ביי. |חלב||מיוחדת|

Charmed Gal

New member
../images/Emo56.gif../images/Emo186.gif../images/Emo185.gif

למה ביי
ניצן, את אחד האנשים הכי אהובים פה. נכס גדול לפורום. חבל שהפורום יאבד אותך בגלל שלושה יצורים עלובים שלא שווים. תאמיני לי, כל הפורום יעדיף לאבד את שלושת היצורים מאשר אותך. את בנאדם. ואחד מהסוג הטוב ביותר.

xander55

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif ../images/Emo129.gif

כרגיל, אני היחיד שלא מבין מה הולך פה, ואני גם לא יודע מיהם שלושת היצורים העלובים...אבל אני מסכים עם גל, מסכים מאוד!

HuGo Hell

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo1.gif

אלו היו שניים. ולא שלושה גל... בכל מקרה אני מסכים עם החלק של "ניצן, את אחד האנשים הכי אהובים פה. נכס גדול לפורום. חבל שהפורום יאבד אותך"

HuGo Hell

New member
אני יודע.. ../images/Emo1.gif

אתה מתכוון לעצמך? :X כי אם לא אין לי מושג...

Only me16

New member
אופיר וגל צודקים!../images/Emo107.gif

אם את עוזבת גם אני אביא לך מכות! את לא הולכת לשום מקום! ובטח שלא בגלל כמה אנשים! ניצן את כ"כ לא עוזבת!

צו צאנג

New member
רק אני לא יודעת מה קרה?../images/Emo12.gif

בכל אופן, מה שזה לא יהיה, חבל שתעזבי בכללו... אל תעזבי!

M i k a M o o

New member
לא!!../images/Emo42.gif../images/Emo113.gif

אני מקווה שאני לא עצבנתי אותך או משו... אבל אם את עוזבת... את לא!! את פשוט לא!! אני דרוסה עליך! ואני לא אתן לך לעזוב ככה סתם! את לא. אנד אוף דיסקאשן.

צו צאנג

New member
וול, עכשיו אני כן יודעת על מה מדובר

וניצן, את לא צריכה לעזוב בגלל זה.... זה לא כאלו זה הריב הראשון שהולך פה, ואני די בטוחה שיהיו עוד הרבה..
בכל אופן, זה לא שווה את זה, אל תעזבי בגלל שלושה אנשים שרבת איתם, יש עוד הרבה אנשים בפורום הזה ואני בטוחה שאפחד לא רוצה שתעזבי...
בסופו של דבר ההחלטה היא שלך, אבל אני באמת חושבת שלא כדאי לך לעזוב את הפורום רק בגגלם.

Charmed Gal

New member
ומצד שני...../images/Emo56.gif../images/Emo186.gif../images/Emo185.gif

למה לא? תעזבי. אני איתך.
אם את באמת עוזבת... אני איתך.

invAsion

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo103.gif

אגב, שמתם לב איך אופיר קיצץ את השרשור הזה?

למעלה