בילדותי היה לי יתרון גדול על בני השכנים.

meidadc

New member
אני חושב שאת צודקת

ברגע שאישה נאלצת להפעיל נשק היא כבר במידה מסויימת הפסידה. אפילו אם היא לא נפגעה אלא רק הצליחה להרוג את התוקף שלה - זה משהו שנשים סבירות לא יחיו איתו בשלום.

הטרה בהצטיידת בנשק הא לא כדי להשתש בו אלא כדי ליצור הרתעה. לא סתם התייחסתי לסוגיה חד פעמית של אירוע כזה שאני מקווה שיצור הרתעה חברתית. יכולתי באותה מידה להציע גם לפתותקפים תקוף ואז כך כולם ימותו. אבל אני מבין את המוכבות של השימוש בנשק.

באנלגיה, אני שח שישראל מחזקה נשק גרעיני ואני אתבאס לאללה אם נאלץ להשתמש בו.

לגבי כל הענינים הבטיחותים - את כמובן צודקת. זה חסרון בולט של שימוש בנשק. יכול להיות שהחסרונות עולים על היתרונות. למרות שאני התייחסתי בתרחיש שלי למצב אופטימי שמחמשים נשים ולא שהנשק זולג לגברים. נשק בידיים של גברים מהשורה זה דבר נורא מבחינה חברתית

GreenMamba

New member
אח...הלוואי...

הלוואי שהיה נשק כזה
שיכול לנטרל תוקף מיידית
שהשימוש בו לא דורש רישיון
שהתיפעול שלו פשוט ואינטואיטיבי
שלהפעיל אותו לא גורם לנזק בלתי הפיך
שאם יחטף מידיך לא יוכל לגרום לך נזק רב
שהוא קל זול ונוח והשימוש בו דורש אימון של דקה ורבע
הלוואי...הלוואי שהיה כזה נשק קסמים.

אהה. יש כזה. ספריי פלפל.

אז למה הלהג על אקדחים ונשק חם?
כי המטרה של העניין שהועלה היא לא להגן על נשים אלא לנקום בגברים, ו"להראות להם". וזה, סתם ספריי פלפל לא יעשה. נקודה.

אגב, האדם הנורמלי גם לא ישלוף ספרי פלפל וירסס ילד שמצלצל בפעמון אופניים ומי שיעשה כן- שיעמוד לדין.

גרין, לא אתחיל להשתפך פה. אבל מה קורה אם התוקף או מישהו

שהיה עד, מחייג 100 ומדווח על אישה שהתיזה ספריי פלפל?
אני אגיד לך.
&nbsp
&nbsp
&nbsp
או שבעצם אני לא יכולה.

GreenMamba

New member
אני אגיד לך

אם ניקח מקרה כפי שתואר למעלה ו"נסב" אותו למקרה שלנו- ילד עומד ומצלצל בפעמון של אופניים, ואישה קמה מהדשא ומתיזה עליו ספריי פלפל- אני הייתי תקשרת לדווח עליה בעצמי.
לפני כמה חודשים תיארה פה מישהי מקרה שקרה לה, בו היא רצה בפארק ומישהו שרק לה. היא היתה מאוד מתוסכלת מזה שהיא חלשה פיזית ולא יכלה לתת לו אגרוף בפרצוף כדי לחנך אותו/לנקום בו. אם ניקח את המקרה הזה ו"נסב" אותו למקרה שלנו- מישהי רצה בפארק, מישהו שורק לה (בלבד! בלי מגע פיזי או איום בכזה) והיא מוציאה ספריי פלפל ומרססת אותו- גם כאן הייתי מתקשרת לדווח עליה למשטרה.
&nbsp
אני לא יודעת מה המקרה שקרה אצלך, אז אני לא יכולה להתייחס ספציפית, אבל אם חשת בסכנה פיזית ממשית וריססת נבל- כל הכבוד לך. מצד שני- אני במקומך הייתי מעדיפה שיהיה לי ביד ספריי פלפל ולא אקדח- ושדמו של המנוול לא יהיה על ידי.

