בילדותי היה לי יתרון גדול על בני השכנים.

בילדותי היה לי יתרון גדול על בני השכנים.

הייתי חזקה מהם, ותחרותית מהם. שלטתי בהם. הייתי המנהיגה.

ואז הגיע גיל 11, 12, והלאה. נשארתי נמוכת קומה, נעשיתי שמנמנה יחסית לילדותי. חזה נשי התפתח - נקודת תורפה כשאת "הולכת מכות". ידיי ורגליי נעשו חלשות.
הזכרים בביה"ס גבהו, התחזקו, ובד בבד פיתחו אחדים מהם אלימות. הזרע התחיל לרוץ להם באשכיים ואחדים נעשו גסי רוח ותוקפנים מבחינה מינית.
מאז וכל חיי לא היתה לי תשובה פיזית. והתנכלו לי. השפילו את גאוותי. חולי רוח למיניהם, ואפילו ילדים ערסים. ולא היתה לי תשובה.

לכן אני מאמינה שיש לשכנע את המחוקקים כי לאזרחיות (אבל לא לגברים אזרחים) יהיה מותר לשאת נשק. לא רק מותר: יש לאמן אותנו מגיל הנעורים בשימוש יעיל בו. ולהוסיף אימון של כל בת החל מגיל הילדות באמנות לחימה.
כמה שונה יהיה מצבנו כאשר יושגו שני הישגים אלו.

GreenMamba

New member
ברור!

רק לתת לך נשק ביד כדי שמי שמצלצל לידך בפעמון אופניים תוכלי לתקוע לו כדור בראש.
זה רעיון מטופש- מוסרית ומעשית.
&nbsp
(וזה שהיית ילדה אלימה ופתאום ה"זכות" להרביץ נשללה ממך ועברה לחזקים ממך- טוב מאוד הדבר. ואת, במקום ללמוד את הלקח המתבקש- שלכל כוח יש כוח חזק ממנו, ולכן כוח אינו התשובה אלא במקרי קיצון, הולכת ומבכה את אובדן הכוח ומבקשת דרכים להחזירו, על מנת שתוכלי להיות, כבעבר, זו שמשליטה בכוח הזרוע את מרותה.
אלוהים שתשמור.)

Berethor

New member
כאשר שומעים את סיפורייך, מבינים למה הטבע העדיף שתהי חלשה

עדיף שלאנשים כמוך לא יהיה נשק ולא יהיה כוח פיזי, משום שאת היית מנצלת את זה לרעה. במקום ללמוד קצת צניעות מכל החולשות שלך, פיתחת יותר שנאה, קנאה ומרמור. כאשר היית ילדה, עדיין לא היית אישה, והילדים עדיין לא היו גברים, כך שהזכרונות מהעבר האלו לא שווים הרבה, משום שאין לך דרך לחזור להיות ילדה. באופן טבעי, אצל רוב המינים בטבע, הזכרים גדולים וחזקים יותר מהנקבות, ואת עדיין לא למדת להשלים עם העובדה הזאת, ולהפנים שזה חלק מהנשיות, במקום זה את רוצה להיות כמו גברים שאת כל כך אוהבת לשנוא, ואף גרוע מכך. אני חושב שכבר הוכחת כמעט לכל האנשים בתפוז, שיש נשים אלימות, גם מבחינה מינית וגם מבחינה לא מינית, גם ללא זרע באשכים.

"להפנים ולהשלים בצניעות" חחחחחח. נשים מנצלות את יתרונן המיני

על הזכרים כדי להבטיח שליטה, וזה היה כך כל ההיסטוריה הידועה. אתה צריך להיות מלא סיפוק שהנה אני אינני רוצה להחצין מיניות ולעשות מניפולציות , וניגשת לעניין האלימות הזיכרית בישירות, "ראש בראש".
הסיפורים שלי? עדיין לא קראת את הכבדים והקשים . איני יודעת - לפי התגובות המטורללות פה, גם סיפור האירועים הקשים ייתקל ב"הבנה" לזכר הבהמי, ובאיבה אליי.

