כן..שמעתי משהו על זה..
א אופקה האחת והיחידה New member 22/6/07 #10 90% שאני באה לסיטי הול עם עינתית!!../images/Emo163.gif ואז זה יהיה ההופעה השניה של שייגעצ והראשונה של ביט^.^ הוו שזה יגיע כברר
90% שאני באה לסיטי הול עם עינתית!!../images/Emo163.gif ואז זה יהיה ההופעה השניה של שייגעצ והראשונה של ביט^.^ הוו שזה יגיע כברר
צ צפירטו New member 22/6/07 #12 חח זה מה זה לא קשור... אבל עכשיו אני רואה את הסרט סאות'פארק... חח זה כל כך דבילי שזה גובל בגאונות!... uncle fucker that u-n-c-l-e fuck you!!
חח זה מה זה לא קשור... אבל עכשיו אני רואה את הסרט סאות'פארק... חח זה כל כך דבילי שזה גובל בגאונות!... uncle fucker that u-n-c-l-e fuck you!!
מ מעריצה של ביט 69 New member 22/6/07 #13 סאות פארק זאת סידרה גאונית... לא לזלזל אני מתה על סאות פארק...או מי גוד דאי קילד קני...{המבין שיבין...מי שלא שיתחיל לראות סאות פארק...}XP
סאות פארק זאת סידרה גאונית... לא לזלזל אני מתה על סאות פארק...או מי גוד דאי קילד קני...{המבין שיבין...מי שלא שיתחיל לראות סאות פארק...}XP
ט טל 182 New member 23/6/07 #26 מסכימה!../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif חברים הסדרה הכי טובה בטלוויזיה!
N nofarad New member 22/6/07 #16 יההיי אני באה לבארבי היום!!יהיה מגניב לא אני לא חדשה אני פשוט לא כותבת כלכך...
ר רענן פוגל New member 25/6/07 #34 בגלל שאנחנו ממש אוהבים את הצפון. עוד הופעה בחיפה. תבדקו במייספייס. רענן.
א אופקה האחת והיחידה New member 25/6/07 #37 YEAHH אתם גדוליםםם!!!!!../images/Emo163.gif בסיטי הול ב-19.8!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
YEAHH אתם גדוליםםם!!!!!../images/Emo163.gif בסיטי הול ב-19.8!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
B black rock star New member 26/6/07 #44 אני אוהבת אותך ../images/Emo9.gif../images/Emo103.gif את באה איתי נכון?