ביילין = ליכוד.

knir78

New member
ביילין = ליכוד.

1) אולי מישהו יסביר לי מה ההבדל בין יוסי ביילין (רוצה מדינה פלשתינית) ובין אריק שרון (רוצה מדינה פלשתינית)? שניהם אותו דבר!!! אין היום הבדלים בין הערבים , מר"ץ , עבודה וליכוד. אם ז´בוטינסקי היה רואה את מה שקורה לליכוד בשנים האחרונות הוא היה מתהפך בקבר שלו!!! 2)אבל מה זה מעניין את מפלגת חלוקת הג´ובים?? 3)את הליכוד לא מעניין הנגב שממנו הוא מוציא את רוב המנדטים שלו. אם היה מעניין אותו הנגב לא היו בוחרים בעומרי שרון כנציג הנגב. עומרי יכול לייצג יותר את שיינקין ואת רמת אביב ג´ אבל לליכוד זה לא כל כך אכפת וככל הניראה גם לבוחרי הליכוד בנגב שימשיכו כמו עדר לבחור במפלגה שממש לא שמה עליהם ולא עזרה להם עד כה.

שריד=ליכוד.

1) אולי תסביר לי מה ההבדל בין יוסי שריד (רוצה לחסל את האבטלה) ובין אריק שרון (רוצה לחסל את האבטלה)? שניהם אותו דבר!!! אין היום הבדלים בין מר"ץ, עבודה וליכוד. כולם רוצים את טובת העם, אבל בדרכם שלהם. איך הלוגיקה שלי בשבילך?

knir78

New member
טעות

הליכוד לא רוצה לחסל את האבטלה. הליכוד ניזון מבוחרים מובטלים ובעלי השכלה נמוכה.

גם אתה לא נשמע משכיל במיוחד.

עם כל הכובד - מי שבא עם דמגוגיה של "שינקין ורמת אביב ג" לא מצפים למצוא שכל רב בקודקודו. הדבר היחיד שמיוחד בשנקין הוא שביום ששי הוא מתמלא בהמוני צעירים - המוני ילדים שחזרו מהצבא לחופשת סופשבוע ופשטו את מדיהם ורוצים לצאת קצת לבלות ולהנות. רמת אביב ג´ - שכונת מגורים של יהודים שמעזים להרוויח יותר משכר המינימום וברוב חוצפתם משלמים רק 54% מהכנסתם למדינה. וכמובן הילדים שלהם הכי חוצפנים כי לא רק שהם הולכים לצבא הם גם מצפים לקבל שש שעות שינה כמו שאר החיילים. מה קרה? שישנו בבית בסופשבוע במיטה היקרה שאבא קנה להם.

Roobie

New member
גדול בנאדם...

נתת תשובה מצויינת למרות שאני לא מסתובב בשיינקין ולא גר ברמת-אביב ג´, הגיע הזמן לשים סוף לסטיגמות האלה.

knir78

New member
כן ואתה משכיל....

אולי לא הבנת .... לי אישית אין בעיה עם רמת אביב ג´ או שיינקין. לי יש בעיה שעומרי שרון הוא נציג הנגב בליכוד. זה רק מראה מה הליכוד שם באמת על הנגב. אבל מה לעשות שתושבי הנגב ילכו כמו עדר לקלפי ושוב ישימו פתק של מח"ל ושוב יקפחו את עצמם.

hungry penguin

New member
אבטלה, שמבטלה...

אבטלה אני מבטל לך ביום אחד. הקטע הוא להביא צמיחה. וכאן ההבדל בין הימין הקפיטליסטי שמבטיח צמיחה, לבין ביילין הסוציאליסט שמבטיח עוני ורעב.

hungry penguin

New member
קצת רצינות, או כמה שאתם מסוגלים.

לביטול האבטלה: הכפל את מספר העובדים בכל תפקיד ציבורי. לבניית משרדים נוספים העסק עוד אנשים.

Roobie

New member
כן, ביבי עשה נפלאות בתחום בשנות

שלטונו. מספר המובטלים רק עלה ועלה.

hungry penguin

New member
כאמור

אבטלה אפשר לבטל ביום. צמיחה זה מה שמשנה. מי ביטל את הגרעון? מי שילש את מספר ההשקעות? מי איפס את המדד?

למעלה