בייביסיטר!!!!

בייביסיטר!!!!

תמיד כשעושים בייבי סיטר ורואים סדרה מעניינת בערוץ 3 הילדה הקטנה מתעוררת ורוצה לשתות וסיפור!!!!! תמיד שמשהו מקולקל וקוראים לחשמלאי פתאום הוא עובד! איך בראד פיט וג`ניפר אניסטון התחתנו?!?! תחשבו על הילד שלהם? אם אני מכוערת זה לא באשמתי! זה ההורים שלי! למה הבנים בשכבה שלנו כאלה מפגרים? ולמה בנים שכבה מעלינו מתלהבים? למה תמיד כשתקועים בפקק התור שלידך נוסע יותר מהר?!?!? והכי מעצבן: תמיד האנשים שאתה הכי שונא מנסים להיות חברים שלך, הם לא קולטים רמזים!!!!! טוב, אני יודעת שאני משעממת אתכם..... יעל

keren007

New member
אוקיי יעל.......

כשאני עושה בייביסטיר על ילדים קטנים, אני רואה סרטים, זוללת ממתקים, אוכלת להם מהאוכל משתלטת על הבית וכשאחד הילדים בוכה אני מתפנה לאיזה 5 דקות ואז חוזרת לשגרה..... אה... אפשר לשאול מאיפה את?

עומר....

זה ליד ב``ש ואולי אצלך זה עובד, אבל כשהילדה בת 3 וחצי מנדנדת ובוכה שהיא לא מצליחה לישון אז אמרתי לה (ברוב טיפשותי) שתבוט לישון איתי בסלון, אבל אז הסחטנית הקטנה רצתה דאני אספר זה סיפור אז סיפרתי ואז היא רצתה חלב אבל אז הוא היה רק והייתי צריכה לחמם אותו! פיספסתי ביום חמישי את: חברים ש.ח תהרוג אותי וזהו והכי חשוב: בנות גילמור!!!!1 יעל

keren007

New member
לא מכירה את המקום הזה...

אבל לא משנה, כשילדה בת 3 וחצי מנדנדת שהיא לא מצליחה לישון, פשוט, תתני לה כוס מים ותשבי לידה עד שהיא תירדם (מומלץ גם ללטף אותה, זה יותר מהיר...), הייתי משתמשת בזה על אחותי.....

ביילי_007

New member
בעניין הביביסטין, כמעט הרגתי ילד ;-)

תמיד חשבתי שלעשות ביביסטין זה קל, קל מאוד - הרי צריכים להשגיח על התינוק עד שהורים באים!! אבלללללללל לא זה לא כך!!! התינוקים מעצבנים!! בוכים!!!! ורוצים לספר סיפור לפני השינה!! רוצים לאכול ב12 בלילה!!!! והכי גרוע!!!! שהם לא רוצים לישון!!! פשוט נורא והיום!!!!!!!!, נשבעתי לא לעשות יותר ביביסטין!! גם אם יתנו לי מיליון דולר במוזמן :cool: בענין החשמלאי!!! אני חייב להגיד שאת צודקת!! גם לי קרה שהמחשב לא פעל במשך 4 ימים!! הזמנתי טכנאי ובמקרה רוח אלוהים נחתה עליו!! והתחיל לעבוד!! ממש לא היה לי נעים אם הטכנאי שבסוף עוד ביקש כסף על השירות!! שירות איזה שירות!!! אבל הכריח אותי טוב מה לעשות נאלצתי להפרד מ 200 שקלים!! סליחההההה!!! בנים הם לא מפגרים !! היפך !! בנות תמיד מנסות להיות קשות להשגה - למרות שהם סתם עושות עצמם כאילו קלודיה שיפר !!!, בעניין החברים!!! אין לי חברים!! אני לא יכול לדעת!! סתתתתתתתתתתתתם,

למעלה