בילבורד השבוע

SHTRUDIDI

New member
בילבורד השבוע

אלבומים- Some Hearts של קארי במקום 19 בבילבורד 200 ומקום 2 באלבומי קאנטרי. הוא צפוי לעלות בשבוע הבא אחרי הזכייה בגראמי. Daughtry שוב במקום שלישי השבוע בבילבורד 200, מקום 7 באלבומי אינטרנט ובאלבומי דיגיטליים, מקום 2 באלבומי רוק. Katharine McPhee יורדת למקום 11 השבוע, מקום 10 באלבומי אינטרנט ומקום 12 באלבומים דיגיטליים. Taylor Hicks מקום 87 בבילבורד 200. Fantasia מקום 110 בבילבורד 200. Small Town Girl של פיקלר מקום 84 בבילבורד 200 ומקום 13 באלבומי קאנטרי. סינגלים- Just to Feel That Way של טיילור שוחרר והגיע למקום 30 ב-Adult Contemporary chart. Over It של קתרין מקום 60 בHOT 100, מקום 39 בפופ 100, 40 בהשמעות פופ, 36 בסינגלים דיגיטליים, 45 בשירים דיגיטליים. I Wonder של פיקלר מקום 49 בקאנטרי. Red High Heels מקום 83 בHOT 100, מקום 76 בפופ. It’s Not Over של דוהטרי מקום 6 בHOT 100 ומככב גם בעוד 6 מצעדים. A Different World של באקי מקום 37 בקאנטרי. Before He Cheats של קארי מקום 36 בHOT 100 ומככב גם בעוד 6 מצעדים. Wasted מקום 82 בHOT 100 ומככב גם בעוד 2 מצעדים.

14מתן

New member
אני ממש אוהב את over it של קתרין

בנתיים הולך לו סביר

14מתן

New member
ותיקון לעצמי

לא הולך לו סביר, הוא ממש גרוע בבילבורד

14מתן

New member
איך הולך לה טוב מאוד אם....

השיר נכנס למקום 48 ומשם נפל השבוע למקום 60..

LeAnnDylan

Well-known member
משמיעים אותו די הרבה ברדיו

יש מצב שהוא עוד יתפס במצעדים... אין צורך להיות קטני אמונה..

LeAnnDylan

Well-known member
Same Here

פעם ראשונה ששמעתי אותו לא הכי התלהבתי.. עכשיו אני ממש ממש אוהבת את השיר, ובכלל האלבום שלה דיי מוצלח Open Toes שולט! הרבה זמן לא שמעתי שיר ספונג'ה טוב...
לא אלבום גאוני אבל אני אוהבת אותו אבל הבנתי שהביקורות קטלו אותה... אני לא הכי מופתעת כיוון שהטקסט די שיטחי והביטים די חוזרים על עצמם אבל כאלבום איידולי שיצא דיי מהר אני חושבת שהיא עושה עבודה טובה, היא נשמעת מלוטשת ופאנקית כאחד.

SHTRUDIDI

New member
אלבום שיצא מהר?

אני כבר חשבתי שהוא לא ייצא לעולם מרוב דחיות. שיר ספונג'ה זה מושג גדול
,אהבתי.

LeAnnDylan

Well-known member
../images/Emo26.gif../images/Emo26.gif

ארמ.. ובכן, בהשוואה לפיקלר האלבום יצא מאוחר זה נכון, אבל בהשוואה לאמן רגיל [מחוץ לתוכנית ריאלטי] האלבום יצא די מהר, מה שלא מאפשר נסיגה, התחרטות, או הוספה/הורדה של שירים. מה שהופך את האלבומים לפופים מתוקים שיושבים טוב באוזן בשמיעה ראשונה שניה [שלישית גג] ואח"כ קצת נמאסים כי אין בהם יותר מידי. בגלל זה אלבומים שניים של איידולים הרבה יותר מעניינים ושווים ציפייה, כי אחרי שהם הוכיחו את עצמם [והם הוכיחו אם יש אלבום שני] הם יכולים לקחת זמן לשבת ולכתוב אלבום טוב [או לחילופין לשבת ולבחור שירים טובים לאלבום...לא להיות קטנוניים...]

SHTRUDIDI

New member
לא רק לפיקלר

גם לדוהטרי ולטיילור.הוא יצא אחרון ונדחה המון. אבל מה שחשוב זה מה יצא ולא מתי. בכל מקרה, אני שמחה שאת נהנית מהאלבום ואני מסכימה שאלבום שני באמת יותר מעניין ושווה ציפייה. אני מחכה לראות מה יהיה עם האלבומים השניים של כל האיידולים שכבר הוציאו ראשון והוא באמת הצליח.

למעלה