ביט 69

nofxxx

New member
ביט 69

הופעות קרובות לביט 69 אירוע התרמה לצח גזית אשר חולה בניוון שרירים. אירוע ההתרמה יתקיים ב-9 בספטמבר במועדון הבארבי בתל אביב וההופעות יתחילו בשעה 21:00, בהנחייתו של רן לוי מערוץ המוזיקה 24. כרטיס כניסה יעלה 60 שקלים וכל ההכנסות יועברו לגזית הלהקות שיופיעו הם : ביט 69,שייגעצ,אינפקציה,קייבמאן ויוסלס איי די!!! ב16.9 יופיעו ביט 69,קיובן בי וטראבין במועדון הבארבי בכפר סבא בשעה 21:00 כניסה תעלה 40 ש"ח ביט 69 ברדיו ביום חמישי ה7.9 ביט 69 יתארחו בתחנת הרדיו 106 אף אם. ביט 69 יידברו וינגנו כמה שירים בשידור חיי בתוכנית שנקראת "נפוליאון" יום חמישי בשעה 21:00 106 FM שבוע שעבר ביט 69 נתנה הופעה מטורפת בפסטיבל "גולדסטאר עיר הבירה" בחיפה אפשר ליראות 2 קטעי וידאו של ההופעה שלהם חלק 1- http://www.youtube.com/watch?v=c9Vgeg6IiD0 חלק 2- http://www.youtube.com/watch?v=JGAQHo42aFM www.Beat69.up.co.il THANXXXXXXXXXXXXXXX

HimXAndXHer

New member
|נצל"ש| ענבלירון, מצטערת, אבל

לא מצאתי אוף שקופץ או פעיל בכלל...
בכל אופן, אני לוקחת הפסקה מהפורום. יכול להיות שאחזור שבוע הבא ויכול להיות חודש הבא, יכול להיות שמחר ויכול להיות שבעוד שנה. כמה שאצטרך. יש לי יותר מדי בעיות לאחרונה, אין לי זמן... אין לי חשק. אין לי חשק לחייך אפילו, אני לא רוצה להיות בקשר עם אנשים אפילו... רק עם מספר מאוד מצומצם של אנשים [וזה אומר שלושה אנשים בדיוק]. אז... להתראות אנשות ^_^ I WILL BE BACK!

under the rose

New member
../images/Emo4.gif../images/Emo10.gif

אני באמת אתגעגע אליך... (למרות שלא היית נחמדה אליי היום
- וילה לא בוגד בי!). ולפיקים שלך שמאד אהבתי... ואם יש דרך שאוכל לעזור לך את מוזמנת לכתוב מסר ולבקש.
מקווה שהכל יסתדר לך ותחזרי כמה שיותר מהר

archer girl

New member
../images/Emo24.gif]:../images/Emo79.gif

אני מקווה שהכל יסתדר לך כמה שיותר מהר! ושתחזרי הכי מהר שאפשר
הפורום הוא לא אותו דבר בלעדייך ><.

milkshakit

New member
../images/Emo10.gif

אני מאוד מאוד אתגעגע אלייך ולפיקים שלך, כפי שאמרו כאן כבר. את כבר אחת מאיתנו וחבל
אבל אני באמת מזדהה איתך ומבינה אותך מאה אחוז, ואם את צריכה משהו - אפילו קטן.. את תמיד יכולה ליצור איתי קשר, איכשהו. אני כאן בשבילך
אוהבת אותך הלן!!

danduuu

New member
אהובתי!!../images/Emo7.gif

מדוע את עוזבת? אני אתגעגע אלייך ודברי איתי במסן או משהו אני תמיד פה בשבילך ואת יודעת!! אוהבת אותך יותר מהכל\!

למעלה