Berethor

New member
מתי כבר תביני שמניפולציות מיניות ולא מיניות הן לא עדות לכוח

אדם שצריך לעשות מניפולציות כדי "לשלוט" או "לנצח", זה בהרבה מהמקרים מעיד על כך שהוא לא יכול לשלוט ולנצח בצורה ישירה והגונה, כל מה שצריך אדם חזק לעשות במקרה כזה זה לעמוד בפיתוי, ולא ליפול ברשת. את במלא לא באמת ניגשת לעניין האלימות הזכרית ראש בראש, משום שאת מבינה, שלצערך, מבחינה טבעית גברים חזקים ממך, וזה שכביכול הייתה חזקה יותר מילדים בתור ילדה, אין לזה משקל רב בתור מבוגרים, כאשר הילדים הפכו לגברים, והגיעו לפוטנציאל הפיזי המלא שלהם בתור גברים. את פוחדת להתמודד עם גברים בצורה לגיטימית, לכן את רוצה לתקוף נערים לא חמושים שצלצלו בפעמון, בעוד שאת חמושה, מעשה שנחשב לפשע מלחמה. יותר מיניות ופחות אלימות, זה דבר שהיה עדיף במקרה שלך, "Make love not war", זה פיתרון יותר הגיוני למצבך מאשר לתת לך נשק.

"Despite what Captain Emotion and the Emotioneers would have you believe, being emotional and caring is not in and of itself a good thing. In fact, the more emotional and less self controlled a character, the more likely they are to fall to The Dark Side. Conversely, the more stoic, composed, and self-denying a character the more likely they are to be good and in line with The Force."

"The reasoning boils down to this: Emotions are raw, powerful, and uncontrollable. A character who lets their heart or libido lead them is not rational and thus prone to temptation. Temptation of course takes many forms, and it is a slippery slope from there to full on villainy. On the other hand, heroes who exhibit self control are like a Knight in Shining Armor, able to resist temptation and Smite Evil. It is worth noting that while evil can be refined, it is rarely ascetic."

[URL]http://tvtropes.org/pmwiki/pmwiki.php/Main/EmotionsVsStoicism[/URL]

סתו חם

New member
מי זה הטפש הזה שכותב כאן? הלא לאדם בכלל אין שום סיכוי נגד

אריות, דובים, תנינים, נחשים וכן הלאה אלא בעזרת נשק. למה שאשה לא תכריע בנשק יצור זיכרי אלים?

Berethor

New member
מי זאת הטיפשה שכותבת כאן? לפי ניבולי הפה רואים שזאת הפנתרית

אף אחד לא יתן לך נשק כדי שתירי בכלבים שנבחו עליך, ועל אחת כמה וכמה שלא באנשים שצלצלו בפעמון, אנשים כמוך הם האחרונים שראויים לקבל נשק, אם כבר להפך, הם ראויים שיקשרו להם את הידיים, כדי להפחית עוד יותר את הצרות שהם עלולים לגרום לסובבים אותם. חוץ מזה את אלימה לא פחות מכל זכר.

סתו חם

New member
"הטבע העדיף"??? חח. הלא מרבית הפשעים נעשים על ידי בעלי הגוף

הזיכרי הגמלוני עם הנפש האלימה. איפה פה העדפה מוסרית של הטבע? חחח.

Berethor

New member
עדיין רוב הזכרים עדיפים על מישהי אשר מוכנה לתקוף על צלצול

"A character with a hair-trigger temper flies into a rage at the slightest provocation. Masters of Disproportionate Retribution, they react explosively to the slightest annoyance. Unlike someone with a Berserk Button, who is generally calm until a specific button is pressed, characters with a hair-trigger temper can be set off by anything. This makes them far less predictable — and far more dangerous."

[URL]http://tvtropes.org/pmwiki/pmwiki.php/Main/HairTriggerTemper[/URL]

סתו חם

New member
רוב הזכרים? בני הזוג המתעללים, הזכרים האנסים, הזכרים התוקפים

נשים באלימות פיזית משום שהן מקללות אותם ונוזפות בהם, -
אני חושבת שהציטוט שהבאת מכוון בדיוק לתאר זכרים מסוגים אלו.
ואגב, באמת ראוי לקרוא להם "זכרים", הם מתנהגים כחיות בטבע : הזכרים האלימים בטבע.

Berethor

New member
קללות מהצד של האישה זאת הסיבה שמישהו אנס אותה? לא נראה לי

אני מאמין שהסיבה העיקרית לאונס, היא כדי שהאנס ישיג מין בכל מחיר, וזאת אומרת שגם בצורה אלימה.

סתו חם

New member
אתה סתום??? הסיבה שמישהו מכה אותה.

