ביי. |חלב||מיוחדת|

invAsion

New member
חחחחח... ../images/Emo103.gif

Charmed Gal

New member
המפ...../images/Emo56.gif../images/Emo186.gif../images/Emo185.gif

איך אתם יודעים שזה היה אופיר בכלל ולא יעל? ההודעות נמחקו בסביבות השעה שיעל כתבה הודעות...

HuGo Hell

New member
כי הוא דבר איתה... ../images/Emo1.gif

החצי שנמחק עבר לקללות והוא פוגע.

SaberTooth

New member
לא יודע.. לא ממש התעמקתי עם זה...

נדב אמר, אז הגבתי למה שהוא אמר. אם הוא היה אומר "ראיתם איך יעל קיצצה את השרשור הזה" הייתי אומר "יעל המקצצת...
".

Charmed Gal

New member
שמנו לב.../images/Emo56.gif../images/Emo186.gif../images/Emo185.gif

ובכלל, מה אתה עושה את עצמך? בלי קללות בלי ריבים, שלא ימחקו. אתמול אתה ירדת על ניצן בלי סוף. פגעת בה. שהיא אמרה פה שהיא עוזבת, צחקת לך עם סם. ממש גבר-גבר. עכשיו אתה מתחרט מרגיש לא טוב עם עצמך? המצפון מציק לך? אחרת אני לא מבין למה פתאום אכפת לך אם היא תעזוב או לא... ובטח שבטח לא אכפת לך אם אני אלך איתה. או בלעדיה. אז... מה הסיפור שלך? אני שואל ברצינות. אני רוצה להבין.

HuGo Hell

New member
אתה יודע גל... ../images/Emo1.gif

ברגע שחצי מהשירשור נמחק. זה היה אמור לתת רמז של "אל תעשו את זה פה". אם זה לא נתן לך את רמז ואת הרושם אז אני אומר לך עכשיו, אל תעשה את הריב הזה פה ולא במירק. תעשה את זה במסרים או בפרטי במירק אבל לא במקום שמלא אנשים יתערבו וסתם יריבו וזה יגרום לריב להיות יותר גדול ממה שהוא. אז דיי. הודעה שתעבור את ההודעה הזאת - ת-מ-ח-ק-.

Charmed Gal

New member
אתה יודע אופיר...../images/Emo56.gif../images/Emo186.gif../images/Emo185.gif

שאני כותב "בלי קללות בלי ריבים, שלא ימחקו" דיי רומז משהו. אני לא רוצה ריב. אני שואל ברצינות, בלי קללות והעלבות, והכוונה היא שגם נדב יענה ככה בהנחה שיענה. כל עוד לא היו פה קללות או משהו אחר שעובר על חוקי תפוז, אופיר יקירי, אתה לא יכול לומר "הודעה שתעבור את ההודעה הזאת - ת-מ-ח-ק". פה זו לא דיקטטורה וזה לא הערוץ שלך במירק. זה תפוז. יש חוקים, יש אפרת. כל עוד אין פה שום עבירה על חוקי תפוז, ואין עבירה(ויש כבוד
), אתה לא פשוט תבוא ותמחוק. תודה.

HuGo Hell

New member
רק לא רק חוקי תפוז גל. ../images/Emo1.gif

כל מנהל קובע לעצמו את החוקים שיהיו בפורום, אם לא ידעת. בכל מקרה, אני לא רוצה שתעבירו את הריב הזה לפה. תראה מה קרה במירק זה היה אתה ונדב וזה גדל לסם וניצן ועכשיו עוד בפורום מי יודע מי עוד יתערב. עדיף לעשות את זה בערוצים פרטיים ואתה יודע שהודעות כאלו יפתחו ריבים אם הם עם קללות או אם הם בלי.

SaberTooth

New member
המפ...

