ביט 69 - כנסו

זילבר2

New member
ביט 69 - כנסו

שלום. אני אתחיל בזה שאני לפעמים קורא פה אבל זאת הפעם הראשונה שאני מגיב. זאת הולכת ליהיות קצת חפירה אבל באמת לטובה אז אני אשמח אם תקראו הכל.. טוב אז ככה, קודם כל - אתם גדולים. באמת. אני אגיד לכם את האמת..אני תאכלס עוקב אחרי השם שלכם כבר די הרבה זמן אפילו מלפני כל החשיפות המטורפות וכל העבודה עם מנדלסון.ובהתחלה כמו כל מיני אנשים אחרים גם אני חשבתי שמשהו בכם קצת מכור אבל באמת שדעתי השתנתה. הסיפור שלכם מעורר השראה. אני בתור בנאדם שנמצא גם בלהקה די צעירה שמחפשת את ה"רגע" שלה מבין שבאמת כל מה שעשיתם זה לבד! גם אנחנו לחצנו ודיברנו ועשינו ובסוף הגענו ללחמם להקות ולהופיע במקומות נכבדים וגם אתם וואלה הרווחתם ובגדול. אתם עושים עבודת קודש וזה כל כך מגניב לראות איך אתם מתפתחים וצומחים, אתם עושים בעיניי מוזיקה אדירה(אני בנאדם ששומע המון המון סגנונות אבל יש לי מקום גם לפאנק רוק) תמיד תמיד לאמשנה מה, לאמשנה כמה ביקורות רעות תקבלו(כי אתם תקבלו עוד..כי ככה זה) תמיד תמשיכו ליצור מוזיקה, אל תשימו על אף אחד שמזלזל בכם. חוללתם מהפכה ואני אומר את זה בשיא הרצינות שהבאתם תודעה חדשה למוזיקת הפאנק רוק בישראל. אתם 3 אנשים מוכשרים מאוד ולמרות שכבר קיבלתם את הרגע שלכם ואת הפריצה אתם עוד תתפתחו ובאמת תיהיו הדבר הבה במוזיקה הישראלית. חחחחח ממש מצטער על החפירה הזאת אבל הייתי חייב להגיד לכם את זה. =] וקוראים לי בעז דרך אגב אז שלום..חח

בהצלחה אחי גם אני וחברים שלי מקימים להקה חדשה

עדיין לא התמקמנו יענו אין מקום לחזורות אבל מסתדרים אין לנו הרבה בטחון אבל רק שתדע שאתם תדגלו..גם ברי אמר לי את זה..לפי דעתי הוא צודק..הוא אמר לי לא לצפות יותר מדי לדברים וזה... בהצלחה...

elle115

New member
ואו, מסכימה עם דבריך

כל הכבוד לך שאתה יודע לפרגן לאחרים, כי ישנם כאלה שלא כל כך יודעים להגיד את זה. אני מקווה שגם ללהקה שלך יהיה בהצלחה. ושגם לביט יהיה בהצלחה.

תו 69

New member
../images/Emo204.gif איזו הודעה מקסימה! ...

מסכימה איתך כ'כ. ביט 69 = הכי = טובים = שיש !

טל 182

New member
אתה אחלה בנאדם!../images/Emo13.gif

אתה ממש חמוד! אני אוהבת שאנשים מפרגנים (כי אתה יודע...חסר אנשים כאלה...) ועוד יותר יפה כשהם מפרגנים על המוסיקה! אני ממש מסכימה איתך והם באמת מעוררים השראה כי לפי דעתי הסיפור שלהם הוא...וואוו מה המילה המתאימה...מדהים?...לא בעצם אין מילה מתאימה שבאמת תתאר את הסיפור שלהם! הם סוף סוף הדבר שהיה חסר במוסיקה הישראלית...נמאס כבר מכל הסקעת-פלס שהולך במדינה הזאת למרות שאני מעריכה את כל מי שעושה מוסיקה כי בעצם כל מי שעושה מוסיקה הוא עושה עבודה נעלה. גם אני מבינה את הדרך הקשה שהם עברו כי גם אני מנגנת המון שנים על הרבה כלי נגינה אומנם אני מנגנת קלאסי ואני לא בלהקה אבל גיטרה חשמלית זה הצעד הבא שלי ואני מבינה מה זה...כמה שעות צריך להשקיע וכמה חזרות וכמה מאמץ והשקעה. אבל מה שאני מנסה להגיד זה שביט הם באמת מה שהיה חסר במוסיקה הישראלית ובאמת מהפעם הראשונה ששמעתי אותם - פשוט התאהבתי בהם! במוסיקה שלהם! בקטע שלהם! בטקסטים של השירים! ואין מילים לכמות הערכה שלי כלפיהם! דיי נו...חפרתי מספיק...תראה מה גרמת לי לעשות...חח...אבל באמת הכול מאהבה! שיהיה לך הרבה בהצלחה עם הלהקה שלך ואתה אחלה בנאדם!

J Lafferty girl

New member
אוי ואבוי,את לא יודעת למה הכנסת את עצמך

הראל סקעת!? הוא אחד הזמרים הכי טובים שיצא לי לשמוע, יש לו קול מדהים ויכולות עוד יותר מדהימות, אז אני מודה שהתאכזבתי בטירוף מהאלבום שלו אבל הוא זמר מעולה. ומקרן פלס באמת נמאס@%!@

טל 182

New member
תשמעי...