GreenMamba

New member

Berethor

New member
אל תדאג, בדיוק בשביל זה עושים לגברים קודם כל דמוניזציה

אחר כך הרבה יותר קל מבחינה נפשית להטריד אותם מינית או/ו להפעיל עליהם אלימות קשה. לדעתי עדיף שהגברת תחזור למשש חבילות, מאשר שתתקוף נערים שצלצלו בפעמון. אני גם לא חושב שיש דרך לחלק נשק לנשים מבלי שזה יגיע גם לידיים של גברים, גם משום שזה רעיון סקסיסטי במהותו, וגם משום שגברים רבים יכולים להשיג די בקלות את הנשק הזה מנשים, בין אם זה מבנות זוג שלהם, ובין אם זה על ידי חטיפת נשק, אם יש כאלו שמצליחים לחטוף נשק אפילו ממאבטחים, שוטרים וחיילים, על אחת כמה וכמה שהיו שיצליחו לחטוף נשק מנשים. חוץ מזה אני גם לא הייתי בוטח בכל אישה, רק על סמך מינה, שהיא תשתמש בנשק כראוי, ובמיוחד שלא הייתי סומך על מי שהמעלה את הרעיון הזה פעם אחר פעם.

[URL]http://www.tapuz.co.il/forums2008/viewmsg.aspx?forumid=68&messageid=179159127[/URL]

"ניסיון פיגוע לעיני המצלמות: מצלמות האבטחה תיעדו שנייה אחר שנייה את ניסיון הפיגוע בעיר העתיקה ביום שישי. בסרט המתפרסם כאן לראשונה, נראה אחמד מחמוד ח'טיב, מכפר מנדא, כשהוא חוטף את נשקו של מאבטח בעיר, ובורח מהמקום בעודו יורה במאבטח מטווח קצר."

[URL]http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3436628,00.html[/URL]

"דברי השטנה, יחד עם דמוניזציה (סוג של דברי שטנה בה מושא השנאה מוצג כדמוני או לא-אנושי), נחשבים להסתה בארצות רבות גם אם אין בהן קריאה מפורשת להפעלת אלימות, שכן הם מתירים את דמו של מושא השנאה ומעודדים אלימות נגדם בהציגם אותו כשורש הרוע ומבטלים את זכותו לחיים, בריאות וביטחון."

[URL]https://he.wikipedia.org/wiki/%D7%94%D7%A1%D7%AA%D7%94#.D7.93.D7.91.D7.A8.D7.99_.D7.A9.D7.98.D7.A0.D7.94[/URL]

אמנות לחימה או קרב מגע

נשמע כמו רעיון טוב לאחד מהנושאים בבית ספר האידיאלי

סתו חם

New member
ואם לגועל לאשה או לבת לגעת בתוקף? אם היא רוצה "להשבית" אותו

ביריה אחת, בצורה אלגנטית?

Berethor

New member
רובים זה לא משחק ועם אומניות לחימה אפשרי לנטרל אנשים ללא הרג

"On television, as well as in movies, there seems to be this general idea that if someone is shot in the shoulder, or in the leg, then the worst that happens will be that the person will grimace and go on with what he was doing before he was shot. Getting shot in the leg may cause him to hobble around a bit, but no worse than a knee sprain. A "good guy" will sometimes shoot someone in the leg or shoulder, "just to stop him," and in television and movies, this is almost always nonlethal."

"In reality, there's no "safe" place to shoot a person, not even in a seemingly non-vital extremity like a leg or arm. There are huge blood vessels in a human being's shoulder as well as lots of very delicate nerves and a very complex ball-and-socket joint that no surgeon on Earth can put back together once it's smashed by a bullet. The legs also contain large blood vessels; a shot that nicks the femoral artery will cause a fatal loss of blood in only a few minutes. And this is all assuming a "clean" through-and-through wound, disregarding the possibility of the bullet glancing off a bone or joint and deflecting or fragmenting into pieces, of which each can then hit something else more important inside. In short, there's no way for anyone, good or bad, to shoot someone and know that they will survive the wound. As they say, if you're shooting at all, you're shooting to kill."

[URL]http://tvtropes.org/pmwiki/pmwiki.php/Main/OnlyAFleshWound[/URL]

Bakbook1

New member
לא מסכים לגבי הנשק

אמנות לחימה נשמע כבר הרבה יותר הגיוני.
במדינה שלנו, לא כל אחד יכול להוציא רשיון לנשק וטוב שכך.

למעלה