ביי ביי ריקי

השורד

New member
מסכים עם הכל, מלבד..

מה גאוני בטוויסט הזה? היו לו כמה ברירות, אף אחת מהן לא אידיאלית. והוא בחר באחת... ימים יגידו אם זו היתה הבחירה הנכונה. מה שכן היה חכם מבחינתו, הוא ליצור ברית גיבוי עם ליאורה - וברור שההחלטה להפיל את ריקי היתה כדי לא לשרוף את הגשר הזה ולהתקדם דרכו למרות שלא תכנן כך ב-Plan A.

הגאוני היה בחשיבה היצירתית.

עובדה ששי רצה לדבוק בתוכנית המקורית ולהוביל להתמודדות מבחן האש. טלכו זיהה את הסכנה שבהחשפות והציע טוויס מחשבתי. לא ראינו הרבה שינויי כיוון כאילו בתוכנית שמבוססים על חשיבה קרה וניתוח נכון של המצב. (אם היו הם נבעו מפחד ומלחץ ולא מתכנון). חוץ מזה מסכים הניתוח שלך שגם לדעת לזהות את הכוחות הזמניים (ליאורה) זו חוכמה וימים יגידו ואני מסכים איתך האם המהלך היה נכון.

השורד

New member
ברור ששי ירצה לדבוק בתכנית המקורית

ריקי היא בת ברית קרובה שלו, כמעט קול בטוח שהוא יכול להשתמש בו כרצונו. אם ליעד היתה על הפרק, יתכן מאד שגם טלכו היה הולך על מבחן האש. בנוסף ליאורה אמרה לטלכו שהוא איתה "סגור ברזל" כך שיש לו התחלה של plan B. בעוד שלשי למעשה אין. לשי יהיה הרבה יותר קשה להשתחל לברית של ליאורה, כי הוא נתפס כתחמן ובלתי אמין, בניגוד לטלכו שמצליח להיתפס כיותר אמין ופחות מאיים - למרות היותו בפועל מסוכן יותר משי.

שי וטלכו משחקים נכון את המשחק.

מזהים מצב ופועלים. עד היום ההבדל בין שי לטלכו היה אלימות מול רגישות. גסות מול תחכום.

הגיע הזמן

הסיבה שלא אהבתי אותה כי לאורך כל המשחק היא חשבה שמגיע לה יותר כי היא אמא... אז מה? (גם אני אמא דרך אגב)... יש עוד והיו עוד מתמודדים שהיו הורים ואף אחד לא הפגין ושיחק על זה כמו שהיא עשתה ודי נמאס כבר לראות את זה. סתם... הגיע הזמן שיעיפו אותה, יותא מידי תפסה מעצמה וחשבה שהיא מסוגלת לעשות כל דבר.

אגב, היה נחמד לראות את שי וטלכו משקשקים מפחד

מפני ליאורה ובסופו של דבר הם שמו את את הפתק שהיא אמרה להם לשים. גדולה!

השורד

New member
ליאורה עדיין במשחק אך ורק בגלל משימת הוטו

לא בגלל שהיא אסטרטגית טובה יותר משי וטלכו. עובדה שהם כן הצליחו להשיג רוב כדי להדיח אותה.

אני לא חושב שאפשר לדעת מי היה מודח...

הקלפים יכלו להטרף ואביגיל יכלה לעוף וחוץ מזה, אי אפשר לדעת מה היה קורה עם הדס וליעד - שתי הסתומות.

השורד

New member
זה נכון - יכול להיות שהיו מכוונים את החיצים

כלפי אביגיל - תלוי מי הם מאמינים שפחות טובה בהדלקת אש.

NP16

New member
אם הוטו אצלם אין הדלקת אש בכלל..

בכל אופן.. זה שהשיגו רוב נגדה זה לא אומר שהם אסטרטגים טובים ממנה כי באותה מידה אז ריקי אסטרטגית טובה ממנה? וליעד? ... לא... גם אם ליאורה הייתה מודחת היא הייתה נשארת אחת השחקניות הטובות... והקרב בינה לבין שי וטלכו על הניצחון אכן עוד פתוח..בנתיים היא מובילה..מזל או לא..גם את זה צריך

איילת.

