ביי

Effoliation

New member
ביי ../images/Emo24.gif../images/Emo34.gif

אתם אנשים מדהימים אחד אחד, אוהבת אתכם ברמות מטורפות. בעצם לא אחד אחד. חלקכם סתם חארות. בכל מקרה.. מי שאני אוהבת אותו יודע.. ואנחנו עוד נשאר בקשר.. אני הולכת, מקווה שאני אצליח לא לחזור.. ירד לי ממאיה לחלוטין. אני אקנה את הדיסק, או שאולי אוריד אותו באימיול, אבל זה לא חשוב. מאיה שרה מדהים. מאיה בן אדם יפה חיצונית. אך האם יפה גם פנימית? תשאירו לי לענות על השאלה הזאת. לא יודעת כבר מה לחשוב. בכל מקרה, אם אני אוהבת את מאיה או לא, זה ישאר נושא אישי שלי, ירד לי מהפורום הזה לחלוטין, פקאצות בנות 7 השטלתו עליו לחלוטין, מנהלים עוזבים ושוכחים (אין לי כלום נגד דיקלה!) אנשים צבועים וכו'. נו ומי יעז למחוק את ההודעה שלי!? אם יש פה מישהו שבכלל יכול למחוק אותה. כתבתי את ההודעה הזאת בשבילכם.. רק שלא תגידו שפתאום נעלמתי. אני מודה לכל מי שבחר בי בתור ה-משתמשת של הפורום. אבל איזה באסה.. הפורום גרם ל-משתמשת שלו לקום וללכת. ח'ברה אתם מדרדרים. מצטערת אם זה היה נוקב מידיי. דניאל

חבל מאוד שזה ככה...

אני מקווה מאוד שאני לא חלק מההחלטה שלך כי אם כן אני מצטערת...חבל שאת עוזבת כי את אחת שתורמת לפורום אבל אם זאת ההחלטה שלך אז אני מכבדת אותה ואני מקווה שנמור על קשר לפחות כי לי יהיה חבל אם לא! מה עוד אני יכולה להגיד לך חוץ מזה שתהיי מאושרת ושתהיה לך שנה טובה ובהצלחה בהמשך דרכך מתוקה!

Effoliation

New member
תודה מתוקה!! ../images/Emo24.gif

לכאלה תגובות ציפיתי!!
וחס וחסה זה לא בגללך מה את נורמאלית!?!? תשלחי מידיי פעם הודעות באייסי..

אל תדאגי אני אשלח לך הודעות חחח שלא

תחשבי שתתפטרי ממני בקלות חח אין מצב.......חולה עלייך מותקקק

דנדוש....

אני את שלי אמרתי במסנג'ר אבל אני יחזור ויגיב פה שוב.. אני לא יודעת מה קרה לך בנוגע למאיה ומה גרם לך לשנות את דעתך בנוגע אליה אבל יש דברים שאת צודקת ב100% כמו על הילדות הקטנות ועל כל הריבים שיש בפורום.. הפורום לא יחזור להיות כמו שהוא היה לפני חצי שנה או יותר שהיו כל חברי הפורום ביחד עם נאווש איתך עם טל ויניב שאני לא יודעת מה איתו ועם עוד בנות שעזבו.. אבל אם זה ההחלטה שלך אני מכבדת ואני יודעת שגם כולם מכבדים אותה כי בסופו של דבר זה הדעה שלך ואף אחד לא יכול להגיד לך כלום ולא יכול לגרום לך לשנות את דעתך.. דניאלללל אני אוהבת המוןןןןןןן ואל תשכחי מה שאמרתי לך במסנג'ר חחחחחחח חולה עלייך

Effoliation

New member
גמאני גמאנייייייי

ותזהרי לא לשלוח לי מליון הודעות ביום
אוהבתתתתתת ~
~

דני שלי אני אוהבת אותך המון, ותמיד

איתך מאמי שלי... את צודקת במיליון אחוז בקשר לפקאצות הקטנות שאני לא אנקוב בשמן, אבל הן ילדות קטנות וחסרות שכל...אז מהן בטח ובטח לא להתרגש.. כל אחת מהן תופסת תחת וחושבת היא אלוהים אז עזבי... מאמי אם החלטת ככה אני איתך, ותהיי בטוחה שנשמור על קשר... בהתחלה אולי לא יצא לנו לדבר הרבה, אבל בזמן האחרון יצא לנו מלא ותדעי שאני אוהבת אותך מאמי שלי.. אז בהצלחה בהמשך הדרך, אוהבת אותך המון...

Effoliation

New member
חח אשכרה..

צודקת בכל מילה.. בהתחלה באמת לא יצא לנו.. אבל עכשיו אנחנו מדברות כל יום.. חח.. צריך להמשיך את השיחות טלפון האלה.. אבל אין לי שיחות יוצאות ;( אוהבת אותך יותר מתמיד.. ושוב, את צודקת בכל מילה שאמרת.. קרעת אותי בקשר לילדות הקטנות
חחחחחחח >> המשך במסנג'ר >>

ממש תודיעי

פעם שיקרת לפורום אמרת שיש למאיה בופעה בפרדסיה אני הלכתי ומה גיליתי? שאין שום הופעה והיא בכלל לא אמורה להופיעה!! אז ככה פורום יקר שלי מה שנוי אומרת-שקר וכזב

וווווי מלודי חחח היום ראיתי את

ההודעה ששלחת לצ'וטטות בערוץ 24, כשהיה את הקליפ סיפור מכור של מאיו'ששששששששש חחחחחחחחחחחחחח גמני שלחתיייי ראית את שלי?? רשמתי אין על מאיה בוסקילה היא מלכה

חבל...

חבל שאת מרגישה ככה וחבל שאת עוזבת... מקווה שאני לא מאלה שאת מחשיבה כחארות חחח לא יצא לי להכיר אותך מחוץ לפורום אבל עדיין.. את ילדה ממש חמודה
ו... זהו.. בעסה

למעלה