ליהי את ברצינות נואשת XDDDDDDDD
כ כפית קסמים New member 19/4/07 #19 רענן../images/Emo152.gif../images/Emo6.gif מאהבה מותק , יש חולצה של סופרמן כי לא היה ספיידרמן
כ כפית קסמים New member 19/4/07 #22 ולורלי../images/Emo3.gif נו החולצה הזאת זה הדבר הכי קרוב לואנס שמצאתי שם
S shirush1112 New member 19/4/07 #23 רענן. מת לי הפוטושופ אז אני בדיכאון , אז יש ציר. בהחלט השתדלתי. ומצאתי חולצה של בטמן שזה כמו ספידרמן רק עף..נראה לי חח.
רענן. מת לי הפוטושופ אז אני בדיכאון , אז יש ציר. בהחלט השתדלתי. ומצאתי חולצה של בטמן שזה כמו ספידרמן רק עף..נראה לי חח.
Z zohar d New member 20/4/07 #28 אעאעאעאע זאת אנייי! DDD= דורה אני אוהבת אותך מאודמאודמאודמאודמאודמאוד 3>3>3>3>3>3> נהנהנהנהנה דורה עשתה לי דמות סאות'פארקית ולכם לא! תקנאווו!! XDDD
אעאעאעאע זאת אנייי! DDD= דורה אני אוהבת אותך מאודמאודמאודמאודמאודמאוד 3>3>3>3>3>3> נהנהנהנהנה דורה עשתה לי דמות סאות'פארקית ולכם לא! תקנאווו!! XDDD
ד דורין 245 מה אחרי New member 20/4/07 #30 ../images/Emo220.gifכי את הבטחת לאנוס אותיP:י'גרופית שלי! ואני גרופית של גיא. שהוא בכלל גרופ של רונית(?) XD
../images/Emo220.gifכי את הבטחת לאנוס אותיP:י'גרופית שלי! ואני גרופית של גיא. שהוא בכלל גרופ של רונית(?) XD