בייי כולם!!!

nogao10

New member
בייי כולם!!!

מכיוון שאף אחד לא עונה לדברים שאני עושה, לא שם תמונות, לא אוהב אותי, אני עוזבת..... לא, סתם, צוחקת אתכם (אם כי יהיה נחמד לראות אנשים משתתפים בפעילויות הפורום) אני טסה היום, אז רק רציתי לתת לכם אזהרה מראש שלא תשאלו איפה אני (גרמניה-אוסטריה) ואל תדאגו, מי שייבקש גם ישמע חוויות!! אז להתראות ביום רביעי הבא!!!! ולכולם, שיהיה שבוע ריצ'י, אל תשכחו לאהוב אותו גם בשבילי!!!!! אתגעגע- נוגה

Black Balloon

New member
תהני ../images/Emo24.gif

אל תדאגי, בקרוב אנשים ישתפו פעולה... אני מקווה.

m o r 1 0 2

New member
נוגס שלנו../images/Emo24.gifתהני../images/Emo9.gif../images/Emo168.gif

מקנאה,מקנאה,מקאנה
תעשי חיים,תצלמי המון
נתגעגע
תבלייי

LIRONSH100

New member
נוג..............

נוג, אז כן, לא נעלמתי סתם (ואת יודעת שאם זה היה תלוי בי, אני לא הייתי נעלמת בכלל..) אז, כן, נכון, דיברנו אתמול, ובמשך כל השבוע, כל יום לפחות איזה פעם עד 10... ואתמול התקשרת עלי לפני העלייה למטוס... אבל אני כבר מתגעגעת! (לא סתם אמרתי לך אתמול, שהיחידים שאני מרשה להם להעיר אותי באותן ה-24 שעות זו את, וג'ון! אבל כשאני חושבת על זה, אני גם אסתפק בריצ'י או דייבי או טיקו.. (אמרתי את זה כשהייתי עייפה, אחרי שמירה.. מה אפשר לצפות..) אז נוג, אני כרגע שמעתי הרצאה ארוכה מריצ'י על איך אישתו חצופה שאפילו לא מוכנה להיפגש איתו בנמל תעופה כי היא טסה בחמש והוא נחת ב9! והוא מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מתגעגע (אז תצפי לזה שהוא לא יתן לך לצאת מהבית כשאת תחזרי, לא שאני אתן לריצ'י לעשות את זה!!) אז נוג נוג.. כבר מחכה לראות אותך.. אוהבת המון המון המון.. גיסתך.. לירון (בון ג'ובי , היי ריצ'י וג'ון אחים לא? (כן, הם כל הזמן אומרים את זה!) ואני וג'ון נשואים אז...

לירון!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11111

למה את התמונה הזאת?????????????????????????????........... זה כל כך כואב

למעלה