ביי ביי

Nushi G

New member
נזילה בהחלט דורשת התכופפות, ועם מעט

חבלה מתוכננת המים "בטעות" ירטיבו את דיויד (את כולו..) ולכן כמובן הוא יצטרך להוריד חולצה... עוד כמה דברים... גרררררר

Nushi G

New member
הוא פשוט האחד... אין, פשוט אי אפשר

להיות יותר מושלם מזה... אני נמסתי..זהו. שלולית על הרצפה...
יפה, רגיש, בנוי כהלכה, פשוט מושלם...

shipper heart

New member
יה ביג אנד קארי פוראבר!!! חחח הוא

סופסוף אמר שהוא אוהב אותה...עכשיו תור הארם/מאק חח... ואני לא אהיה כשהפרק האחרון ישודר! אני שונאת קליפהאנגרים שהם בין פרקים!!!! זה פשוט נורא!! זה כמו בעונה 6 של חברים- richard- it was great seeing you the other night monica- it was great seeing you too....did you, come down here to tell me that?! richard- noo...i came here to tell you something else........i came here, to tell you i still love you *ואז בפיספוסים מתיו נכנס ועושה- what the fuck are you doin?! חחח* בכל אופן אני לא אהיה פה הרבה היום ומחר...מבחן במ"מ שצריך ללמוד אליו ואתמול ראיתי את החוזר של XF ב1645 ואז הייתה לי פעולה עד 1920 ואז התקלחתי וראיתי XF ואז ראיתי סקס והעיר....אני שונאת קליפהאנגרים של אותה עונה!! גררר זה פשוט נורא... *כל השעות הם בZULU TIME....*

shipper heart

New member
יה ביג אנד קארי פוראבר!! חח הוא

סופסוף אמר שהוא אוהב אותה...עכשיו תור הארם/מאק חח... ואני לא אהיה כשהפרק האחרון ישודר! אני שונאת קליפהאנגרים שהם בין פרקים!!!! זה פשוט נורא!! זה כמו בעונה 6 של חברים- richard- it was great seeing you the other night monica- it was great seeing you too....did you, come down here to tell me that?! richard- noo...i came here to tell you something else........i came here, to tell you i still love you *ואז בפיספוסים מתיו נכנס ועושה- what the fuck are you doin?! חחח* בכל אופן אני לא אהיה פה הרבה היום ומחר...מבחן במ"מ שצריך ללמוד אליו ואתמול ראיתי את החוזר של XF ב1645 ואז הייתה לי פעולה עד 1920 ואז התקלחתי וראיתי XF ואז ראיתי סקס והעיר....אני שונאת קליפהאנגרים של אותה עונה!! גררר זה פשוט נורא... *כל השעות הם בZULU TIME....*

Dark Storm

New member
נצל"ש

יש פה עוד מישהו... ? אני צריך להשאר ער עד 1:10 כי אז יש שבעה ימים... אני עייף מוות, מזה אין לי כח לעבוד עכשיו את השבוע בלי חופש :(

מחר גילו'ש... ברגעים אלו המחשב שלי

מעביר חבילות משל עצמו ועוד חבילה תגרום לניתוק... אז מחר טוף?

Dark Storm

New member
טוב.....

אני הולך להעמיס חטיפים לחדר שיחזיקו אותי עד שבעה ימים... כבר חיסלתי את הבמבה והביסלי, נעבור עכשיו לצ'יטוס :) מי שיהיה פה מחר - אני עוד לא יודע אם אני אהיה בערב או שאני אשאר לישון בתחנה בכל מקרה אני אנסה לקפוץ! לילה טוב לכולן!

Nushi G

New member
כנ"ל- נצל"ש לילה....

ובאופן המושלם ביותר שאפשר לסגור את היום- דייויד מול העיניים- אני אזוז לי... (אתמול ושלשום הייתי ערה כל הלילה וראיתי את הפרקים של 4:40 בבוקר אבל חפיף...)... Good night everybody and sweet shippers' dreams!!!

למעלה