ביי ביי לכם!!!!!!!!!!

shiray

New member
ביי ביי לכם!!!!!!!!!!

זהו, החלטתי לפתוח את השרשור שלי שאומר שזהו- אנוכי טסה ל-3 שבועות לארה"ב מחר על הבוקר! עוד מעט חברים שלי יבואו להיפרד ואז אני אלך למסור את המזוודות ועד שנחזור וזה נראה לי שאני אכנס למיטה (לא שאני הולכת להירדם... אני רגילה להירדם בבוקר...) אז אני לא יודעת עוד כמה זמן אני אהיה פה בפורום לפני הטיסה... בכל אופן רציתי להגיד שאני אשתדל להכנס לפורום משם כמה שיותר, למרות שאני כבר רואה איך ההורים שלי יתעצנו עליי, אבל לא נורא. תהנו לכם- תפתחו שרשורים ואל תהרסו אותם כמו שאני עושה, תהיו טובים לנעמה (מה שאומר שאל תרדו על שום אדם אחר כדי שלא יהיה פה שחזור...), תענו על הסקר, תזכרו שאנחנו "פורום ליברלי שתורם בפלורליזם" (ככה אמרתי למראיינים במודיעין- תעשו כבוד!), יאדה יאדה יאדה!

B e r o N i k a

New member
שתהיה לך אכלה טיול! תהני ותבלי!

יהיה כאן די משעמעם בלדיך. אם תפגישי את ניקי ככה סתם ברוחב, תמסרי לד''ש מאיתנו. שנה שעברה בא לבקר אותנו חבר ילדות לש אחותי מרוסייה. הוא מאוד התלהב משלומו ארצי. כל יום שמע אותו. ביום אחד הלכנו ברחוב ופגשנו אותו. הכל יכוך להיות. ראינו שהבחורה חופשי מסתובבת ברחובות.
בכל אופן נסיעה טובה!

shiray

New member
תודה!!!

ויש שמועות שניקול חזרה לה לאוסטרליה אז אפילו את התקווה אין ממש, למרות שהיה לי ברור מההתחלה שאני לא אראה אותה- בשביל זה צריך את לירון איתי...

ערן1987

New member
תהני לך בארה"ב!

אל תשכחי-זה לא בריא לשבת במשך טיסה ארוכה כ"כ הרבה.. ואל תראי רק סרטים,חח.. אולי יהיה קולד מאונטן
ואל תשכחי לקנות לכולם את ה-DVD שלו(ובגלל שאני לא מתתי עליו,לי תקני את "האחרים")

shiray

New member
חחח ברור, ביום שאני אהיה מליונרית

רק לחברה אחת אני קונה דיוידי (של קולד מאונטיין) כי יש לה יום-הולדת והיא מזה אהבה את הסרט... חחח וללירון את הספר של קולד מאונטיין אבל היא תחזיר לי חחח ואיזה- לחברות אני אקנה איזה ליפ גלוס בטעמים של סנפלס שמוכרים בקליירס ולחברים אין לי מושג... ותראי רק סרטים? נראה לי זה לא אנושי לראות סרטים 11 שעות ואז עוד 5... מהגם שבטח יהו איזה 2-3 סרטים שיעניינו אותי... ולא נראה לי שיהיה קולד מאונטיין כי הוא ישן יחסית (תמיד שמים באל על סרטים ממש ממש חדשים... ).

shiray

New member
הא? מה זה אומר?

ותודה!!!!! את מודעת לזה שרק בזכותך אנחנו נוסעים למערב- נכון???

Kidmaniac Liron

New member
מה זה מה זה? ../images/Emo12.gif

אני מאחלת לך שתהני! מה רצית, שאני אגיד "אל תהני???" סתם
בונ וויאג' - זה ביטוי, כמו "בון אפטיט" (בתיאבון) שאומר נסיעה טובה
ואני מתה לראות מה תהיה התגובה שלך למערב, אני בטוחה שתהנו שם!!!! אני באמת מחכה כבר לשמוע חוויות!!!

shiray

New member
חחח הרגת אותי

ומה לעשות- ככה זה כשלומדים ביסודי שמחליט ללמד ערבית, אח"כ מגיע גם התיכון שמחליט שממשיכים עם השפה שלומדים ביסודי וככה לא היה לי שמץ מה זה בון וויאג'... ואל תדאגי- יהיו המון המון חוויות!!! בואנה רק שהתיק גב הכי גדול שלי מפוצץ מהמכתבי טיסה חחחחח האא ויהיו מסכים אישיים!!! עכשיו אני שניה הולכת לבדוק איזה סרטים יש!!! בא שלי מצא באתר של אל על אתמול בלילה ופתאום הוא אמר שיש סרט עם דנזל וושינגטון!!! אולי זה הסרט השווה הזה עם מריל????

Kidmaniac Liron

New member
רגע, זה לא עם דנזל!?!

את מתכוונת ליידיקילרס? זה עם טום הנקס והוא דוקא מתאים לטיסות. אני מקווה בשבילך שיהיה את Eternal Sunshine!

shiray

New member
אני גם זכרתי שזה עם טום הנקס

אבל לא זכרתי מי עוד... זכרתי טום הנקס והאחרים כהן ולי זה די מספיק... אויי צריך לשים את טרנימל באל על חחחח ולא יודעת, לדעתי מה שכתוב באתר זה רק לגבי טיסות נורמליות ולא עם מסכם אישיים... קשה לי להאמין שיהיה 5 סרטים וזהו... או שאני סתם נורא נורא אופטימית

Kidmaniac Liron

New member
זה בטח MAN ON FIRE...

גרועעעעעעעעעעע, אל תנסי אפילו לראות, תאמיני לי - לא שווה את הזמן, אפילו בטיסה. אהה ואני בטוחה שעוד תתקלי בביטוי Bon Voyage, גם אני למדתי ערבית בבי"ס
לומדים משהו חדש כל יום

למעלה