לא סתם אנו הנשים קוראות להרבה "גברים" בבונים.

Berethor

New member
דווקא רבות מהנשים המוכות, הן נשים כנועות ולא Asshole Victim

אם אישה מנבלת את הפה כל הזמן, אני לא יתפלא אם היא חטפה על זה, אבל לא חסר כאלה שמתעללים מתוך סאדיזם, ובמחינתם זה דווקא הרבה יותר פשוט להתעלל במישהי אשר מצייתת להם, או/ו מזוכיסטית.

"A victim of a crime who is such a Jerkass that it is unlikely that the audience will have any sympathy for them. This can range from the victim merely being a dick to being a far worse criminal than the person they're a victim to."

http://tvtropes.org/pmwiki/pmwiki.php/Main/AssholeVictim

סתו חם

New member
"לחטוף על זה" חוטף ילד (בד"כ זכר) מאמא או מאבא.

בנזוג אינו בעמדה "להחטיף" לבת זוגו. אם הוא מגיב בצורה פיזית - מכה אותה - בד"כ הפמיניזם מסביר שמדובר בזכרים שמבחינה מילולית הם נחותים, בודאי נחותים מן האשה, אינם יכולים לבטא את עצמם באופן נורמלי ולכן תגובתם היא השתוללות פיזית.
תקיפה פיזית של אשה שלא יכולה להחזיר אותן מכות פיזיות היא case להכניס את הבבון לבית סוהר לשנים אחדות. כמובן צריך לעזור לאשה להתגרש, וכמובן לקבל פיצויים כספיים גבוהים.
אשה "כנועה" כפי שמתבטאים השוביניסטים - איני מצפה שתבין אותה, את הענין הפסיכולוגי המורכב הזה. פמיניסטיות מטפלות בנשים כאלו ומחזקות אותן, וזה מה שנכון לעשות.
אגב, מעניינים אותי המקרים של גברים כנועים בנישואין. יש כנראה הרבה כאלה, והנושא לא נידון על הבימה הציבורית. (אבל תואר בספרות). הוא לא עניין לבתי משפט.

Berethor

New member
גם אישה אשר מקללת כל הזמן זה יכול להעיד על "נחיתות מילולית"

נחיתות בצורת הדיבור, ונחיתות בטיעונים, כאשר אין טיעונים רציונליים אז מתחילים לקלל. אם אותה אישה הייתה חכמה, היא לא הייתה מתחילה באלימות מילולית, אשר עלולה להידרדר גם לאלימות פיזית. אישה שמתגרה בגבר באופן מכוון זה מקרה קלאסי של "Bullying a Dragon". בסופו של דבר כוח פיזי מתעלה על דיבורים, לא במקרה גברים נקראים, המין החזק. בכל מקרה בני זוג אשר רבים כל הזמן, סביר להניח שהם לא ישארו ביחד לעוד הרבה זמן בכל מקרה, זוגיות אמורים לבסס על יחסים חיוביים ולא על יחסים שליליים. גברים אשר כנועים בזוגיות, נקראים Henpecked Husband. הנושא לא נדון הרבה, משום שהוא יוצא דופן.

"This is the fate-tempting and suicidal tendency of characters to bully, persecute, or in some other way provoke people or things they really shouldn't be messing with."

[URL]http://tvtropes.org/pmwiki/pmwiki.php/Main/BullyingADragon[/URL]

"The poor guy; he squirms under the thumb of a domineering wife, very likely a Grande Dame. Her word is law, and he can only obey, with a meek and humble, "Yes, dear." We laugh at his misfortune, and maybe pity him a little."

"A common feature in the Awful Wedded Life Dom Com genre. Originally, this trope was a subversion of expectations — a husband dominated by his wife was funny because it was the reverse of the normal, proper situation where the man was in charge of the household. After all, a real man could never be dominated by any mere woman, so the Henpecked Husband must be a wimp who deserves it."

http://tvtropes.org/pmwiki/pmwiki.php/Main/HenpeckedHusband

סתו חם

New member
Dragon ? אתה באמת פסיכי.....מתחילה להבין את הבעיה שלך.

