ביישן- צריך עזרה...

try me1

New member
ביישן- צריך עזרה...

מה לעשות, אני מודה אני ביישן. קשה לי לבוא לבחורה ולהגיד לה את המשפט הראשון (מה בכלל אומרים ???) למזלי, כל הקשרים שהיו לי זה בנות שהתחילו איתי מ(אני נראה די טוב) חשבתי, נמאס לי להיות לבד כבר די הרבה זמן- איפה הכי קל לפגוש בנות חמודות? פיק אפ בר? מישהו שמע על זה? ניסה? הולכים לזה לבד או עם כמה חברים? החברים שלי לא אוהבים לצאת למועדונים (הייתה תקופה שהיינו יוצאים כל שישי, אבל זה עבר) ופאבים אני שונא. איך אפשר להכיר אם לא יוצאים למועדון? אפשר צאת למועדון/פאב לבד? אם רוצים להתחיל עם מישהי, כדאי לשבת ליד הבר? ואז מה- איך מתחילים להשחיל מילה אם היא ליד חברה שלה?

sh53

New member
היום יוצאים לבד ולא צריך להתבייש

בקשר למשפטי פתיחה זה יכול להיות משהו מצחיק, מתוחכם או סתם שלום. זו ההתחלה והאמת היא שאם יהיה המשך או רצון להמשיך, זה כבר תלוי בבחורה. כלומר לא צריך משפט מיוחד או מהמם כדי להתחיל עם בחורה, אלא רצון ואומץ

try me1

New member
באמת שזה לא מוזר

ז"א יש אנשים שיוצאים לבד למועדון ריקודים/דאנס באר/פאב? מה עושים אם הבחורה נמצאת עם חברה שלה. איך מדברים רק איתה. היום היה לי מצב אחר לא נעים- הייתי במבחנים לראיון עבודה וראיתי מישהי ממש חמודה. לא הספקתי לקחת ממנה מס' נעים לבקש את המס' שלה ממי שיחיזר לי תשובה לגביי העבודה?

sh53

New member
אם הבחורה נמצאת עם חברות במועדון

אפשר לגשת אליה ולדבר, הרי אתה לא צועק אלא מדבר איתה בשקט. יש כל מיני סוגים של אנשים ובנות. יש בנות שאפשר לדבר איתן בשקט גם ליד החברות שלהן, יש בנות שאפשר להזמין אותן לצד לדבר קצת (כמובן שלא להשאיר את החברה שהיא באה איתה כל הערב לבד). אני מניחה שאתה מדבר רק על השלב ההתחלתי - להתחיל איתה, אני מרגישה שאתה יותר זקוק לחיזוקים לאיך לגשת ולהתחיל איתה ופחות למה יקרה אם תגיד כן והיא עם חברות - אז אומר לך רק שאל תתבייש להתחיל עם בנות ואת הדינמיקה בינה לבין החברות שלה (אם היא תלך איתך לצד לדבר בשקט או שתשארו יחד עם החברה/ות) תשאיר לה. לגבי ראיונות עבודה - לדעתי האישית זה יכול להראות לא הכי טוב שאתה מתחיל עם המראיינת, כי זה יכול להתפרש על ידה כי אתה מתחיל איתה כדי לקבל את העבודה. דרך נוספת שעולה לי בראש זה לעשות את זה דווקא דרך הטלפון ולא פנים מול פנים ואולי אחרי זמן מה (לא יודעת כמה זמן זה הזמן הנכון, אולי כדאי להתייעץ בפורומים אחרים). אם מדובר במישהי באותו סטטוס כמוך שבאה לראיון עבודה, זה נראה לי לגיטימי ובסדר בהחלט. הייתי ממליצה בחום להתייעץ ב-2 פורומים נוספים: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/anashim.asp?forum=1406&pass=1 http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/anashim.asp?forum=277&pass=1

למעלה