ביי ביי

היללי 2

New member
אני לא הייתי בדיון הזה אבל>>

לפי דעתי תיהיה יותר בפורום ותשתלבי ולאט לאט תצרי חברות...גמני בהתחלה בקושי הישתלבתי אבל עם הזמן...לא צריך לקחת את כל הענין כזה קשה....יש כאלה שחושבים ככה ויש אחרת...יאלה תבלגי...תראי שאם בסוף תשארי אני בטוחה שתמשיכי להישתלב וכ'ו..... זה מאוד מעציב שעוזבים תפורום אבל אם את כ"כ רוצה אז....חבל......אני ממש לא היתיחסתי אלייך רע ואני לא יודעת מה יש לך נגדי....

סליחה../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif בנאדם 1 לא התנצל../images/Emo25.gif

בפניי
אז למה אני צריכה להתנצל בפניי אחרים?! אני עברתי גבולות?! וחוץ מזה, לא קרה לי כלום, ואני לא מפילה לחץ או עצבים על אף אחד מכאן!!!!! אני באתי לפה רגועה לגמרי, עד שאתם התחלתם לעבור את הגבול!!! אני כבר החלטתי אם אני נשארת או הולכת, אז ר-ד-ו מ-מ-נ-י-
במקום להגיד אפילו להתראות אתם פשוט מתחילים לריב איתי ולהאשים אותי
אתם לא שמים לב מה אתם עושים, ופשוט מעליבים אותי וגורמים לי לרצות יותר ויותר ללכת
קודם תסתכלו על עצמכם, ואחרי זה תעירו לאחרים!!! אם אתה רוצה אביחי, אני יכולה להביא לך כמה הוכחות
רק תבקשו

חלי 66

New member
ואוו ממש מרגיז אותי מה שהולך פה!!!!

תקשיבו לי חמודים!! אני אמרתי את דעתיי כמו שכולם אומרים את דעתם אז דעתי הייתה אמיתית וכנה לא צבועה כמו שלכם אומרים לה "למה את חמודה תשארי" אבל אתם בדיוק חושבים ההפך ואני בטוחה שזה ככה גם אני רוצה שהיא תשאר אין לי שום דבר נגדה ולא היה לי ולא אהיה לי היא באמת חמודה והכולל!! אבל זה מרגיז אותי כי אני בטוחה שאם היא רצתה לעזוב היא הייתה עוזבת בלי להגיד כי אל צריך להגיד.. וזה בשביל צומת לב אני בטוחה בכך! ואתם יכולים להגיד לי מגעילה זו דעתכם... אין לי שום דבר נגדה אני אמרתה לה את דעתי בקשר להודעה שהיא רשמהה ואת ההודעה הזו אני רושמת לכול אלה שאמרו "איזה רעה את חלי" רשמתי אותה לא בגלל שאני נעלבת ממה שאמרתי זה לא הזיז לי את הגבה אפילו בגלל שתבינו למה התכוונתי שרשמתי את דעתי!

אז את אומרת שאני רוצה צומי?!../images/Emo25.gif

חלי, תקשיבי לי מותק,
את לא חברה, את לא יודעת להיות ילדה נורמלית, ומה שאת יודעת זה להיות ילדה מגעילה, שלא יודעת להיות חברה, והדבר היחיד שהיא רוצה בעולם זה להעליב אנשים ולריב איתם!! במשך כל הזמן, גם בפורום אמ"ל, הרגשתי שלא צריכים אותי. בקושי שמתם עלי! אבל שמתי פס ואמרתי שאני אוהבת אמ"ל אז אני ישים פס וימשיך!! וככה קרה לי גם עם הפורום הזה..!! אבל התאפקתי, וכשהתחלתי לשים לב שזה קורה גם בפורום הזה, אמרתי שאתם לא אוהבים אותי, ושאני לא צריכה להתייחס גם אליכם!! פשוט "ביי ביי
" ולעזוב!!!
אז התחלית להבין שאנ ילא ילדה רגילה כאן, אני כמו ילדה מוגבלת שלא כל כך הרבה מקובלת, וזה במציאות!!! אז מה אם אני קצת שמנה, וקשה לי להרזות, אז מה אם אני לא מקובלת וקשה לי להתקבל בחברה, אז מה אם כל הזמן מרכלים עליי ואני תמיד יוצאת הגרועה, אז מה אם בבית הספר אני לא יכולה לדבר בקושי אל בנים, אז מה אם כולם קוראים לי בכיתה "כושית, אתיופית" בגלל שאני שחומה, אז מה אם עשו עליי חרם ובגלל זה עכשיו לא כל כך הרבה חברות שלי ועומדות הרבה ב"משימה" שיש להם (להיות חברות של ילדה כמוני), אז - מה?!?!?!!?!?!?!?!?!? פעם אחת שאלתם על הבעיות שלי? ידעתם איזו ילדה אני מפנים? ידעתם כמה אני די שונה מאחרים? אתם אף פעם לא תדעו איך אני באמת מרגישה מפנים, אז לא תוכלו לדעת איזה ילדה אני גם. כי פורומים שאני אוהבת זה פורומים שמקבלים אותי, שלא לועגים לי, שיודעים להגיד שלום לידידות שהייתה בפורום, שיודעים להתנצל כראוי! אז כאן סיימתי, אני מקווה שעכשיו תרד לכם פיסת אבן קטנה מהלב ה"מכוסה" שלכם.

