ביי-נא לקרוא

ביי-נא לקרוא

טוב היי : אני עוזבת אותכם , כי. איך להגיד בצורה יפה נורא משעמם כאן(מצטערת זה לא בגללכם.) מקווה שתהנו ויהיה לכם חיים טובים אוהבת חתולה פראית123

ליזי1983

New member
שמעי!!!

משעמם כי לא מנסים לשנות את המצב. באם שולחים הודעה אלף פעמים זה גם לא עוזר. מעדיפה להרים ידיים במקום להמשיך לנסות, חבל. אנחנו נמשיך להיות פה במקרה שתחזרי. ביי ילדונת, בהצלחה בהמשך החיפוש!!!

Vdrums

New member
סנובים ולא מתחברים???

את זאת שהולכת כי לא יאה לך כנראה. מה את רוצה שירשורי בוקר טוב וערב טוב כל היום בטח שלא יצא מזה כלום. מה גם שיש פה הודעות שיכולות להתפתח לדיון/ויכוח והן נחמקות. אז? לפתח שירשור על מזג האוויר לא נשמע מעניין. בהצלחה בחיפוש הפורום המושלם.

סליחה תופים יש לך משהו להעיר?

תרגיש חופשי... רק שאלה מה אם היית נשוי והיית מגלה שמנהל פורום נתן יד לאישתך בלבגוד ?

Vdrums

New member
אתה קצת מגזים מלאך

נתן יד לבגידה, לפתוח שירשורים זה לגיטימי ויוצר עניין (דבר שחסר כאן) בן אדם בוגדני ישאר ככה ואתה לא תמנע את מעשה הבגידה, יש מליון מקומות באינטרנט ש"יתנו יד" כהגדרתך. במקרה הזה אני ממש נגד בגידות וזה ממש מגעיל אותי (וכבר הבעתי את דעתי בנושא) אבל יש מרחק רב בין הודעות כאן לבין בגידה בשטח, ומה גם שאני לא מאמין שיהיה למי שרוצה בכך כל כך קל למצוא את הפרטנר לבגידה. ואף אחד לא יבוא ויאשים אותך בזה שנתת יד, מה אתה חי בסרט? אתה חושב שמישהי שתגלה שבעלה בוגד תחפש מי עזר לו? ממש מעניין ת'תחת שלה אם זה היה מהאינטרנט או באיזה פאב. אתה מפחד מתביעות? חחחחחחחח הצחקת אותי.

מתופף...

אתה מצחיק אותי , עוד בסוף אני אחשוב שאתה חמוד. אני החלטתי לא להיות חבר של מהנל הפורום כאן. ואני מציע לך גם לא להתאמת איתו - הוא מנצל את הכוח שלו כאן , כל משפט שני שלו זה "אתה תסולק ....אתה לא תיהיה כאן יותר...". אז עזוב אותו לנפשו. באמת הצחקת אותי בהודעה האחרונה ...חחחחחחחח

האזהרה נבעה מההתנהגות שלך

והנה לאחר שהועמדת על התנהגותך אתה מתחיל לדבר כמו בן אדם בפורום מעניין לא :)

ממש לא זה עוד כלי לבגידה ואגב...

לא מפחד שיאשימו אותי ניסיתי רק להראות לך שביום מן הימים גם אתה עלול למצוא עצמך באותו סרט מהכיוון השני.. לגבי שירשורים זה תקופות לפעמים כך ולפעמים כך אני רואה זאת בתור מנהל שמנהל פה המון המון זמן.. ואם תביט תיראה שהתחילו שירשורים מעניינים ואתה מופיע בהם ככה שאל תגיד לעולם לא :)

למעלה