בילבול

Whidbey

New member
בילבול

הבעיה שלי שבזמן האחרון , והיום בייחוד, אני מרגיש תחושה של ריקנות..... לא יודע בדיוק להסביר, פשוט פתאום אני שואל את עצמי "מה אני עושה בעולם?" , אין תכלית , בית ספר , מחשב , חברים , אני מסתכל על כל העולם,והכל ריק מתוכן , אין חשק לעשות כלום, ולהתקדם.... אולי זה בא לי מאהבה נכזבת שחיוותי ועדיין חווה, לא יודע, אבל הכל נראה כל כך מונטני וסתמי.... מה אפשר לעשות בשביל להרגיש יותר טוב?

פשוט..:]

קודם כל תצא מהדיפרציה, ושאני אומרת את זה אני מתכוונת לזה שתחייך, תרקוד, תשיר, תצחק... תמיד מגיעים בחיים לשלב שרוצים למות נכון? אבל חייבים להמשיך.. תכריח את עצמך לעשות את הדברים שאתה חייב ויודע שאתה חייב, זה יתן לך הרבהיותר הרגשה טובה.. ועוד כל מיני דברים שאתה אוהב.. תנסה למצוא את האמת.. תמיד יש לאן לשאוף זה לא נגמר אף פעם.. וזה יתרון אני במצב שלך קופי אני ממש מקווה שתרמתי במשהו ביי מאמי.

קודם כל תגיד לעצמך שהרגשה זו

היא מצב זמני. דבר שני חפש דברים שכייף לך לעשות אותם. ידוע שללכת לים למשל זה עוזר למצב רוח טוב כי יש אבץ שתורם לגוף. תעשה הליכה אולי תתרום לך בזה שתראה אנשים תחווה מראות של נוף וכאלה. צא לטבע לך לחברים דבר איתם על ההרגשה שלך זה יכול לשפר אותה. אני יודעת שגם לי זה קרה הרבה פעמים ומאז עברתי כברת דרך ארוכה. כיום אני עושה מדיטציות וזה כלי להתמודד עם החיים. מכניסים לעצמנו מחשבות חיוביות של לראות את החיים כמתנה. שנראה את מה שיש לנו ולא את מה שאין לנו. שהציפיות שלנו לגבי דברים יקבלו פרופורציות אחרות. תכנס להרגשה הזו עמוק עמוק בתוכך ותגיד לעצמך שהרגשה הזו היא זמנית. אבל יותר מהכל תדבר עם אנשים שהם מקצועיים בנושאים האלה זה יעזור לך לקבל כלים איך לצאת מההרגשה הזו. אני מחבקת אותך למרות שאני לא מכירה אותך וחושבת שיש לך עוד הרבה לאהוב בחיים האלה. רק אל תכנע להרגשה הזו, היא אוהבת תאהב את עצמך ותאהב את האחרים. ויאללה תצא מהדכאון הזה ותעשה משהו עם עצמך. תסתכל על השמיים למשל כל רגע הם מתכסים בעננים אבל יום למחרת יש שמש מחייכת וזורחת. תזכור את זה. תתחיל לחייך גם אם אתה לא רואה סיבה לכך. זה ישנה את הרגשתך לאט לאט. וחוץ מזה מה זה לא מצחיק שאתה צוחק לעצמך בראי ועושה פרצופים למשל???? וקח את החיים בקלות יותר. החיים יפים רק הגישה שלנו תעשה את זה עוד יותר יפים חחחחחחחח קח את החיים בקלות במילא לא יוצאים מהם חיים אז תנצל אותם כמה שיותר ובכייף. עצם העובדה שאתה במחשב מראה שיש לך המון כלים לחיות.

למעלה