ביי כולם

HuRLeY GiRLY

New member
הסבר (??) למה כולם עוזבים?!

אז מה אם הצטרפו לפה יותר מדי פרחות למי אכפת?

lifes sucks

New member
לא אכפת לי מהפרחות פשוט אני לא רוצה

להיות במקום ששונאים אותי :)

Mohawk Tom

New member
את חושבת שכולם שונאים אותך

את בטח אפילו חושבת שאני שונא אותך...(ואני לא!)

made in china

New member
מה????.../images/Emo2.gif../images/Emo10.gif../images/Emo7.gif

למה את עוזבת? יש פה אנישם ששונאים אותך? וגם אם כן, מה איכפת לך מהם? זה לא כל הפורום! אל תלכי, בבקשה..

HuRLeY GiRLY

New member
אז מה? גם לי יש 2 אנשים ששונאים

אותי פה אבל ממש לא אכפת לי. שילכו לעזאזל! למה שאני לא אוכל להיות בפורום הזה?! בגללן?!

../images/Emo4.gifמי בדיוק שונא אותך?

וחוץ מזה אני חושבת שאת מאאאאגניבה (נדבקתי מחברה סתומה שלי) חוץ מזה הרבה אנשים שונאים אותיבחיים האמיתים לא בסתם איזה פורום אבל אני פשוט מראה להם את האצבע המשולשת ואומרת להם לכו להזדיין פשוט וקל!. תנסי את זה גם את!.

אנשיייים

למה פתאום כולם עוזבים
אני בכלל לא שמתי לב שמישהו שונא כאן מישהו ... אוקי , לעיתים יש ריבים בפורום אבל אתם לא צריכים לקחת את זה אישי (חוצמזה ככה זה יותר מעניין
) אם אתם רוצים לעזוב , לא נעצור אותכם אבל באמת חבל
....

FlamMAble

New member
את באמת חושבת שמישהו שונא אותך כאן?

וזה לא סתם תירוץ לעזיבה הפתאומית? ואם באמת מישהו נאמר שונא אותך כאן אני לא חושבת שהיית עוזבת משהו (או מישהו...או כל דבר!!) בגלל שמישהו שונא אותך פשוט תמשיכי להנות מהחיים שלך ולעסוק בעיסוקים שלך בלי לתת לאנשים להפריע לך... גם אם הם שונאים אותך וגם אם לא. ואני בספק עם מישהו שונא מישהו אחר כאן אולי לא כל כך מחבב או קצת כועס על מישהו אחר אבל שונא לא....

the sofa city

New member
../images/Emo7.gifאל עזבי אותנו...

אם את חושבת שאני שונאת אותך... אז את טועה... ואת לא צריכה לעזוב בגלל זה... אז שישנאו... בעיה שלהם הם אפילו לא מכירים אותך...

נריה פי

New member
nnnnnnnnooooooo

אל תעזבי בגלל השטות הזאת, גם אם יש מישהו פה ששונא אותך עדיין יש מלא מלא מלא שממש לא שונאים אותך. לפי ההודעות שלך את נשמעת אחלה בנאדם. אל סתם תעזבי ככה.

MoRiNuSh

New member
חחח ומה אני יגיד?

להזכיר לך את הקבלת פנים הנחמדה שעשו לי פה? ממש אי אפשר להגיד שאוהבים אותי פה... ועובדה, אני כאן ואני נשארת להציק לכולם.. :)

Mohawk Tom

New member
../images/Emo70.gifסליחה?!?!!../images/Emo70.gif

מה עם זה : http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?id=478&msgid=10618127 את האנשים הטובים את שוכחת...

MoRiNuSh

New member
חחחחחחח לא שכחתי

אני זוכרת שהיית נחמד.. אבל דיברתי בכלליות כי הרוב קיבלו אותי ב"אהבה וחיבה" רבה.. :)

תיראו זה לא ימשיך לעבוד ככה

אם כולנו (הותיקים) נעזוב בגלל החדשים לא יהיה לנו פורום (במיוחד עם זה שאין מנהל) בשביל מה הודעת ה"ביי כולם" הזאת? בשביל שכולנו נגיד פה אחד "אווווו" או לחילופין "לא לא אל תלכי אנחנו אוהבים אותך" לא טוב לכם? תסבירו למה. אל תלכו. בגלל הפרחות? נו באמת. אני חושבת שכדאי דווקא לך להשאר ולנסות לעזור למשי ולכולנו
למען פורום טוב יותר

nnnnnnnnn

New member
אוי אני מצטערת...

אני ממש לא שונאת אותך... ואני ממש לא התכוונתי לפגוע בך... אל תעזבי בואי נשלים וזהו...

lifes sucks

New member
היי את (nnnnnnnn)

למרות שאני לא עוזבת.. את ילדה סבבה ולא יודעת מה עבר עלי שאמרתי את הדברים .. מצטערת אחותי

למעלה