ביי ביי לכם, אנשים!

נעמה ע.

New member
ביי ביי לכם, אנשים!

אני נוסעת לסמינריון הדרכה... בחור הכי חורי שבני עקיבא יכלה למצוא: ערד! איפה זה בכלל? אי-שם במרחבי הנגב הלוהטים, לא? (בטח שם האכסניה הכי זולה...). אז תהנו לכם ותמשיכו לדבר על חשופיות, בזמן שאני אשב לי ביחידות עם כל המדריכים ואסכם סיכומים... ואגב, פרונגס וכל אלה שחוששים מהצפת הפורום- נראה לי שהשבוע לא תהיה בעיה כזאת, כי כולם נוסעים... אז צ´או לכם! נעמה.

PopPy

New member
תהני!! (גם אני תקועה באיזה חור בנגב

, אולי עוד ניפגש
) |S| פופי |S|

העצלנית

New member
ממש ליד ערד

עכשיו תקשיבי תנצלי איפה שאת ואל תחשבי מה היה עם. ים המלח זה מקום מקסים שהולך ונעלם תנצלי אותו עכשיו.

זוהי

New member
לא לא לא!!!....ים המלח אחלה ../images/Emo32.gif

אילת סאקס! חם פה מוות ונמאס כבר מהים והקניון על הפנים ואפילו שהמחירים זולים - אין מה לקנות אילת עיר מגעילה - לא מומלץ בכלל ועוד יותר לא מומלץ לוותר כשההורים אומרים שעוברים לחור הזה תילחמו! מקום מעצבן ושורץ תיירים מעצבנים ששואלים שאלות עוד יותר מעצבנות זוהי אילתית בבעס

Nagini Potter

New member
אוקיי.....

נראה לי שכולם עוזבים אותי! מה, אני היחידה שנשארת בבית בקיץ הזה? טוב, אז אני חייבת להיות הכי מקורית, אז במקום לבוא ולהגיד: ביי כולם, אני נוסעת מפה - אבוי כולם כל כך מופתעים... - אז אני אומרת: היי כולם! בקיץ הזה - אני נשארת כאן!!!!!! מווהאהאהאהא!! נכון שאתם מופתעים? תודו. עכשיו, בואו נעשה רשימה. מי עוד נשאר בפורום חוץ ממני? למרות שאם אני אדבר רק לעצמי אולי יהיה נחמד... The Left-Alone Nagini Potter

S.tal

New member
אני.....

אני נשארת!!!!!! כי כבר נסעתי..... ל, t@l

אני דווקא נשארת... אבל רק לשבועיים

ואז אני נוסעת למכון וינגייט... מאי.

אני טסה רק ב12

לאורלנדו... רוב הזמן אני יהיה בדיסניוורלד אבל יהיו לי כמה ימים לקניות. נראה לכם שאני אמצא דברים של הארי פוטר?

S.tal

New member
ווויי......

הייתי בדיסניוורלד! ממש כיף שם. תהני! ואני בטוחה שתמצאי דברים של הארי פוטר! נראה לי שיש שם הרבה... טל, t@l

Nagini Potter

New member
רגע רגע רגע....

אני היחידה שלא נוסעת לשום מקום כל הקיץ?!?! לא ייתכן!!!! טוב, אבל כנראה שאני אסע בסביבות סוכות, אז אולי זה לא הכי נורא שבעולם... Nagini Potter Stays Right Here!

LuNaTiC

New member
ילדה את לא לבד...

ואני אפילו בסוכות לא נוסעת לשום מקום... -ענבל-

Hermione

New member
*יבבת כאב צורמת*

גם אני לא נוסעת לשום מקום... לא הקיץ, לא בסוכות, לא בפסח, לא בחנוכה, לא בכלל! אפילו לים המלח אני לא נוסעת... מקסימום אני מטיילת לי לפסי רכבת למעוך מטבעות של חצי שקל מתחת לפסים... האו בורינג *אנה, שהיתה רוצחת מישהו כדי להגיע לדיסניוורלד, או לפחות ליורודיסני. בהההה*

Nagini Potter

New member
אני אף פעם לא הייתי באף דיסנימשהו

ותאמיני לי שלמעוך מטבעות מתחת לרכבת זה הרבה יותר מעניין ממה שיש לי לעשות אני גרה בישוב באורך קילומטר (כל הישוב כולו! קילומטר!) ואם אין לך מכונית - אין שום מקום מחוץ לישוב שאפשר ללכת אליו. אז אני אפילו לא יכולה לצאת מהבית - לאן אני אלך? אני יעשה סיבובים שוב ושוב ושוב באותו קילומטר? האו בורינג. ואין שום קניון באיזור וחוץ מהבריכה ממש אין שום מקום שאפשר ללכת אליו, ואני שונאת בריכה. אוי, מה לא הייתי עושה בשביל לשים ליד הבית ים או קניון או אפילו רק פסי רכבת.......*מבט חולמני מטופש*.... The Deathly Bored Nagini Potter

S.tal

New member
אני רוצה שוב

לטוס, אבל הפעם בחנוכה, לקריסמס! זה נראה ממש כיף בחו"ל בתקופת החגים...... טל, t@l

למעלה