בילדאפ ופרופורציות

SrCumaLot

New member
בילדאפ ופרופורציות

קודם כל שלום לכולם - יונתן, OC קליפורניה. תהיה שהתעוררה אצלי בעקבות המשחק USC-UCLA - אז נכון שיש יריבות עירונית רבת שנים, ונכון שאין הרבה אהבה בין שתי האוניברסיטאות ונכון שזה הדבר הכי קרוב לדרבי בבלומפילד שיש כאן. כל זה טוב ויפה אבל למה לפמפם במשך שבועיים בכל מדיה אפשרית (גם ברמה הארצית ולא רק המקומית בקאלי) כמה המשחק גדול וכמה האופציה להפתעה אפשרית ומה צריכים לעשות הברואינז, ולתת אוירה של משחק חם וצמוד שעומד בפתח בעוד הסוכנויות בוגאס נתנו ליין של 22 (ובמילים: שלושה טאצ'דאונז ועודף). לדוגמא: ערב יום חמישי שלפני, שידור NBA ב TNT, יושבים באולפן צ'ארלס הגדול, קני ורג'י מילר שהוא בעוונותיו בוגר UCLA. שני ניחושים על מה דיברו שם במחצית במשך 10 דקות כולל השמעת פייט סונגס ומה לא. רמז: הכדור לא תמיד עגול. בסוף כמובן שהברואינז היוו יופי של שטיח דלת לרגליים של ליינרט בוש והחברה להפתעת(?) כולם. אז איפה כל הפרשנים שרק לפני יומיים נפנפו בידיים והראו בדיאגרמות איך מוריס דרו יכול לפרק את הטרוג'אנז? אה, הנה הם - מטריפים מחדש על UCLA TEXAS. נו לפחות הליין פה יותר צמוד אבל התוצאה תהיה זהה. וחוץ מזה קולג' פוטבול זה דבר אדיר :)

ofribecker

New member
אין לי בעיה עם זה בכלל

כל הבילד-אפ הזה, זה בסוף מה שעושה לכולם את ההתלהבות וההכנה הנפשית המתאימה לקראת המשחק, זה מה שגורם לאנשים לבוא לאצטדיון, לצפות בטלוויזיה, לדבר על המשחק ולרקום כל מיני ציפיות. זה ספורט!!! זה בדיוק מה שאני אוהב בספורט. הרבה מאוד אנרגיות, מאוד חיוביות ומאוד אמיתיות, הולכות על משהו שהוא יריבות, אבל לא איבה, לא חיים ומוות. אז מה אם הכינו אותי למשהו ע-נ-ק, ובסוף הוא יצא קטנטן, זה רק ספורט, אז גם האכזבה היא לא טוטאלית ולא קולוסאלית. כל שלב ההכנות הזה הוא מאוד מהנה בפני עצמו ומוסיף הרבה לחיים של אוהד ספורט. תאר לך שלקראת המשחק לא היו מדברים עליו, לא היו עוסקים בספקולציות, לא היו מנחשים מי יצליח ומי לא, שום דבר. איזה מין מוטיבציה היתה לאנשים להיות שותפים לחוויה? מי היה קונה כרטיס? מי היה מדליק את הטלוויזיה בשידור החי? אני כן מסכים שלפעמים התקשורת קצת מגזימה בפרופורציות למשחק ספציפי אחד מול הפרופורציות שהיא נותנת למשחק ספציפי אחר, זה קורה, ואלה טעויות שכל אחד מאיתנו עושה מפעם לפעם בעבודה שלו גם כן. אבל בשורה התחתונה - תנו להם להמשיך למלא אותנו בהתעסקות הכיפית הזאת, ואנחנו נמשיך לאהוב את ולהתלהב מ האהבה הגדולה שלנו שבמקרה הזה נקראת פוטבול.

SrCumaLot

New member
כן אבל קצת הגיון בשיגעון

שידברו, שיספרו שינתחו - הכל טוב ואכן בונה אוירה, אבל שלא ימכרו לאוהדים שיכול להיות משחק צמוד כשהליין הרשמי שמגיע מאנשים שראו משחק או שנים מצביע מראש על תבוסה. בעצם אולי כולם עובדים בשביל הבוקרים בוגאס? לך תדע. מטריפים את ההמון וסופרים ת'ערימות למחרת.

שאייאן

New member
וואו...אז אתה אומר שטקסס = ברואינז?

מה אתה רציני.? וינס יאנג הוא הקיו בי עם הפרסנטג' הכי גבוה בליגה (של קומפלישנס) נדמה לי 63 אחוז גם בקטע של אחוזי רכז הוא מוביל. אז יופי יש להם את רג'י בוש. נו אז מה..? הייזמן טרופי ויננר וואו. לטקסס יש הגנה שלפי מה שאני שומע מאוד מאוד מאוד כועסת על זה שכל המדיה מתרכזת בבוש ולאו דווקא בהגנה של טקסס.. ואגב הליין פה הוא 7 וחצי וזה רק בגלל שיו אס סי הם אנדפיטד בבול גיימ הסצפיפי הזה.. להזכירך ליו אס סי היו כמעט שתי אפסטים השנה.. לטקסס אחד. וביוסאסי זה היה הרבה יותר קרוב מבטקסס. קיצר אל תפתח ציפיות גבר.

SrCumaLot

New member
איפה ראית שטקסס = ברואינז?

לא טענתי כך. מה שכן אמרתי זה שלדעתי USC ינצחו בהפרש גדול גם במשחק הזה. וינס יאנג שחקן ענק והגנת טקסס אכן מרשימה אבל עדיין הטרוג'אנז קבוצה ברמה שלא נראתה כבר שנים בקולג'ים, ונמצאת בליגה משל עצמה. הם פשוט טובים מדי: התקפה מושלמת עם מגוון נשקים (בוש, וואייט, ג'ארט ליינרט - את מי אתה עוצר קודם?) והגנה שלדעתי היא אנדרייטד והיתה זוכה להרבה יותר כבוד אם לא היתה כינור שני לאופנס. מה גם שאם נותנים לפיט קארול חוגש להתכונן למשחק וגם קבוצות NFL יהיו בבעיה מולו - הסונרס ישמחו לפרט בעניין. הערה לגבי הכמעט אפסט - הדרמה בסאות'בנד (לעניות דעתי בין 3 משחקי הקולג' הגדולים בהיסוריה) רק שמה חותם על העבודה שזאת קבוצה בממדים היסטורים שהולכת עד הסוף ובגדול גם השנה. אז אין ספק שההייפ לקראת המשחק מוצדק הרבה יותר אבל תוצאת הסיום תהיה בין 14 ל 20 הפרש לאדום צהוב.

שאייאן

New member
כשלמישהו יש מגוון נשקים

אתה בדרך כלל מפזר תהגנה באזוריות. ושוב זה משתנה ניקל 4-3 או כל צורה אחרת שתכסה אחד לאחד על הרסיברים שנחשבים בתוך המהלך...מה שזה פותח זה את הריצה..ושם יש את בוש...אז נכון..יש אופנס חזק ל2 הקבוצות אבל אני מניח שזה יסתכם בהרבה פחות מ 14-20 הפרש... אני משער שזה יהיה אפסט...טקסס מנצחים ב4-5 נקודות...

למעלה