חחחח יהיה טוב זה ברור
אוקיי אם אני כבר הולכת אני אביא פרידות אישיות פה כמה... יאללה אז ככה: לירון הנשמה תנהל תפורום ביד חזקה
Mike A... חח עד שהוא יראה תהודעה הזאתי אין טעם...
וMidNight Flame אם אתה רואה את זה אז... בהצלחה לך עם כל מה שסיפרת לי שמחה בשבילך !!!!

) ואבי הגאון שלנו (אין מה לעשות ככה הוא
) וחברו היקר שי (שרק הכחול האהוב) ותמיר בעלי הנשמה שבטח שונא אותי על זה עכשיו
ואלי הריבועים שלי...
חחחחח סתאאאםם נו אחלה בן אדםם... ועם כבר ריבועים נכניס את רותם (ספירטוס) שיש לו אחלה של מוזיקהה!! ואילןן הנרקומןןן (סתם נו חולה עליך
) ומיכל את הבחורה הכי אחלה בפורום !!!
גיא ממבה איך אפשר בלעדיך?
ו-2 הערנים (אל תמותי לי עכשיו ו- ערנלה25) שניכם אחלה בחורים ערן עוד ניסע ללפלנד, וערן השני היה כיף לפתור נוטפרון יחד
לעידן המתוק(כשאחזור שלח תמונה!!!) וחברו דודי שהיכרתי רק היום אבל הוא אחלה לגמריי
ורוי די שלא כאן כמעט בכלללל (הוא היה פעם הבוזו שלנו...
) ואי שמתי לב שיש כאן המון אנשים סעמק חחחחחחחחח נופלה... מה אפשר להגיד על נופלה... הפורום לא יהיה בחיים ככה בלעדיו.. מוסיף חיים וצבע (ולפעמים הערות סוטות!!) יש את מגבת מסטולית האליל (שהוא לא מבקר כאן הרבה אבל הבן אדם אינטיליגנטי בטירוףף) וקונדרה הלא קשור שלנו (חולה עליך אמירוש!! ) ואור הקטן (הדור הבא של הפורום
) ויש את אלה שאני לא כ"ך מכירה כמו גמה גובלין יזראלי סייקו, זרובאבל, הוק, קרייזי פיירי (מקווה שאת נהנת בצבא אחותי) ועוד (סורי עם שכחתי מישהו אני מרגישה כאילו אני באוסקר... חחח) אבל אתם אחלה אנשים.... טוב חשבתי זה יהיה איזה 2,3 אנשים אבל אם כבר אומרים פרידה אישית אז אישי לכולם... טוב סורי על החפירה ומצטערת עם שכחתי מישהו זה הזמן