ביירון ומרי

Miss פטל

New member
ביירון ומרי

מ"הרווק", הם עדיין יחד? כמה זמן עבר מסיום התוכנית? מישהו יודע??

אילקו

New member
נצל"ש - שאלה על עונות ישנות של

הישרדות זה לא כולל שום ספויילרים רק שאלה עכשיו שמתקרב תקופת היובש של הסדרות שהכול נגמר לי אז החלטתי להשלים דברים למשל עונות של הישרדות שלא ראיתי 5 ו6 למרות שאני יודע בשניהם מי זכה אני לא כ"כ מכיר את האנשים שם ואני שוקל איזה עונה לראות וכולם פה תמיד אמרו שאחת מהם ממש גרועה! אז איזה זו? אז מה עדיף לראות? 5 תאילנד או 6 אמזון?

zulu2000

New member
איזו השוואה..../images/Emo3.gif../images/Emo28.gif

לדעתי לפחות 6 הרבה הרבה יותר טובה.. בעצם 6 היא אחת מהעונות הטובות.. 5 גרועה, הכרחתי את עצמי להמשיך לראות אותה עד הסוף. וגם אני ידעתי מי המנצח בשתי העונות..

אילקו

New member
תודה ../images/Emo3.gif

רק רציתי להיזכר איזה עונה כולכם כמעט אמרתם שגרועה לעומת העונה שכמעט ההכי טובה שיש!

אילקו

New member
אני עדיין לא רץ לראות

יש לי עדיין פול דברים להשלים מהעונות הנוכחיות רק בקצב שאני רואה לוסט אני עוד 50 שנה אסיים לראות את העונה הזאתי!

RedDevil16

New member
או.קיי, עונה 6 היא לא מהטובות ביותר

אבי רק אומר את זה כי ג'נה אנורקסה המזעזעת ניצחה. אבל כן, היא בסדר, במיוחד יחסית לעונה 5, שהיא קטסטרופה.

לא

ג'נה היא לא הסיבה העיקרית לכך שהעונה הזאת הכי טובה. זאת העונה שבה השבטים הקודמים נשכחו הכי מוקדם(אם לא ישר אחרי המיזוג), ובין העונות היחידות שלא היה בה פאגונגינג. זאת גם העונה היחידה שבה ממש לא יכולתי להמר מי יעוף בפרק הבא, וזו גם העונה היחידה שבה הופתעתי כל פעם מחדש, בכל מועצת שבט. ולגבי זה שאני אוהב את ג'נה, תרד ממני, אני(ועוד חצי עולם) אוהבים את ג'נה, כדאי שתמצא דרך להתמודד עם זה.

RedDevil16

New member
חצי עולם זה לא מדויק.

99% מתושבי העולם לא יודעים שבכלל נולדה מישהי בשם ג'נה מורסקה (Lucky them).

er 4ever

New member
עדיף לראות את העונה ה-6

העונה ה-5 היא לדעתי העונה הכי משעממת

M i l k y W a y

New member
הם עדיין ביחד....

לפי מה שקראתי אתמול הם עדיין ביחד...(גם תמיד רשום אם הם נפרדים וחיפשתי איזה שעה ולא היה רשום שהם נפרדו בינתיים)... אמרו שהם עומדים להינשא ושהוא הרווק הראשון שיתחתן מהתוכנית...

Miss פטל

New member
תודה!

וכמה זמן עבר מאז סיום התוכנית בארה"ב? ואני לא אתפלא אם הם באמת יתחתנו..מבין כל הרווקים הוא הראשון שנראה רציני והצעת הנישואין שלו היתה מאוד כנה ומרגשת

M i l k y W a y

New member
וואלה אין לי מושג...

אני אחפש אח"כ איפה קראתי ואני אשים פה את הקישור בתקווה שאני אמצא... דרך אגב החתונה של טריסטה וראיין מחר בערוץ 3...

למעלה