ביט69 - מה הולך

ביט69 - מה הולך

תודה לכל מי שהגיע אתמול, לנו היה ממש כיף, היו מלא צחוקים.. בשבוע הבא ב23 לחודש נופיע בצהריים בהשקה של איזה מגזין חדש.. אני אישית לא יודע יותר מדי.. אבל נראה לי שיהיה סבבה.. אגב באותו יום בערב - הופעה חגיגית לפרברים רפיוג'יז בתיאטרון וכל מי שבא מגניב.. ב27 לחודש נופיע בצהריים לסטודנטים, ב"שנקר", עם פרברים רפיוג'יז וקיובן בי. הסינגל החדש "עוגות גבינה", ניתן לשמוע אותו במייספייס ובקרוב הוא ישתחרר לרדיו.. תפיצו ותשמעו אותו הרבה.! עד אז - "כמו שלך" בפאקינג מצעד בגלגלצ!!#!$!%!!!! תצביעו המוןןןן! אני שמח ונרגש לבשר שהיום בעיתון התפרסם מצב המצעדים בגלגלצ ואנחנו מקום 11 במצעד הישראלי!!!!! חבר'ה יאללה בואו נמשיך לטפס - תעזרו לנו. כידוע לכם, אנחנו ניקח חלק בטקס פרסי עמ"י ב8 למרץ, יום אחר כך, ה9 למרץ, הופעה במועדון "קולטורה" תל אביב, בשעה 00:00, יהיה סט מיוחד וזו הזדמנות אחרונה לתפוס אותנו בת"א לפני שלורל נוסע לראות קצת הופעות מגניבות בחו"ל.. אז נוכחות מלאה חובה..עם מלא חבר'ה שלכם..אני מתפלל שהאלבום יהיה עד אז בחוץ אבל אני לא חושב.. בכל מקרה יהיה מעולה. האלבום ייצא במהלך החודש הבא! זה קורההההה! סופשבוע נעים לכם =)

אני רוצה לבוא להופעה של דוויק../images/Emo70.gif../images/Emo9.gif

+
סופסוף-האלבום המיוחל
ולא הוגן!!1111111 יש מופע איחוד[נו אתם יודעים למה אני מתכוונת] ביט והלהקה של דוויק!
וזה רק לסטודנטים?! מי מסדר לי כניסה?!
נצביע

dweck2k

New member
הא!

זה היה מעולה! ממש שכונה ומצחיק בטירוף. דוויק

אהמ../images/Emo11.gif - דוויקיל'ה../images/Emo184.gif

לא סיכמנו שעושים הופעה בצפון?
לא נו
,אני רוצה הופעה בצפון

מת להופעה בחיפה בדיוק כמוך!!..

הלוואי ויצא להגיע לפני פסח, אם לא אני בטוח שנגיע הכי מהר שאפשר! אתם הקהל הכי שווה שיש!=]

ליעתע

New member
וואיי היה כיף אתמול:]

אבל לא אמרתי שלום כי התפדחתי כמו סתומה. בכל מקרה היה בנזונה! ממממ ד"א כמה עולה ההופעה ב23? ><

יאללה חבר'ס

לשמוע לשמוע את השיר החדש ולהפיץ.. להצביע להצביע המון המון המון המון לכמו שלך ולהפיץץץץץץץץץץץץ

למעלה