עכשיו נשבעת אחרונה
S Sweet 6teen New member 19/8/04 #22 ../images/Emo15.gif חחח הנבטים המסכניייים!!! אני כל כך מרחמת עליהם!! הם רק חיים להם בעולמנו.. ואתן מה? מנדות אותם מהחברה!!! תתביישו לכן! מה זה?? חחחחח סתם סתם.... זה משעשע אותי כל פעם מחדש... הלוואי שיכולתי לשנות חתימה...!
../images/Emo15.gif חחח הנבטים המסכניייים!!! אני כל כך מרחמת עליהם!! הם רק חיים להם בעולמנו.. ואתן מה? מנדות אותם מהחברה!!! תתביישו לכן! מה זה?? חחחחח סתם סתם.... זה משעשע אותי כל פעם מחדש... הלוואי שיכולתי לשנות חתימה...!
K kittycatbone New member 19/8/04 #23 למה את לא יכולה?../images/Emo12.gif (-זה היה רק כדי לשמור את זה למסנג'ר ) ואני בקרוב ינסה לשנות את החתימה ולהוסיף את זה
למה את לא יכולה?../images/Emo12.gif (-זה היה רק כדי לשמור את זה למסנג'ר ) ואני בקרוב ינסה לשנות את החתימה ולהוסיף את זה
S Sweet 6teen New member 19/8/04 #24 ../images/Emo15.gif כי המחשב שלי דיסלקט עם בעיות. חחחחחחחח אין מה לעשות.... אולי אם אני אצליח לפתוח משתמש חדש... מה שאני בכל מקרה צריכה לעשות חודש הבא. אני מקווה.... כנסו לפה!
../images/Emo15.gif כי המחשב שלי דיסלקט עם בעיות. חחחחחחחח אין מה לעשות.... אולי אם אני אצליח לפתוח משתמש חדש... מה שאני בכל מקרה צריכה לעשות חודש הבא. אני מקווה.... כנסו לפה!
S Sweet 6teen New member 19/8/04 #26 ../images/Emo15.gif 10 ימים אחרי מישהי מסויומת... *אהמ* את *אהמ*...