ביכורים הבאתי

גנגי

New member
אם תמשיך להזכיר את זה בכל פעם

אני אבין שזה באמת חשוב לך נורא שנדע....
המחנה הוא ביתך - שמור על נקיונו!

מוגג

New member
ביוטי פרי

א שִׁמְעוּ אֵלַי רֹדְפֵי צֶדֶק, מְבַקְשֵׁי וָה; הַבִּיטוּ אֶל-צוּר חֻצַּבְתֶּם, וְאֶל-מַקֶּבֶת בּוֹר נֻקַּרְתֶּם. ב הַבִּיטוּ אֶל-אַבְרָהָם אֲבִיכֶם, וְאֶל-שָׂרָה תְּחוֹלֶלְכֶם: כִּי-אֶחָד קְרָאתִיו, וַאֲבָרְכֵהוּ וְאַרְבֵּהוּ. ג כִּי-נִחַם ה צִיּוֹן, נִחַם כָּל-חָרְבֹתֶיהָ, וַיָּשֶׂם מִדְבָּרָהּ כְּעֵדֶן, וְעַרְבָתָהּ כְּגַן-ה; שָׂשׂוֹן וְשִׂמְחָה יִמָּצֵא בָהּ, תּוֹדָה וְקוֹל זִמְרָה.

אוֹחַ

New member
../images/Emo12.gif"הַבִּיטוּ אֶל-צוּר חֻצַּבְתֶּם"

צור הוא המחצב - האבן המרכזית ממנה נחצבות האבנים הקטנות (ע"ע 'צור ישראל', 'צור יגאל', 'צור משלו אכלנו' ו'צורבא מרבנן'). כור, לעומת זאת, הוא כמעט ההפך: חלקיקים לרוב, מכל מיני סוגים, מתכנסים אל תוכו והופכים מקשה אחת (ע"ע 'כור-ההיתוך', 'הכור בדימונה', 'כור שעורים' ו'קור כלבים'). על "מבייט", משום-מה, לא שמעתי (ע"ע אהבה
) מה-זה?

מוגג

New member
היכן היית בשנים האחרונות?

ביוט - ביטוי ששובש אך בכל זאת נותר בו משהו פיוטי וביוטי. לדוגמא: מי שלא יודע מה זה ביוט, לא ראה מסתר מימיו. (מילון הרשושנות השלם שם, שם שם ראיתי קשת בענן).

וויי, וויי...

אם אני רק אתחיל להעלות כאן את כל הביוטים שהרצנו מעל בימת האודיטוריום הערב בהצגת הסיום...
שנאמר: חכו, חכו.

מוגג

New member
ואחת קטנה לפני פיזור

"מה הם נותנים לו להיות מנהל, אני לא הייתי מעבירה אותו אפילו מסך" היום בנסיעה. ומפרי עטם של הנוער, אחת מיני רבות <--(שימו לב למסתריות) : "הם עושים את כל הדברים שמראים בפרסומות כדי להיות בדובדבן של החברה".

למעלה