לא לזה התכוונתי. אמרתי שנמאס כבר באיזהשהוא שלב ורוצים משהו חדש, מקורי, אחר. לא אמרתי שסקעת הוא לא זמר טוב או משהו כזה...יש לו קול טוב וד"א פגשתי אותו פעם ברחוב כי אם את מעריצה שלו את הרי יודעת שהוא גר בר"ג והוא ממש בנאדם טוב. בקיצור...התכוונתי שכול הקטע של המוסיקה הרגילה הזאת היה כבר חרוש מכל הכיוונים ונמאס כבר!!! אם פגעתי במישו או משהו כזה אז לא התכוונתי. כל מה שרציתי להגיד זה שביט הביאו משהו חדש ושונה. סולחת לי?

זילבר2

New member
חח תודה רבה!

הקטע הוא שבאמת ברור לי עכשיו שכל מה שהם השיגו זה לבד כי גם כשאנחנו לחצנו ודיברנו עם אנשים יצא לנו להופיע במקומות שרצינו להופיע בהם ולחמם להקות שרצינו לחמם אז עבודה רבה והשקעה רבה רק מובילות רק לתוצאות טובות..

זילבר2

New member
לא..מוזיקת Fאנק..

מין ג'אז כזה עם חצוצרות..משהו מגניב..כנסו למייספייס שלנו..הלינק בחתימה שלי...

זילבר2

New member
אחחח דוויק דוויק

איזה כיף לשמוע את זה ממך.. גבר גבר אתה.. או כמו שלוקץ' נוהג להגיד - אתה ממש סחי משובחי :)

גרנולה8

New member
מדהים.............................כנסו

תשמע , אחי אתה כתבת את זה פשוט מרגש . בין אם התכוונת או בין אם לא- כל הכבוד. אתה יודע לפרגן, וזה דיי נדיר לביט ולפורום. [למרות שיש מלא שהם הכי מפרגנים והכי מדהימים, אבל לפעמים יש כאלו שלא] ממש שימחת אותי ואני בטוחה שאת הלהקה גם כן ואת כל חברי הפורום. לפעמים צצים אנשים טובים שמסיטים אליהם את תשומת הלב החיובית, אתה אחד מהם. אתה פשוט חמוד, תמשיך לשמוע את ביט תמיד ,כי מגיע להם....ולך מגיע להנות מהמוסיקה שלהם. ותמשיך להתפתח ושיהיה לך הכי בהצלחה בעולם עם הלהקה שלך, כי עם כזה אופי- באמת מגיע לך. ... סליחה על האורך, אבל אתה ראוי להשקעה. אלכס....

וואו, איזה חמוד...איזו הודעה יפה...!!!!

אממ..אתה ממש צודק בכל מילה ומילה שאתה כתבת פה...הם הגיעו עד לאיפה שהם הגיעו רק בזכות הכשרון והרצון שלהם להארות את המוזיקה שלהם, את הסגנון שלהם, ואת מה שהם עושים.. אוקיי, הההודעה הזאת גם הולכת להיות חפירה....אבל זה חשוב לי שתקראו, בבקשה..אוקיי, אז אני רוצה לשתף אתכם במשהו שקורה לי המון בזמן האחרון...המוזיקה שאני שומעת היא רוק ופאנק רוק... לא רוק כבד מאוד..להקה אחת ששמעתי שיר שלהם שאני עדיין לא סגורה על אם זה מטאל או רוק כבד-מאוד!! זה System Of A Down...אם אתם מכירים ואני גם לא ממש חולה עליהם...אממםם זה דיי קשור אז אני רושמת פה רשימה של להקות שניא אוהבת...זה מסודר לפי אותיות ולא לפי העדפות...: AFI Avril Lavigne Billy Talent Blink 182 Evanescence Good Charlotte Green Day Linkin Park Lostprohets Muse My Chemical Romance Nirvana Oasis Panic! At The Disco Pink Plus 44 Red Hot Chili Peapers Simple Plan System Of A Down The All American Rejects Tokio Hotel Useless ID ביט 69 סינרגיה עברי לידר שייגעצ אוקיי..בזמן האחרון כל פעם שאני שומעת שירים, זה בערך הלהקות שאני שומעת בפלאפון, הילדים בכיתה מתחילים לרדת על הסגנון שאני שומעת...לא עליי, זה לא שאין לי חברים, כולם חברים שלי...חח...אבל הם פשוט לא אוהבים ת'מוזיקה שאני שומעת...אז הם משמיעים לי בכוונה מוזיקה מזרחית....=| (הם יודעים שאני שונאת את זה.. פעם אחת אמרתי להם שאני מרגישה שהמוח שלי נמס כשאני שומעת את זה ומתחיל להיות לי כאב ראש...חח...) אז בקיצור הם עושים הכל בשביל שאני אפסיק לשמוע את זה כשהם בסביבה..ומה אני אעשה?! אני אוהבת ת'מוזיקה הזאת...אני ממש מתחברת למגינה עצמ, למילים, להכל!! ואני לא יודעת מה לעשות, כי אני גם רוצה להתחשב בהם... וגם שהם יתחשבו בי..והם לא מתחשבים בי...הם פשוט לא שמים לב לזה שזה ממש מעליב אותי...כי כשהם יורדים על המוזיקה שאני שומעת אני מרגישה כאילו שהם יורדים עליי, כי המוזיקה היא חלק ממני...ובלעדיה אני לא הייתי אני!!! (אני יודעת שזה נשמע מוזר, אבל זה נכון!!) בקיצור, אם מישהו יכול לעזור לי....אני ממש אודה לו... 3>>>>>>>>>> המון, המון.....טל

למעלה