Orrlyy

New member
האמת שאני ממש לא מבינה מה קרה

ומימה נעלבת....... את יכולה להסביר את עצמך במקום להתנפל? :/

חלי 66

New member
פלורטיה איך שקוריאם לך כנסי

שאת מתכוונת שלא "שמים עלי" למה את מתכוונת אני לא מבינה?!! מה את רוצה שנעשה כדי "שנשים עלייך" תסבירי כי לי זה ממש לא מובן ואורלי כניראה זאת הדרך היחידה שלה רק להתנפל היא לא יכולה לצור דיון יפה

Orrlyy

New member
אני באמת לא ראיתי שום דבר מפורט

ושום דבר שבאמת קראה רק ראיתי יום אחד שכתבת מגילה אז עם את רוצה את מוזמנת ליכתוב מה מפריע לך ומה העליב אותך....... ומה זאת אומרת לא שמים עלי? מה חח כולם מדברים פה עם כולם:)

אמממממממ../images/Emo110.gif

רק עכשיו ראיתי תשרשור.. וקארין את מזה הגזמת בקטע של התיאורים.. אפחד לא מגיב לך? למה שאנשים רוצים וצריכים להגיב הם מגיבים! אם אנשים רואים את ההודעות שלך והם רוצים להגיב אז הם יגיבו.. את סתם אומרת דברים באוויר.. מתייחסים לכולם פה שווה בשווה.. בכל מקרה.. אם תראי כמו שהדס אמרה הודעה של "תודה" אז מן הסתם היא תגיב לך בבקשה ולא שומדבר אחר.. הרי זה מה שהיא הגיבה לכולם.. וזה לא שהיא הגיבה לי נגיד משו בקטע שיותר כי אנחנו קצת יותר חברות.. ואת יכולה להגיב בשרשורי בוקר על מה שהיה לך, על מה שעובר עלייך.. ומי שרוצה להגיב- יגיב.. באותה מידה הוא יגיב לבנאדם אחר.. למה את תמיד חושבת שבעיניי אחרים את פחות מכולם?! זה לא ככה.. אני זוכרת שכתבת שעשו עלייך חרם ומלא הגיבו לך [אני חושבת שאז היתה לי בתפוז בעיה וזה לא נתן לי להגיב.. אבל זה מה שהיה..] ולי אין שומדבר נגדך.. אני מדברת איתך באייסי כשיוצא.. ובעיניי את מזה חמודה.. רק תפסיקי לחשוב שכולם נגדך כי זה לא ככה..

חלי 66

New member
פלורינטה את חייבת להיכנס דחוף!!!!!!

אני עכשיו קוראת את כול ההודעה ששלכת לי כי מקודם קראתי חצי והגבתי עכשיו אני רואה את כול ההודעה. חמודה אני לא יודעת המ עובר עלייך אני לא יודעת שאת שמנה(ככה אמרת)אני לא יודעת שאת לא מקובלת(ככה רשמת) אני לא יודעת שאת שחומה(גם אני שחומה כולם אומרים שזה צבע מהמם!!) אני לא מכירה אותך ואני בטוחה שאת לא מכירה אותי ו99% מהפורום לא מכירים אותי את פשוט צריכה גרום שיכירו אותך. תגיבי,תצחקי עם כולם את תמיד בדיכי את תמיד חושבת שאת מושפלת למה?!! את אומרת בגלל איך שאת נראת לכי תראי ילדות דומות לתנין והן מקובלות זה קשור באופי!! הינה את בפורום את מדברת דרך מחשב לא מכירים אותך לא כלום לא רואים אותך מה קשה לך להתחבר לכולם ואם את לא רואה טיפה של יחס אז את אומרת ביי מאמי זה לא הולך ככה את צריכה להתחבר לאנשים לא כול הזמן לראות את הדברים הלא טובים בך כי זה גורם לך לחוסר בטחון אני בטוחה שכול בן אדם יש בו דברים לא טובים אבל לא מסתכלים עליהם ממשיכים להילחם ולשרוד בחברה! תסתכלי על הדברים הטובים שבך ואני בטוה שיש כאלה!!