אנחנו קוראות למטומטמים הנחותים "בבונים". זכר שמתקיף אשה פיזית הוא באמת פסיכי נחות. אני מבינה את הצורך שלנו הנשים לשאת נשק כדי לחסל את היצורים האלה. זה שהחוק בישראל עדיין משווה נשים לגברים בעניין זה, ולא מאפשר לנשים, ייחודית, לשאת נשק, זו חרפה וזה טמטום. מה עוד שיש שם בחוץ פסיכים זיכריים כה רבים שא. לא בדקו אותם ונתנו להם נשק חם מסיבה זו או אחרת (שומר , חייל בצה"ל וכד'). ב. מתקיפים נשים בסכין, פטיש או אמצעי אחר.
מעניין: לא שמעתי על שום חיילת או שומרת נושאת נשק שחיסלה איזה בחור או גבר עם אקדח/תת מקלע וכד'. אבל קראתי על פסיכים זיכריים שעשו זאת לגבי נשים.

meidadc

New member
רק אני חושב שזה רעיון לא רע?

אבל באופן כללי, אני חושב שזה רעיון לא רע לצייד נשים בכלי נשק כאקט הרתעתי. יתקוף גבר אישה פעם אחת, פעם שניה, בשלישית ייתקל באישה חמושה, היא תירה בו - זה יקבל כותרות בעיתונים ואז אני מאמין ייפחתו תקיפות הנשים...

אני מסכים עם קודמי שנשק בידי פנתרית הוא מסוכן. אני חושב שלא צריך לתת לנשים נשק בלי בדיקה רפואית (פיזית ונפשית) - בדיוק כמו שקורה עם גברים.

Berethor

New member
כבר יש נשים עם רשיון לנשק, פנתרית רוצה לחלק נשק לכולן

ובמיוחד לעצמה, מה שכמובן אסור שיקרה, לא במקרה אנשים צריכים לעבור בדיקה פסיכיאטרית בשביל לקבל אישור לנשק, מבחינה חוקית, אם כי עבריינים משיגים נשק דרך השוק השחור, לתת נשק למישהי כמו פנתרית, עם אצבע קלה על ההדק והרבה שנאה, במיוחד כלפי גברים, אבל גם כלפי כל מי שלא מסכים עם דרכה, שזה בעצם רוב האנשים, זה רעיון רע, הטריילר מHatred מתאר פחות או יותר את מה שעלול היה לקרות אם התוכניות של הפנתרית היו יוצאות לפועל.

GreenMamba

New member
לא רע. גרוע.

ומאחר והדיון הזה כבר מוחזר עשרות פעמים- הנה תגובה ממוחזרת שלי מהעבר-
&nbsp
סיבות לשלילת חלוקת נשק לנשים:
&nbsp
1. אקדחים הם גדולים, כבדים ומסורבלים, והתפעול שלהם בזמן אמת מאוד מקשה על התמודדות יעילה עם תוקפן מטווח קרוב גם לאנשים שזהו עיסוקם היומיומי- על אחת כמה וכמה לאישה שהיא בממוצע קטנה וחלשה מהגבר הממוצע, ותתקשה יותר בהפעלתו
2. שימוש באקדח להתגוננות בתקיפה מטווח 0 הרבה פחות יעיל מכל נשק קר אחר
3. התוצאות של שימוש באקדח על תוקפן יכולות להיות קטלניות (או לגרום לפציעה חמורה)- וזה משהו שהרבה יותר קשה להתגונן מפניו בבית משפט
4. התוצאות של שימוש באקדח על תוקפן יכולות להיות קטלניות (או לגרום לפציעה חמורה)- מה שיגרום לנשים להסס לפני השימוש בו- וההיסוס הזה עלול להיות בעוכריהן
5. פגיעה בחפים מפשע- אקדח בבית הוא דבר מסוכן- אפילו אם ננקטים אמצעי הזהירות הסבירים (ביחוד בבית עם ילדים). חוצמזה- אם מישהי מתגוננת מתוקפן ומחטיאה ופוגעת בעובר אורח- לא צריך להרחיב על המשמעויות החוקיות והנפשיות של דבר כזה, נכון?
6. אם הנשק נחטף ממך במהלך העימות- במקרה אחד יהיה בידי התוקפן אקדח- בשני ספריי פלפל. מה עדיף?
7. מחקר שנערך ע"י נאטו קובע כי ככל שיש בידי האוכלוסיה יותר נשק (ולחמש נשים אומר בעקיפין לחמש גם הרבה מאוד גברים)- מס' התקיפות המיניות יחסית לאוכלוסיה גדל
&nbsp
עכשיו תגיד לי אם זה רעיון טוב או לא.

למעלה