בייבילנד- המלצות?

lironmama2

New member
בייבילנד- המלצות?

אז הבייבילנד הגיע השבוע. אחרי שהייתי חולה שבוע שלם ובקושי תפקדתי בבית... מקווה לצאת השבוע ובכלל להרגיש טוב וקצת להתמלא (במתנות) בבייבילנד.
אני קצת מחפשת בפייסבוק אבל לא מקבלת את הרושם לאן כדאי ללכת בתערוכה, מי מחלק (הבנתי ששנה שעברה מאמי קר חילקו המון, והאגיס בחנות של סופר פארם היה במחיר מגוחך), האם יש מקום לעבור עם עגלת תאומים?

אשמח לשמוע מאימהות שהיו כבר שנה שעברה/ מאימהות ששמעו או קראו מה מתוכנן להיות/ ממי שהולכת ביום הראשון שתעדכן כאן.

תודה ושבוע טוב לכולן!

Bacio

New member
חפשי מה שכתבתי בנושא בפעם האחרונה ששאלו

לפני כמה שבועות. אני חושבת שפירטתי על המבצעים שאני זוכרת. הם די קבועים וחוזרים על עצמם (הייתי גם לפני ארבע שנים וגם בשנה שעברה).
&nbsp
אין בעיה להתנייד עם עגלת תאומים. אני הבאתי גם את בן הזוג לסיפתח של חופשת הלידה שלו, הייתי מאוד ממוקדת דוכנים ספציפיים, אז מומלץ לעבור על המפה של המציגים ולתכנן מה את רוצה לראות.

lironmama2

New member
חיפשתיולא מצאתי

mishmish04

New member
מתכננת להגיע ביום רביעי בבוקר

לחלק פלאיירים שלי.
הייתי בנגלה הראשונה, והיה צפוף, חם ושמח.

lironmama2

New member
נשאר לי כרטיס

נוסף

אתמול הוא הודיע ל שלא אישרו לו חופש ביום ד'... באסה...

כדאי לך להגיע למתחם של האגיס

חברה שלי שעובדת שם אמרה שיש תא צילום מגניב שמצלם אותך בסטילס מחבקת את התינוק בתלת מימד 360 מעלות יוצא משהו מעלף. חוצמזה יהיו מוצרים של האגיס בהנחה בסניף סופר פארם שיפתחו שם!

hagitdasit

New member
אני גם ממליצה לך ללכת לכנס הזה..

אני יודעת שיש שם דוכן של מורז ויש מבצעים שווים שם, שגם בה אפשר לקבל תמונות מגנט במתנה, ככה לפחות היה ששם אשתקד אז אני מניחה שגם הפעם זה יהיה...

למעלה