פלוריסיינטה כנסי..

תקשיבי מאמי אם נפגעת ממשהו שאמרתי או לא הגבתי או משהו כזה אז קודם כל ס-ל-י-ח-ה-!...שתביני שאני מתנצלת ובכלל לא התכוונתי לפגוע בך..רק שתדעי ואם נעלבת אז אמרתי כבר סליחה מקווה שתקבלי התנצלותי. וכל דבר שכתבתי מקודם אם פגע בך שם אז לא רציתי להעליב אותך פשוט הגבתי לך. בקיצור תקשיבי זה שיורדים עלייך שתדעי שזה מוריד מהכבוד של כל אחד שיורד עלייך ובסוףף הם יהיו הכי למטה ואת רק תעלי.אז מה אם את מלאה ככה הם יורדים עלייך אז לא קרה כלום אל תתייחסי תאמיני לי שיבוא יום והם יבקשו להיות חברים שלך..זה שאת שחומה לדעתי זה צבע יפה מאוד אני למשל לא ממש שחומה ולפעמיים ידידים שלי אומרים זאתי מרוקאית ואני לאא אז מה אני נעלבת לא אני פשוט לא מתייחסת שיגידו מה אכפת לך ..זה רק מוריד מהכבוד שלהם והרבה...ועם הבנים תאמיני לי שאת תוכלי לדבר..את ילדה גדולה יודעת להחליט מה טוב לך..אני רוצה שתדעי שצריכים אותך כאן..אל תוותרי תישארי..שווה לך..פשוט את צריכה להסביר לנו קצת עלייך מאיפה לנו שיש לך קצת בעיות בחיים האישיים את יכולה לספר ולבקש עזרה..מההורים,מאח,אחות,חברה ואפילו פה...אני לא הגבתי שעשו עלייך חרם כי לא ידעתי אם אני אמצא את ההודעה אני יגיב! תקשיבי מאמי זה שהם יורדים עלייך הם סתם ילדים עלובים שאין להם מה לעשות בחיים..אל תרדי לרמה שלהם..הם רק יורדים למטה כל פעם שהם יורדים עלייך ולך יש הרבה לאן לעלות כי את הבעיות את יכולה לפתור חברות את יכולה להכיר מהשכונה וכל מיני לרדת במשקל את יכולה קשה אבל את יכולה והם אחרי שהם כבר קיללו ופגעו אין להם לאן לעלות כי כבר עליהם תשימי פס..ואחרים גם ישימו על אותם ילדים תווית של "מגעילים,מקללים ופוגעים"..אז אל תרדי לרמה שלהם את בעיותיך את יכולה לפתור והם אחרי שהם פגעו בך אין להם דרך להחזיר את המילים..רק בבקשת סליחה ואלא אם כן ישפרו התנהגותם אלייך... אז מאמי מקווה שתישארי כאן איתנו..אל תעזבי כל כך מהר..את חשובה כאן..מקווה שתעשי החלטה נכונה..ואת המגעילים ההם עזבי אל תתייחסי אליהם ואל תרדי לרמה הנמוכה והמושפלת שלהם..מקווה שתישארי ושוב אם פגעתי בך אני אז ס-ל-י-ח-ה-!

חלי 66

New member
חחח כנסי

את לא פגעת בי אני רשמתי תגובה ואת אמרת את דעתך על התגובות שלי.. גם אני אמרתי את דעתי ולא הייתי צריכה להיפגע כי זו דעה ואני אל נפגעתי כי זו דעה מקווה שאנחנו בסדר עכשיו?!

פלוריסיינטה..

כל הכבוד על ההחלטה!את לא צריכה לעזוב אותנו..אני שמחה מאודד שאת נשארת אם יש אייסי או מסנג'ר ליצור איתך קשר תני לי בבקשה.. חלוש אני חושבת שאתן בסדר עכשיו...!!=] פלוריסיינטה שוב אני שמחה שאת נשארת איתנו..ואם את צריכה עזרה או משהו את יכולה לפנות אליי או למי שאת רוצה..!=] בהצלחה וברוך שובך!!=]

למעלה