New member
מישהו מוכן לסכם לי בקיצור ../images/Emo122.gif

התחלתי לראות השרדות אתמול ונרדמתי אחרי רבע שעה. מה קרה שם? בתחילת הפרק היה ברור שהברית של שי וטלכו יעיפו את ליאורה. מה גרם למהפך? איך הוחלט (ולמה ) להצביע לריקי? מה שי וטלכו הרוויחו במהלך כזה? PLS, PLS, יש לי מעט זמן מחשב ואני לא יכולה לעבור על כל השירשורים, אז מבקשת סיכום קצר. תודה, תודה.

galya13

New member
טוב שריקי עפה, כי הצבועה. אביגיל הייתה בסדר

גמור... ריקי זאת שהתחילה להגיד שהיא אוהבת את כולם למרות הכל וכו' ... ריקי ממש צבועה ונודניקית... אביגיל בחורה מתוקה וטובה ... ויודעת לשחק את המשחק

LoLiPoooP

New member
אני שונאת את ליאורה..

אני לא אהבתי את ריקי אבל יותר מכל שנאתי את ליאורה,אני לא יכולה איתה,יש לה אופי שמעצבן אותי.. וחוץ מיזה..אביגיל ? כן יצאה צבועה.. אבל מצד שני זה כולה משחק..וזה הישרדות ובהישרדות כל הזמן יש בריתות ובגידות בלי זה לא היה אקשן.. !

היא ממש עצבנה אותי!!

אני נוראא שמחה שהיא הלכה!! צוחק מי שצוחק אחרון! עזבו הכול עזבו ... אני לא סבלתי לא אותה ולא את ליאורה מההתחלה .. אבל כשריקי אמרה שליאורה לא אמא טובה פשוט לא יכולתי להחזיק את עצמי .. צעקתי על הטלויזיה שעות <יותר כמו דקות ארוכות ביותר> מי לעזזל את חושבת שאת?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!??!?!?!?!?!? את בחיייייים אבל בחיייייים לא היית מצליחה לגדל את הילדים שלך לבד כי את כל כך תלותית!!!!! את לא יודעת מה ליאורה עברה בשביל לגדל את הילדים שלה ווואלה אולי אני לא מכירה אותה אבל גם אמא שלי גידלה אותי ואת אחי לבד ותאמיני לי שזה קשה עד מוות! ואני מעריכה אותה כל כך הרבה!! איזה זכות יש לך להגיד שהיא אמא לא טובה?!?! אני רוצה לראות אותך מגדלת אותם לבדדדדד לבדד את לא היית מצליחה כי את בייכנית ותלותית ופשוט בנאדם מגעיל שאת לא מבינה בכלל .. וכן לא כל האימהות צריכות לבכות עד כמה שהן מתגעגעות לבעלים ולילדים שלהם אבל גם הם מתגעגעות!!! תופתעי או לא!!! ואם את אומרת שהשארת ילדה בת 3 בבית ואת כל כך מתבייכנת על זה אז אולי תחזרי לבית שלך!! אולי את אמא לא טובה על זה שעזבת אותה!! ותאמיני ליייי שהבעל שלך הסתדר טוב מאוד בלעדייך אבל את לא היית מסתדרת!!! חוצפנית פשוט חוצפנית!!! זהו הוצאתי את זה .. ואני נורא שמחה שהיא הלכה זה הגיע לה .. ונוסיף קצת על השאר .. כבר אני רואה שהחזקים לא יזכו פה .. אז אני מעדיפה שאוהד יזכה .. עם כל זה שהוא מעצבן ואיכשהו דלוק על המעבולה אבל היי כל אחד והטעם שלו ... ואביגיל כל הכבוד לך .. באמת אחרי כל החנופה של ריקי אני גאה שלא נשברת ושהוצאת את האמת המרה לאור .. ואני גם בעדך קצת .. וליאורה כל הכבוד על האומץ כי בלעדייך כולם היו עפים עכשיו ע"י זיו .. אז אני תומכת גם בך .. זהו

ronendviro

New member
ריקי נשמה- קבלי!

אז נכון ממי לא זכית במיליון אבל זכית בים של אהבה מהקהל ואת חוזרת למשפחה שלך. אבל אם כבר היית בפיליפינים- אז בטח צלמת משו. אם כן- אז לפחות תזכי במתנות , אבל זה רק אם תעלי את התמונות לאתר למטייל- שבו מחלקים מתנות לכל מי שמעלה תמונה או סרטון מטיול. תסתכלי פה ממי

למעלה