בייסים חדשים!! שמצאתי על הנט איך שתרצו.....
א אלולה הש11ה New member 15/7/02 #3 אני אגיב...../images/Emo153.gif אהבתי את הביייס אבל אני לא אוהבת להכין בובות... כאילו -אין לי סבלנות לזה... ושניצול-שאלה... אם אני עושה בגד שהוא רק בשחור צריך לעשות הצללה? ו... דיפדפתי בהיסטורי של הפורום ומצאתי דולי אריה מזה מתוקה קצת שיניתי אותה אם מישהי יכולה לעשות לזה הצללה ...
אני אגיב...../images/Emo153.gif אהבתי את הביייס אבל אני לא אוהבת להכין בובות... כאילו -אין לי סבלנות לזה... ושניצול-שאלה... אם אני עושה בגד שהוא רק בשחור צריך לעשות הצללה? ו... דיפדפתי בהיסטורי של הפורום ומצאתי דולי אריה מזה מתוקה קצת שיניתי אותה אם מישהי יכולה לעשות לזה הצללה ...
M Mashina Girl New member 15/7/02 #5 צ´וצ´י שלי... ../images/Emo28.gif [לאלולה,למי שלא מבין את "תולדות השירשור"] תשמרי ב-BMP, האיכות תהיה יותר טובה, וככה ב-א-מ-ת יוכלו לעשות לך הצללה [אפילו אני ´כולה ל´נסות! זהו. צ´וֹל. עכשיו זה כבר לא משעשע,אז די. [טמררר ]
צ´וצ´י שלי... ../images/Emo28.gif [לאלולה,למי שלא מבין את "תולדות השירשור"] תשמרי ב-BMP, האיכות תהיה יותר טובה, וככה ב-א-מ-ת יוכלו לעשות לך הצללה [אפילו אני ´כולה ל´נסות! זהו. צ´וֹל. עכשיו זה כבר לא משעשע,אז די. [טמררר ]
P Pigwidgeon Weasley New member 16/7/02 #6 הנה דולי.... ../images/Emo87.gif השמלה יצאה מפחידה, וגם השיער, אבל לא נורא