בייבי סיטר לילדים

ענתי44

New member
בייבי סיטר לילדים

אושר, אחייני בן הארבע וחצי בא אלינו לכמה שעות. ואני מוצאת את עצמי שומרת על שני ילדים, באותו "גיל" אושר וסבתא כרמלה. אמא נהנית עם אושר בערוץ הילדים נהנית איתו מארטיק או במבה ואפילו ישבה לידינו והקשיבה ועזרה לדקלם את דירה להשכיר. אושר חושש לגשת לשירותים כי "חושך" סבתא חוששת לישון בלי אור. הנוכחות של אושר מצד אחד כל כך משמחת ומצד שני מדגישה עד כמה היקירים שלנו חזרו לילדות.בסרט בנג'מין בוטן, על ילד שנולד קשיש וחוזר אחורה.עד ינקות. שם התהליך מוקצן ומהיא אבל יקירנו חוזרים אחורה במנהרת הזמן.

sarale14

New member
ענתי44, יקרה מאוד מוכר

שמחתי לקרוא שלאמך היה כיף, אפילו רגש אותי הזכיר לי את אמי "אז" . שבת שלום.

ענתי יקרה , תהני משני הילדים...

מה לעשות , העיקר שיש משהו שמהנה את אמא שלך וגם הנכד מרוצה. אצלנו אהרון לפעמים לוקח הליקופטר של הנכד ומתחיל לשחק איתו והנכד לוקח לו... מה שלומך את? האם סיימת עם התרופות ועכשיו יותר טוב? אני באמצע שפעת ומקווה שתעבור מהר נשיקות ושבת שלום , טובה

ענתי44

New member
זה עובד טוב... עד ש

ה"קטנטנים" מתחילים לריב. ואז כמו כבאי אלצהיימר אני מהר מכבה שריפות בעודן קטנות. מרגיעה את אמא, מסבירה לאושר ואז מציעה איזה פיתוי כמו גלידה, להקריא סיפור ושניהם שוכחים הדמעות נעלמות ושוב חברים טובים. שבת שלום

ואצלנו אלפי משחקת עם הנכדה במשחקי מחשב

אלפי בונה ערים במשחק סים3. היא מתכננת שם מרפאות לאלצהיימר ואף יצרה דמות של חוקרת שגילתה את התרופה. אלפי והנכדה עובדות עכשיו על שיטה להביא אלינו את התרופה מהעולם הוירטואלי. יש שם דמות שחלתה בגיל 60. בגיל 70 אלפי הצילה אותה עם התרופה. כיום היא בת 125 צלולה כבדולח ומסרבת למות. סססססססססססססססתתתתתתתתתתתתתתםםםםםםםםםםםם

hregev1

New member
יענקלה - דמיון פרוע ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif חני |ל

אגסיל

New member
../images/Emo201.gifאין לי הרבה מה להוסיף

אני בטוחה שלא קל לך. מאחלת לך שבת שקטה. שולחת לך חיבוק ענק לחיזוק. לילי

פרשנות

אם שמת לב יענקלה כתב סתאםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם תכירי אותו עם הזמן

ואצלנו כבר מזמן התהפך הגלגל...

את הבייבי סיטר עושה בנאמנות החוזרת... בשעות הצהרים כשאני תופסת תנומה, היא שומרת עליו, מזחקת איתו בדומינו, מראה לו תמונות, ובדרך עושה לו מבחן זכרון, מי זה? ומי זה? וכמו כל דודה טובה.. מביאה לו מידי פעם משחקים שלא יהייה לו משעמם, מצד אחד כל דבר כזה גורם לצחוקים ובדיחות, ומצד שני אני לא מסוגלת לשכוח שזה בעצם הבעל שלי, ולא התינוק, הייתי מוכנה לגדל נכד, לא בעל... שבת שלום!!!!

למעלה