ביי ביי ריקי

ביי ביי ריקי

עדיף מאוחר מדי מלעולם לא... ריקי עפה
האם שמחתם? האם הופתעתם? מה דעתכם על המהלך? ואביגיל לא הפכה לצבועה מדי?

MagSimps

New member
אביגיל בסדר גמור

ריקי סתם השתמשה בכוחניות דרך הבנות נגד ליאורה כשהם היו ביחד. והרעילה אותן נגדה. זה היה מתבקש. ובמועצה היא סתם סחטה אותה ריגשית. ואגב מי שצבועה זו ריקי שנותנת לכל אחד לשמוע מה שהוא רוצה. ראו מקרה ליעד.

סאמוואן

New member
אני ממש התאכזבתי מאביגיל

כי אמנם ממש רציתי שריקי תעוף כי היא מעצבנת וחיה בסרט והכל.. כן כן,אבל אביגיל יצאה ממש מגעילה כי עד לפני כמה זמן היא הייתה שותפה ביחד עם ריקי לכל הירידות על ליאורה והצחוקיידה המטומטמת שלה,של ריקי ואינה....בעיניי היא יצאה מאוד צבועה ובלי קשר למשחק לא עושים דבר כזה אבל לא הופתעתי שבסוף ריקי הודחה זה היה די ברור וגם די הגיע לה המשחק כבר עלה לה לראש יותר מדי

השורד

New member
../images/Emo45.gif מסכים לגבי אביגיל

בפרק הזה קצת הבנו למה היא הדמות שחברי השבט הכי לא רוצים לפגוש אחרי המשחק... לא ברור איך הראש של הבחורה הזו עובד. היא היתה שותפה מלאה ללכלוכים על ליאורה, שלא לדבר על הארס ששפכה כלפיה במועצת השבט בה הודחה ריקי פעם ראשונה. היפשוט אריה עורו ונמר חברבורותיו? אצל אביגיל זה דבר קבוע. עוד לא הצלחתי להבין איך הראש של הבחורה המוזרה הזו עובד.

AdMish

New member
אני לא מסכימה איתך !!!

כל יום שעובר אתה מכיר את המשתתפים יותר ובוחר לאט לאט למי להתחבר יותר ולמי פחות....כך גם קרה עם זיו שבתחילה ניהל רומן סוער עם שי ולאחר שעבר שבט התחבר לטלכו וכשאיחדו את כולם הוא כבר לא הצליח לחזור לאותה רמת חברות שהייתה לפני כן עם שי. או כפי שסער באח הגדול אמר: כל יום אני משנה את דעתי על המשתתפים, כי כל יום אני רואה צד אחד (אם מישהו עוקב בכלל). זכותה של אביגיל לעבור צד, בטח ובטח לאחר שכל זמן שהיתה עם ריקי היא מילאה לה את המוח ברעל אודות ליאורה. אני לא סובלת את ליאורה אבל אביגיל בהחלט ראויה להערכה אם בגדה או לא כך כולם מתנהגים, אף אחד לא יכול להשאר ואף אחד גם לא עמד מאחורי ההסכמים שלו

לא התאכזבתי. קלטתי אותה מההתחלה.

חסרת עמוד שידרה. חבל שלא נצמדה יותר לטלכו. הייתה לומדת דבר אחד או יותר....

ברור ששמחתי!

אביגיל תמיד הייתה די צבועה, כל פעם עוברת בין הבריתות- בוגדת שם, בוגדת פה. אבל דווקא בפרק הזה היא לא בגדה!
ביי ריקוש.

השורד

New member
בפרק הזה היא היתה הכי צבועה בעולם

הלכה לליאורה וסיפרה לה את הלכלוכים שהיא היתה שותפה מלאה להם עם ריקי.

Imai

New member
ברוך השם

נמאס גמרי מהצביעות שלה וההתנהגות המתחסדת. טוענת שהיא שחקה "אמיתי" כאשר ההדחה של נועה ביוזמתה הייתה אחת המכוערות בתוכנית. וזיו בכלל מעצבן, מההתקפה שלו את ליאורה, בזמן שריקי היא זאת שבכתה בכי תנינים. ריקי לגמרי הזכירה לי את נעמה מהעונה הראשונה, עם כל הבכיינות שלה סביב נושא הילדים בזמן שהיא בחרה לצאת להישרדות.

Imai

New member
היא בחרה

להעמיד את נועה להדחה במפתיע, אחרי שהשתיים היו חברות, באי המודחים, ובכלל היה ביניהן קשר טוב מתחילת המשחק. אין שום אימון בין הבנות בסדרה הזאת

Imai

New member
גם אני לא ראיתי כמעט

זה היה לגמרי במקרה, כי הטלוויזיה הייתה דלוקה, נשבעת!

למעלה