ביי ביי;;

harar8

New member
ביי ביי;;

ממחר אני מתגייסת (איזה חרא>>) אז להתראות אני רק אגיד שהיה נחמד פה ונהניתי (בעע אני מתייחסת לזה כאילו מוציאים אותי להורג><) ודווקא כשהתחלתי להנות מאוד מיו יו האקושו (למרות התרגום הצולע בערוץ הילדים
) וגם פוקימון התחיל להיות מעניין (כן, אז מה אם אני רואה את זה3:) איך הייתי רוצה שיגידו לי שאני יוצאת משירות צבאי שאגיע לשם, למרות שבטח לא, אבל תמיד אפשר לקוות^_^ לפחות אני לא יהיה בקרבי (אין לי את הכושר בשביל זה<_<) נראה אולי אבקש שירות לאומי מעניין אם יתנו לי (תמיד צריך לנסות) אממ אפשר בהצלחה בבקשה? 3: ;;;;;;

D: בהצלחה. אל תדאגי, צבא-

יכול להיות גם כיפי D: *מצדיעה* קדימה ם: צאי בשעטה חיילת םםםםםםם:

Krumogit1

New member
../images/Emo153.gif להתראות

אני ממש אתגעגע אני מקווה שהיה לך טוב שם. אני אולי לא ממש היתי בקשר חזק אתך אבל תמיד חיבבתי אותך
... אל תתיחסי לזה כמו להוצאה להורג, הכול יהיה בסדריודעת מה?! נעשה עסק... אני אתפלל עלייך כול שבת ואת תהני שם ותשארי אופטימית אוקי?ח__חאני רוצה שתחזרי ותספרי לנו שהיה סבבה! SABABA? שירע
אני יודעת שאינו זה ישן אבל ככה לא תשכחי את שם הפורום. נה? (-;

NoAmItA ChAn

New member
בהצלחה לך!

זה בטח לא עד כדי גרוע P: בכל מקרה שיהיה לך בהצלחה! D:

או הדר>; ../images/Emo24.gif

את כל כך תיהיי חסרה;; נתגעגע~!!>W< המון בהצלחה בשירות^_~ ואל תשכחי לבקר! אונגישימסו~

Envious

New member
הדרוש !! =[

תהני ? אם אפשר לאמר טוב צבא זאת גם חוויה! תחזרי לפה כשאת יכולה 3>

MomijiSan

New member
בהצלחה~;;|קרמבולה|

את ממש תהיי חסרה ואני מקווה שזה יעבור לך בכיף ובמהרה ! *חיבוקעע* בהצלחה

De-Panther

New member
בהצלחה!! אני מכיר..|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

עוד אנשים שמתגייסים מחר והייתי בא לשם מחר בבוקר אבל אין לי איך(למרות שיש לי זמן... מחר אני יכול להגיע מאוחר לאיפה שאני נמצא וזה באזור) בכלמקרה... אם את מתגייסת ביום חמישי אז בטח ישחררו אותך בסוף היום הבייתה ותצתרכי לחזור ביום ראשון הכי שווה

MichelleLev

New member
הדר צ'עעעע ;-;

אבלאבל תחזרי לבקר בפורום כשיתנו לך נכוע?! בהצלחה!!!! ואני מקווה שהשנתיים האלה ייגמרו מהר.. ושתחזרי לבקר בפורומים ואפילו לבוא למפגשים! בכל מקרה, מקווה שיתנו לך בשירות לאומי ושתחזרי הביתה כל כמה זמן ^^ 3>~

יעל צאן

New member
יאהה..הדר!! בהצלחה!! ;;

[אעאע. בקרוב אצלי T3T] צבא.......מפחיד...... טובנו כל התחלה של משו חדש... זה מפחיד.... ני אתגעגע =[ ותקפצי לביקורים עם יצא לך

Nittle Grasper

New member
;< בהצלחה~!!!!!!!11

מקווה שיהיה לך טוב ושתהני כמה שאפשר DDDD: נתגעגע! 3> לפחות תחזרי מידי פעם בחמשושים וכאלה ~מסתכלת על החצי כוס המלאה XP~

Lust chan

New member
אמג ;__;../images/Emo135.gif

בהצלחה יקירה@!!11 33333333> ;____; ובכל פעם שאת יכולה תגיבי כאן ותעדכני איך איתך!1 T_T~ ברור?

kagurush333

New member
../images/Emo190.gif../images/Emo194.gif|אנבי|גיוס קל ובהצלחה^^

אל תדאגי, אח שלי התגייס ולא רע לו וחוץ מזה, את מתגייסת בזמן מאוד טוב! ( את יודעת, עכשיו הפסקת אש וכל זה P= ) בכל מקרה, הדר סאן, בהצלחה! ^____^

למעלה