ביי כולם!!!!!!!!!!!!!!!!!!

S.tal

New member
ביי כולם!!!!!!!!!!!!!!!!!!

טוב..., אני היום טסה ללונדון, לא עכשיו, אבל אני לא בטוחה שאני אוכל לכתוב פה יותר מאוחר, אז ביי!!!!!! ואני באמת שוב אתגעגע אליכם, וכמובן אל המחשב שלי..., שלא יהיה לי איתו שום קשר... ואני רק נוסעת לשישה ימים..., משהו כזה..., במטרה למצוא עוד דברים של הארי...- אז אם למישהו יש עוד משהו לחדש לי, איפה אני אוכל למצוא דברים..., בלה בלה בלה... אז, להתראות!!!!!!!!!!!!!!!! טל, t@l

^gilad^

New member
טיסה נעימה

לא הבנתי את הקטע עד ללונדון בשביל הארי??

S.tal

New member
לא בדיוק...

גם בלי הארי כנראה היינו טסים..., אבל מאחר שיש הרבה דברים של הארי בלונדון..., חשבנו שנטוס ללונדון..., זו רק אחת מהמטרות....., אבל אנחנו לא טסים לשם רק בשביל זה... טל, t@l שמקווה שהאוכל במטוס לא יהיה מבחיל כמו בפעם שעברה...

S.Riddle

New member
האב פאן מיי דיר!

ואל תשכחי- את הולכת לחנות the forbidden planet, new oxford st´, מספר 71-75, כי אם את לא הולכת לשם את מפסידה את האטרקציה המדהימה ביות בלונדון!!! -לירון מקרקפת מישהו-

ביייי! תהני!

אוףףףף! אני החופש לא טסתי לשום מקום ויש כאלה שטסו פעמיים! אוף! בכל מקרה, תנסי להשיג לנו איזה מחשב ולכתוב לנו, ו...זהו! אז ביייי! s@me @ne

P. Patil

New member
ביי טל! תהני ותעשי חיים!

מקווה בשבילך שתמצאי דברים יפים של הארי וחנויות שלו ואח"כ תספרי לנו! ביי!

S.tal

New member
תודה!

אתם כ"כ חמודים...! ואני מקווה שאני אמצא מחשב ואכתוב שם..., אבל אני לא מבטיחה..., אני אולי לא אמצא... ותודה!!!!

S.Riddle

New member
אני יכולה להבטיח לך שתמצאי....

בלונדון יש כל איזה 2 מטר קפה אינטרנט..... יש אחד בטוטנהאם קורט רואד אם אני לא טועה, זה היה 2 מטר מהמלון שהייתי בו.....

S.tal

New member
אמ...

טוב..., אני אנסה..., אבל אם בסוף אני לא אכתוב..., אז לא לכעוס...!

למעלה