ביי ביי אנשים

ביי ביי אנשים

הייתי פה בפורום 3 חודשים... בהתחלה היה כיף....אבל זה כבר די נמאס עלי... בפורום הזה אף אחד לא שם עלי (חוץ משלומי-חבר אמיתי)....וכבר נמאס לי מכל זה... אני עוזב את הפורום כי אני לא מוצא למה להישאר פה... במילא אין לי פה אף חבר...ואני סתם מבזבז את הזמן שלי פה.... הפורום הזה לא כזה מגובש כמו שאומרים כנראה... ו...זהו.... לא נראה לי אפילו שאני אכנס אפילו לבדוק מה רשמו...כי אני יודע שאף אחד לא שם עלי...וגם אני לא ממש אחסר לאף אחד... אז... ביי ביי.... ותמשיכו להיות מי שאתם....אתם אנשים מקסימים....רק חבל שאתם לא מוכיחים את מספיק לאנשים שחושבים ככה...

ו....

תודה לכם על 3 חודשים...בכל זאת!!! באמת שאני אומר את זה בלב כואב... מצד אחד אני לא רוצה לעזוב....אבל מצד שני נתתי לפורום הזה אינספור הזדמנויות והוא לא הוכיח את עצמו...

Ebony10

New member
../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

עצוב לי שאתה עוזב
אולי בכל זאת
צ'אנס אחרון
לא יצא לי ממש לדבר איתך המון
וחבל. אתה תחסר פה
באמת
>תשמור על קשר באייסי ובמסן<
צ'אקי

לא נווו../images/Emo187.gif

אל תעזובבב
לא יצא לי להכיר אותך כל כך
וכולם פה שמים עלייך ואתה תחסר פה לכולם על מה אתה מדבר
פליז תשקול שוב

YaEloNeT

New member
מה זאת אומרת../images/Emo35.gif../images/Emo184.gif|לירון|../images/Emo23.gif

ברור שאנחנו שמים עליך
אבל זה טבעי שיש כאלה שאתה יותר מסתדר איתם, וכאלה שפחות... בעצם לכולם >או כמעט< יש פה אנשים שיותר קרובים, ופחות קרובים אליהם... זאת לא סיבה לעזוב
וברור שתחסר לנו
שלומי
תעשה טובה ותשתמש בקישוריך המיוחדים, ותמצא את ההודעה האחרונה שרשמתי בקשר לזה שהיה לי קשה להשתלב וכו' וכו' וכו'... קאפיש

מיוני

New member
רשע!אתה מכריח אותי../images/Emo107.gif

אתה יודע שכל מי שמאיים על עזיבה מקבכל חומה במסנג'ר ואתה מכריח אותי! ותשאל את שלומי הוא יודע מה זה חומה ממני!!!!! טוב אז הבנו שאתה נשאר שיהיה לך יום טופ

../images/Emo4.gif ../images/Emo66.gif

רוצה תהישאר תישאר, לא לא. אנחנו לא חייבים להיות החברים הכי טובים שלך, ואם כן, אז סבבה. למה אנשים לא מבינים שזה רק פורום
ולא עולם ומלואו
זה סה"כ אמור להיות משהו להעביר בו שעות פנאי... אם נהנת פה, אני לא מבינה למה לעזוב, אבל החלטה שלך...

SwEEt T

New member
טוב

שיהיה לך בהצלחה בהמשך אני לא הולכת לנסות ולשכנע אותםך להישאר אם אתה בוחר בדרך הקלה של לברוח אז סבבה

מורן 1986

New member
נוו אל תעזוב ../images/Emo10.gif בבקשה....

תתן עוד
צ'אנס
הפורום
הולך לעבור מהפך

dans girl

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo94.gif../images/Emo39.gif../images/Emo68.gifאביהההההההה אל תעזובבבבב../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif תאמין לי המון המון אנשים פה בפורום הרגישו ככה בהתחלה, וזה עבר להם והם נשארו והם עדיין כאן../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif אנחנו באמת אוהבים אותך וממש ממש לאאא רוצים שתעזוב../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif בבקשה תחשוב שוב../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif באמת תישאר אנחנו נתגעגעע../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif אל תעזוב בבקשהההההההההההה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif ../images/Emo10.gif../images/Emo10.gif../images/Emo10.gif../images/Emo10.gif../images/Emo10.gif../images/Emo10.gif../images/Emo10.gif../images/Emo10.gif

jack 1

New member
מממ

להתראות אני מניח... את השאר אני אגיד לך באייסי...

למעלה