בייבי סלב כזה מתאים לו להיות אבא, תמונה מהממת ובובתית לחלוטין תהנו
א אורנית לנצח New member 14/10/07 #3 הנה עוד קישור בנושא: http://www.eonline.co.il/content.asp?id=35820&sid=15
ר רעות שטיינברג New member 14/10/07 #4 זהו גמרנו........ נמסתי לחלוטין. זו אחת התמונות הכי מתוקות בעולם! הוא יהיה אבא מושלם
ר רעות שטיינברג New member 14/10/07 #10 ../images/Emo207.gifבחדשות ערוץ 2 הייתה כתבה על האודישנים שנערכו היום לילדי הפסטיגל ואמיר היה אחד השופטים והתראיין לכתבה. הייתי בלימודים באותה שעה אבל ההורים שלי ראו חדשות כמו בכל ערב והקליטו עבורי וצפיתי בזה ממש עכשיו.
../images/Emo207.gifבחדשות ערוץ 2 הייתה כתבה על האודישנים שנערכו היום לילדי הפסטיגל ואמיר היה אחד השופטים והתראיין לכתבה. הייתי בלימודים באותה שעה אבל ההורים שלי ראו חדשות כמו בכל ערב והקליטו עבורי וצפיתי בזה ממש עכשיו.
ל לילי 23 המקורית New member 15/10/07 #12 תודה על המידע מקווה שאפשר למצוא את זה באתר של רשת או של התוכנית
ח חני סקעת New member 15/10/07 #16 למי שפיספס הנה הכתבה ../images/Emo13.gif גם אני פיספסתי אתמול אבל כמובן שתמיד כמעט ניתן להשיג את זה באינטרנט, בקיצור זה עלה לאתר של קשת תהנו.
למי שפיספס הנה הכתבה ../images/Emo13.gif גם אני פיספסתי אתמול אבל כמובן שתמיד כמעט ניתן להשיג את זה באינטרנט, בקיצור זה עלה לאתר של קשת תהנו.
ר רעות שטיינברג New member 15/10/07 #20 אהה ואני חיפשתי באתר של רשת כי אתמול היו שידורי רשת חח על הקישור מאמי