרטיס הגבוה. דרור רק השביע אותילא להציף את הבית בקטלוגים כמו שקרה בפעם הקודמת.... לנו, בעיקר בתערוכה הקודמת - זה עשה המון סדר בראש, נחשפנו לדברים שלא הכרנו, נפתרו לנו כל מיני תעלומות. למשל (ואולי זה יצחיק מישהוא...) - דרור התנגד התנגדות נחרצת למיכל הדחה סמוי - כי הוא היה בטוח שכל גומיה שנצטרך להחליף - נצטרך לשבור קרמיקות. ואז כשהגענו לתערוכה היו כמובן המון המון מציגים בתחום הזה - והסתבר שפתח השירות נמצא מאחורי הלחצנים - כך שכל מה שצריך לעשות זה להסיר את המכסה של הלחצנים - ולהחליף אפילו את כל המנגנון. וזו רק דוגמה אחת... ראינו שם המון פתרונות - ריירנו על כל מיני דברים יקרים נורא, ראינו קרוב דשא מלאכותי, למדנו שיש חול שאינו נרטב - בקיצו ר- למי שבונה בית - זו תערוכה מרתקת. וכן - זה מקור מעולה לאיסוף טטלוגים ופרטים של בעלי מקצוע וספקים מכל התחומים - שאם ראיתם משהו שמצא חן בעיניכם - אתם יכולים ליצור איתם קשר מיידית או לפחות לשמור את הקטלוג כדי שבבוא העת תזכרו מי הם.

רוני1955

Active member
אפשר ללא תשלום

אפשר להרשם באתר שלהם ולהדפיס אישור כניסה בחינם.

רוני1955

Active member
אופציה נוספת

מכיון שאני מתכנן להיות בתערוכה הזאת, יחד עם ארבעה מצוות העובדים שלי, התקשרתי אליהם בשבוע שעבר וביקשתי הזמנות. קיבלתי ללא כל בעיה. תנסי ואולי תצליחי, למרות שקצת מאוחר. אם יסכימו לתת לך הזמנות, תבקשי שישאירו בקופה.

תודה, התשלום הוא לא העניין

וגם אבא שלי מהנדס בניין ואמר שיבקש הזמנה בשבילי. השאלה מבחינתי היא אם זה שווה את השקעת הזמן והנסיעה (הדלק יעלה לי יותר ממחיר הכניסה, ואני עם תינוק בן שלושה חודשים)

eranshap

New member
הייתי בעבר - כדאי אם יש לך כמה שעות

הרבה מציגים - כמעט כל מה שצריך לבית בבנייה/שיפוץ בהחלט עוזר לסדר את הראש

ransnow

New member
אהיה שם היום

בשנים קודמות גם הייתי, מאוד מעניין בעיקר לאנשי מקצוע ( אני מגיע עם המשרד בו אני עובד), הרבה על חומרים חדשים וישנים, שיטות ביצוע, ייעול תהליכים, הרבה מאוד מוצרים קיימים ומוכרים שזוכים לשיפורים שידרוגים. הרבה גם מוצרים מוכרים שזוכים לרענון למי ששכח או לא הכיר עד כה. לאנשים פרטיים יש פחות מה לראות אבל בהחלט מומלץ ומספיק, נותן הרבה רעיונות, ומלמד הרבה. לדעתי מומלץ לכולם. אני יודע מה העלות בכניסה.

למעלה