כשנפתח הפורום הזה אתה בעצמך אמרת שחוקים היחידים שיחולו עליו יהיו חוקי תפוז הבסיסיים. חוקי תפוז הבסיסיים אומרים שמותר לריב, כל עוד זה לא מגיע לפסים אישיים. מה שהיה כאן לא ירד לפסים אישיים, ועל כן לא הצדיק מחיקה. זה פורום
ומותר לכתוב בו כל דבר במסגרת חוקי תפוז הבסיסיים (וחוקי מדינת ישראל וכל זה...). זה בסדר לשנות מדיניות, אבל למה לא להודיע לנו...

Charmed Gal

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo56.gif../images/Emo186.gif../images/Emo185.gif

אופיר, די. עשה לי טובה. שתהיה לך סיבה מוצדקת למחוק, תמחוק. אין לך, אל. טוב? תודה. ובכלל, זה לא נראה כאילו נדב הולך לענות...

HuGo Hell

New member
אה-הא... ../images/Emo1.gif

והוא לא עונה בצדק. הוא לא רוצה להתחיל שוב שירשור ריב. ותאמין לי שאני לא מוחק שירשורים לחינם. נתתי את הפתיל שמחקתי לכמה אנשים וכולם אמרו לי למחוק שזה לא מתאים לרוח הפורום ושזה יפגע בניצן.

Woogyman

New member
וזאת לא הפעם הראשונה ../images/Emo110.gif

שזה קורה. נמחק גם פעם שעברה ויכוח אחד (שלא הייתי שותף בו) ולא היו בו שום קללות או פסים אישיים. אופיר ויעל - עם כל הכבוד (בלי "ויש כבוד", נמאס), פורום חברתי שווה לפורום אוף טופיק, כל עוד לא רבים כאן עם קללות או משאירים ספויילרים או דברים הרסניים אחרים, אין לכם זכות למחוק. זה כמו שתום יתחיל למחוק בפורום של מכושפות הודעות שקשורות למכושפות ולא עברו על שום חוק. לא הייתי אומר כלום אם זאת הייתה הפעם הראשונה וחשבתי שזה ישתנה בעתיד, אבל עובדה שזה קרה שוב גם אחרי ההערות שנתנו לכם פעם קודמת. נו באמת.

HuGo Hell

New member
אה-הא... ../images/Emo1.gif

עובדה גם שברגע שיש ריב צד אחד מבקש למחוק הודעה מסויימת שפוגעת בו. ואז הוא מגיב ואז זה גודל ואז יש עוד הודעות שפוגעות באיש האחר והוא מבקש למחוק. וככה זה נוצר ומתפתח ועוד אנשים נכנסים לריבים. לא רוצה שזה יקרה פה תעשו את זה בערוצים פרטיים. למה לערב את כל הקהילה ולהכניס אותה לריב? אתם כותבים את זה במקום ציבורי שכולם יכולים לקרוא ולכולם יש מה להגיב. אל תעשו את זה פה. חוץ מזה מה שנמחק מהשירשור לדעתי היה פוגע בניצן והריב דיי כבר לקללות פה ושם. עדיף למחוק הודעה שמתחילה את זה בשביל למנוע את כל הקטע של זה.

SaberTooth

New member
השרשור הזה העליב מישהו../images/Emo35.gif

מישהו ביקש למחוק
כי אם כן, אב בסדר. כל עוד זה לא - זה פורום חברתי שלנו, תן לנו להחליט מה מעליב אותנו ומה לא. אל תמחוק כי "זה יכול להעליב מישהו".

BlaT©

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo68.gif../images/Emo41.gif

Woogyman

New member
זה לא הגיע לקללות. ../images/Emo110.gif

קללות זה "אמא ש'ך זונה". מה שהיה שם זה וויכוח ועקיצות שלא ממש העליבו אף אחד.

Charmed 4ever.

New member
הן לא העליבו |חלב||מיוחדת|

כי אני הייתי בסמינר והן נמחקו לפני שקראתי אותן. וזו לא סתם הודעת צומי, סם. ונדב? היית מת שאסלח לך אחרי מה שכתבת בפורום, מה שנמחק.

למעלה