בייגלים חיטה מלאה

הילית111

New member
בייגלים חיטה מלאה

כמו בטל בייגלס כמו בטל בייגלס ערב טוב לכולם איפה אני יכולה לקנות בייגלים מחיטה מלאה כמו אלו שמוכרים נניח בטל בייגלס וכד בעלי שהוא אמון על הקניות לא ראה בסופר שהוא קונה. לא ראה בכלל . הוא קונה בויקטורי . ואצלנו ליד הבית מוכרים 3 כאלו ב עשרה שקלים ניראה לי קצת יקר או שאני טועה? האם בסופר כלשהוא אפשר לקנות בייגלים כאלו במחיר אולי קצת יותר משתלם ? חשוב לי חיטה מלאה ושאפשר להכין מהבייגלה כריך עם נקניק וכו . לא בייגלה של מאפיה עם שומשום. לא איכפת לי אם לא יהיו על הבייגלה כל הזרעונים והגרעינים האלו שלפעמים יש על הבייגלה תודה מראש לכל מי שעונה. ואגב אם יש מתכון קל שאולי יכול לעזור פה אני אשמח אבל משהו קל כי אין לי מיקסר וגם אין לי הרבה זמן פנוי.................................... ואני מרעננה .

../images/Emo124.gif הקשיבי והקשיבי לי טוב../images/Emo70.gif

כל מה שקשור למתכונים בריאים מחיטה מלאה ומתכונים לסוכרתיים וללא גלוטן (לצליאקים) - יש רק כתובת אחת ! מדובר בתמי מהבלוג המאוד מקצועי- קולינריא. תמי661 (זה הניק שלה) היא בשלנית וקונדיטורית מחוננת שכל עיסוקה זה עזרה לאוכלוסיות מיוחדות , אז כנסי אליה לבלוג חטטי לה שם בקישורים , אין לי ספק שתמצאי מה שאת מחפש ואם לא תמצאי תכתבי לה מסר אישי ואין מצב שהיא לא תענה לך ותעזור לך ותצאי ממנה מרוצה . אם יש מישהי שמפילה אותי מהקרשים בכל פעם מחדש בידע ובמקצוענות שלה הרי שזו היא. אז אל תתמהמהי הנה, כנסי כאן ותכתבי לה ואח"כ תכיני , תצלמי ותעלי לפה עם המתכון ותספרי לכולנו איך הצלחת וכולנו נמחא לך כפיים, טוב?

הילית111

New member
מבטיחה לקרוא

להכין ניראה לי גדול עלי אפילו מיקסר אין לי.... אבל אם כן אצלם בכיף

בייגלס

קשה לי להאמין שגם מה שאת מצאת זה באמת חיטה מלאה, לרוב מדובר על תוספת סוכר שעושה את הבייגל כהה כאילו הוא בריא

למעלה