וכל שאר החברה ששכחתי את שמם(מה לעשות -זכרון חלש) היה נחמד מאוד לראות שמאחורי הכינויים ישנם פרצופים.תשלחו משהו בפעם הבאה שאתם מתכננים נסיעה,אני אשמח להצטרף. OMERVFR
דבר ראשון אם פנית אלי ולא עניתי אז סליחה אבל אני לא נמצא באינטרנט הרבה. כמו שבילבי אמרה יש לי VFR לבן שנת 92 יבוא אישי כמובן ואני לא מוכר בעד שום הון שבעולם.(כמעט)אבל אני מוכן ליחצ"ן אותו-מטופל בקביעות על ידי שמור מבחינה מכנית וכל עוד הוא אצלי הוא לא עבר התעללות(להיפך). לגבי המפגשים ביום חמישי - באתי פעם אחת (אני חבר מועדון כבר שנה שלישית) וראיתי כל מיני חברה מבוגרים (בעלי BMW וקאסטומים)שלא ממש התיחסו אלי וכשכבר הוצאתי מילה(ואני לא דברן גדול)הם הסתכלו עלי בצורה של-"מי אתה בכלל שתדבר..." זהו. אני אשמח להגיע אם אני אדע שיש עם מי לדבר ועל מה. אז תגידו שעה. OMERVFR
אנו מגיעים החל מהשעה 10:30, בדרל כלל ב - 11:30 תראה את כולנו שם...נוכחות מלאה. אנחנו מתמקמים בפינה הדרום מזרחית של כל העסק הזה.. (מול בית הקפה, קרוב לרכוב הרכבת). אתה מאד מאד מאד מוזמן ! ! !
שכחתי לשאול אותך בשבת כמה עולה דיסק קידמי לVFR שלך? על הפיל שלי מתלבש אותו סידק כמו שלך ורציתי לדעת מחירים ומקומות לפעם הבאה. כבר קניתי לפני שבוע אצל שחר של ברייקינג.
אתה עם האלפנט אני מבין. אין לי מושג מאחר והדיסקים דיי חדשים(אני ממעיט להשתמש בבלמים).בכל מקרה תברר באבזריון ונדבר בחמישי אולי אני יכול לארגן הנחה רצינית(לא לפרסום ברבים).