ביט 69- מנצנצים http://www.heep.co.il/heep/media/115866
ר ריניXD New member 12/6/07 #3 חחחחחחחחחחחחחחחחחח מה זה התוכנית הזאת אמא... אבל אהבתי רק חבל שערכו כמעט את הכול...
1 16yaeli New member 13/6/07 #27 למה הם כל כך מכורים לנינט חחח כיאלו זה כבר מוזרר:] לורללל יא מעריץ שרופ חחח....
י יוליפ New member 12/6/07 #7 XDD פאק זה ענקי! הילד מזכיר לי את ההוא מ"בסלון עם האוירון" עם אני לא טועה.. במילה אחת: חח D:
מ מעריצה של ביט 69 New member 12/6/07 #8 זה ממש מוזר.... יואו הילד ממש משעמם אותי ואני רואה את ביט צוחקים וזה ממש מגניבים ושמחים זה ממשמוזר כמו הראיון בשקוף שהיה ממש מוזר שביט מלאי אנרגיות בניגוד למראיינים...זה כמו להתראיין על ידיד חיים יביןXDD
זה ממש מוזר.... יואו הילד ממש משעמם אותי ואני רואה את ביט צוחקים וזה ממש מגניבים ושמחים זה ממשמוזר כמו הראיון בשקוף שהיה ממש מוזר שביט מלאי אנרגיות בניגוד למראיינים...זה כמו להתראיין על ידיד חיים יביןXDD
א אופקה האחת והיחידה New member 12/6/07 #11 חחח מה זה איך הוא הגיע אליכםXD?../images/Emo163.gif קורעעעXDDD
B black rock star New member 12/6/07 #14 עננק :]ברי יא שוויצר P: ../images/Emo103.gif איהז תוכנית ענקית
O orel4400 New member 12/6/07 #15 חחחחחחחח גאדד איך הגעתם לשם?!!? כאילוו מה נסגר איתכם?! אני יושבת 3 דקות ורק צוחקת על השטויות שאתם עושים
חחחחחחחח גאדד איך הגעתם לשם?!!? כאילוו מה נסגר איתכם?! אני יושבת 3 דקות ורק צוחקת על השטויות שאתם עושים
E elle115 New member 12/6/07 #17 חחחחחחחח גדולל :] חחחחחחחחחח אז מה ברי שוויצר אה? חחח סתם =]] חמודיםם . מצחיקים אתם.. מעניין אותי מאוד לדעת איך הגעתם לשם חח.. ומי זה הילד שמנחה את התוכנית חחחחחחחחחחחח
חחחחחחחח גדולל :] חחחחחחחחחח אז מה ברי שוויצר אה? חחח סתם =]] חמודיםם . מצחיקים אתם.. מעניין אותי מאוד לדעת איך הגעתם לשם חח.. ומי זה הילד שמנחה את התוכנית חחחחחחחחחחחח