ביי אני עוזב את הפורום!!!!!!
I i4britney New member 29/1/03 #2 מהההההההה???????? אחי , למה אתה עוזב את הפורום של בריטני ספירס מלכת הפופ מה הפסקת להעריץ אותה או שמא עצבנו אותך פה בפורום כרגיל?! אל תעזוב !
מהההההההה???????? אחי , למה אתה עוזב את הפורום של בריטני ספירס מלכת הפופ מה הפסקת להעריץ אותה או שמא עצבנו אותך פה בפורום כרגיל?! אל תעזוב !
D Dream within a Dream New member 29/1/03 #5 ../images/Emo41.gif אתה עושה את זה בכזאת שיטתיות... כאילו אתה אומר שמי שנמצא פה חסר שכל רק בגלל שאנחנו אוהבים את בריטני.. אני מקווה שאתה יודע שאתה טועה ושאתה סתם צוחק!
../images/Emo41.gif אתה עושה את זה בכזאת שיטתיות... כאילו אתה אומר שמי שנמצא פה חסר שכל רק בגלל שאנחנו אוהבים את בריטני.. אני מקווה שאתה יודע שאתה טועה ושאתה סתם צוחק!
9 960milibarNOW New member 30/1/03 #6 שיטתיות, עקביות, קביעות, קבוקים. תקרא לזה איך שאתה רוצה. הייתי שולח כמה מהאנשים כאן למבצע התרמת IQ. בדחיפות.
שיטתיות, עקביות, קביעות, קבוקים. תקרא לזה איך שאתה רוצה. הייתי שולח כמה מהאנשים כאן למבצע התרמת IQ. בדחיפות.
ק קרין ואן דר ביק New member 31/1/03 #8 ../images/Emo15.gifיש פה משהו חיובי ... הוא נמצא בפורום שלי ( שמיניסטים ) !!! ביי...
ק קארינוש12 New member 3/2/03 #10 ../images/Emo185.gif../images/Emo41.gifגם אני עוזבת../images/Emo29.gif משעמם כאן בכל מקרה ביי