ביילי_007 -אתה ממש טועה H-)

• פותח הנושא jako
  • פורסם בתאריך

jako

New member
ביילי_007 -אתה ממש טועה H-)

ביילי_007 אם היית מביןאת דברי יותר לעומק היית קולט שמצר לי שכך הוא המצב. גרתי עד לפני 4 שנים בישוב משגשג מעבר לקו הירוק. לפני מספר שנים בדרכי לישוב בערב חג 300 מטר לפני נשרפו חברי הטובים מבקבוק תבערה.לקח לי כמה שנים טובות להבין שבעצם אני יושב על אדמה כבושה וויתרתי על ביתי הגדול והמפואר וחזרתי לדירה בשפלה. אני בעד שיחזירו את ההתנחלויות וגם אם צריך לחזור לגבולות 48 לא מפריע לי ובתנאי שיהיה שקט בארץ.ושלא ייהרגו אנשים משני הצדדים ושלא ישארו ילדים קטועי רגליים גם משני הצדדים אבל לצערי הצ השני חושב שמשיגים כל דבר דרך קו האש. וזהו מצב בלתי נסבל האמן לי ביילי היקר שום דבר גם לא כיבוש לא מצדיק שום אינתיפאדה ושום לינץ יהי מה שיהיה. ולכן אני לא כל כך מאמין בשלום. דרך אגב רק שתדע עקב תפקידי במסגרת בטחונית יש לי נגיעה לשטחים ואף כניסה אליהם (אני לא חייל) ויש לי המון חברים ערבים גם בקלקיליה עוד מימים שהתגוררתי מעבר לקו הירוק והיו לנו יחסים מצוייניםישבתי בביתם וארחו אותי כמו שצריך והיום לדאבוני נפגשתי איתם כמה פעמים והם עשו עצמם כאילו לא מכירים אותי. למה? כי עכשיו אנו באינתיפאדה? לעומת זאת אם הם היו צריכים אותי הייתי מגיש להם עזרה .

למעלה