בייס (מגעיל) חדש!

motib4

New member
בייס (מגעיל) חדש!

הכנתי בייס מתמונה של מרי קייט אולסן. הבייס המקורי יצא מה זה שמן, אז עשיתי לו דיאטה. אם מישהו רוצה את הקובץ השמן, או את הקובץ הזה מוגדל שיבקש. אשמח לשמוע תגובות וכן, אני יודע שאני גרוע שהצללת בייסים.

motib4

New member
חבר´ה...

ממש השקעתי. לפחות תגיבו... אפילו אם הדעה שלכם עליה ממש גרועה.

היא גברית מדי...

כתפיים רחבות, תחת קטן, ציצים גבוהים (ונפולים) והראש קטן ביחס לפרופורציות של הגוף.

motib4

New member
תודה../images/Emo70.gif ../images/Emo13.gif

עוד תגובות? מישהו? ואני לא עושה את זה בשביל להקפיץ! חחח.

Mooa-Numi

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

"היא גברית, הראש קטן מידי"
עזבו, בעיות

זה היה כמה הערות נפרדות....

אחרת מה הרעיון של "היא גברית, הציצים גבוהים ונפולים"...

אני אסביר לך

היא התכוונה שהציצים נפולים (מידלדלים, הקצה שלהם מוטה מטה בצורה מידלדלית שכזו) וממוקמים גבוה מדי על החזה (השורש/בסיס של הציצים מתחיל יותר מדי גבוה)

אם התכוונת לניגוד של הגבריוּת/ציצים

אז הנה ההסבר: לא כל דבר שיש לו ציצים נראה נשי. קחי לוחמי סוּמוֹ, לדוגמה (יש כאלה שהציצים שלהם ממש יותר גדולים מהכרס! באמת!!! זה בגלל שיש להם שם מלא שרירים..)

OrangeGirl

New member
מממממ.. + ניצול

הבסיס נחמד אבל.. א. הציצים צריכה להיות יותר "מבריקים" שכאלה, שלא ייראו כאילו מישהו הוציא מהם את האוויר (חחח) ב. באמת הציצים קצת יותר גבוהים מהרגיל.. גם ניצלתי להוסיף בובה שהשקעתי בה המון, ואני רוצה שתגיבו מה דעתכם.. ואם תסתכלו על השיער מקרוב תבינו גם למה..

ChocolateGirl

New member
לא... זה רק שומנים...../images/Emo4.gif

אבל הציצים של הבייס הזה הם בלי הצללה נכונה, אז זה ניראה כמו חזה של גבר... גם לגברים יש חזה אבל שטוח...

Mooa-Numi

New member
וואי לקח לי שעה להבין מה אתם רוצות

ממני... אף אחת מכם פה לא הבינה אותי, ממש לא. תקראו את ההערה בצורה של פמינסטית לסבית שונאת גברים. מה עכשיו?

למעלה